74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
:) Kis fiatalka :) Azt hittem idösebb. Bár lehet, hogy csak fura, hogy nálam fiatalabb emberek sokkal komolyabban tudnak gondolkozni :) -
24, ha jól tudom. Annyi mint te... -
Q = hosszú "ö" -
Hát igen, most elég nehéz, mert nem akarom egyedül hagyni, de Q meg mondja, hogy nyugodtan menjek el ide-oda. De ha meg forszírozom, hogy inkább vele maradok, akkor meg csak ezt a dolgot juttatom az eszébe. Na mindegy, az idQ mindent megold. Csak az én Anyukám egy nagyon kedves, aranyos, galamblelkü ember, és nagyon nehezen dolgoz fel dolgokat, + melóhelyi stressz, stb. Szóval nem volna jó egy idegösszeroppanás, vagy hasonló. -
Így utólag is Boldog Szülinapot :) Meg szabad kérdezni, hogy hanyadik? :)
-
jah megkesve de torve nem
Boldog Szulinapot Kata -
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
-
amugy meg szia! -
ja ezt nekem is elmondhatnád! :))) -
esetleg privátban, ha érdekel
amúgy Anyukádnak most nem lehet könnyű, de ha mellette állsz, biztosan túl fogja tenni Magát az eseten!
Kata, boldog szülinapot, éllj még nagyon sokáig! -
Boldog Szülinapot KATA ! 
majd küldünk tortát. -
Itt is pangás van! -
:O))
-
Boldog Szülinapot Kata! -
:((( -
Mellesleg egyszer én is láttam 1 ilyet:
Fent voltunk pesten és valami kiállítsra mentnk apuval meg anyuval és ott állunk a zebra előtt mikor 1 őrlt (valoszínűleg részeg) ott szalad be a csúcsforgalomba és pont akkor jött 1 auto. csattanás csörrenés csávo ott fekszik a zebra túloldalán néhány méterre tőlnk.
ekkor 12 éves voltam. -
ez azért durva!
és pont a vonat elé!
örlök hogy nem voltam ott! -
Boldog Szlinapot Kata! -
Ja:
Boldog Születésnapot Kátya!
-
LOL! ...magyar rapszódia... már jó ideje öngyilkos nemzet vagyunk... Dunának menés, gázkinyitás...széles a skála.
A lakótelepen, ahol felnőttem, jópáran leugrottak, vagy felkötötték magukat.
Jómagam is nem egy öngyilkos hullát láttam.
Az elsőt talán 10 éves koromban: egy nő fölsétált a 11.-re, és az üvegen keresztül kiugrott...pofára érkezett...amikor megérkeztek a mentők, és megfordították, az egész feje egy véres massza volt...és mintha kivasalták volna...
A vér...és az egyik cipője még hetekig a becsapódás helyét "díszítette"... -
Boldog születésnapot Kata! -
Jó éjt, és kívánom, hogy senki ne éljen át ilyesmit. Pláne ne forgasson öngyilkosságot a fejében. Inkább jöjjön ide dumálni! -
omg... -
És hogy jut el odáig egy 18-20 éves srác, hogy ilyet csináljon? Basszus :( -
Ma úgy 19 óra körül. Vagyis tegnap, ha úgy vesszük... -
Mikor történt ez? -
G_ArchAngel #25309 szegény... -
Na wazze, ez hiányzott Édesanyámnak!
Lent volt Cegléden fogdokinál. A pályaudvaron várja a hazafele menö vonatot. Odamegy hozzá egy normális kinézetq 18-20 év körüli srác, és kér töle 80 forintot, hogy Pestre szeretne utazni. Anyu persze hirtelen azt mondja, hogy "ne haragudjon, most nem tudok adni", mivel nem akarta ott mindenki elött elövenni a tárcáját, amúgy ö ilyen adogatós típus. Bement a wc-be, kivett a tárcájából 100 forintot, hogy odaadja a srácnak, ha megint meglátja. Meg is látta... Épp, amikor a srác a vonat elé vetette magát...
Na most ezek után hogy mondjam meg neki, hogy nem az ö hibája...??? teljesen ki van, bár most bevett pár nyugtatót, szóval úgy tesz, mintha aludna...
-
[Walaki]D`Lair #25307 Dehogynem, mert lesz biológia és kémia is, bioszt egy éve nem tanulok --->>> valamennyit tudok, kémiát 3 éve nem tanulok --->>> segg hülye vagyok belőle...:DDDD
A matek felvételi meg nem számít semmit, mert pontduplázással megyek...(ancikámék kedvéért megyek el a felvételire) -
gratu! :) A felvételi már nem lesz nehéz! ;) De ahhoz egy kalappal majd!
Én köszi, megvagyok, nagyon sok munkám van. -
[Walaki]D`Lair #25305 És veled? -
[Walaki]D`Lair #25304 Most leginkább fáradt vagyok...:DDD
Érettségi megvan, kellően megünnepeltük, most készülök felvételikre...szal elvagyok....:)) -
Szia, mizújs veled? -
[Walaki]D`Lair #25302 oda is -
'estét -
hát jó a szemük biztos :DD -
CSAK! 400 új üzenet ... pedig nem tegnap voltam itt utoljára :( -
[Walaki]D`Lair #25298 LÁL
-
[Walaki]D`Lair #25297 Marharépa power....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
köcce, nekifexel, és próbálkozol. Én is így kezdtem anno 99-ben...