74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Engem meg basszus annyi minden érdekelt kisebb koromban, de föleg a természet, növények, állatok, stb. Ma már lófasz sem érdekel, mert ami érdekelne, az vagy nem lehetet, vagy nem tudnám megtanulni. Pl infos nem lehetetk, mert nem megy se a fizika, se a matek :I -
LOL, jól csináltad. Nehogymá a gyökér püspök betegye a seggét a kocsidba!
Nem szeretem ezt a sok felfújt majmot. De itt most nem a vallásról beszélek.
-
peet69 #25493 na regelt megyek suliba :c(( -
G_ArchAngel #25492
építészet az egyik legszebb szakma - én is ezt választott anno, bár kicsit szívesen lettem volna állatorvos vagy régész, de így sem panaszkodom: akár napi 24 órában képes vagyok rajzolgatni házakat...
...egyedeül az a rohadt statika ne lenne:)
Rohadt jó olyan házakat tervezni, ami mikor elkészül, akkor látod a házigazdán hogy legszívesebben az egész világot meghívná a házavatóra... -
és most szereted, amit csinálsz?
amúgy én is ilyen vagyok. nagyon sokáig fogalmam sem volt, hogy minek menjek mert egyszerűen nem tudtam, hogy majdan mit szeretnék csinálni. aztán szerencsére rájöttem. -
DecenS #25490 Igen Hyk, meséltél már erről :)
Én szeretem az építészetet, leköt a dolog. Remélem ez nem is fog már megváltozni...
Ha lehetne, életem végéig tanulnék. Talán fogok is. Valamilyen formában. Csomó dolog van, ami érdekel... -
*elkétem=elkéstem -
Hááát én iszonyatosan szenvedtem a közoktatásban...ennek megfelelően általában én voltam az első számú közellenség a tantestület szemében...
Épp valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy ha nem lenne még érettségim se, semmivel sem lenne kevesebb pénzem...mert amennyit eddig összelötyögtem, az nem munkahelyen ücsörögve jött össze...
Persze még csak véletlenül sem akarok senkit lebeszélni a a tanulásról! Az emberek különbözőek! Én egyszerűen nem tudok olyan dologgal foglalkozni, ami nem érdekel...bármennyire is akarnám, két perc múlva már egész másutt járna az eszem...
Ilyen ballagásokra, meg szalagavatóra sem mentem el annó, mert nem volt hozzá kedvem...
Ja G! A múltkor elkétem ám a püspök szállításról...LOL...
A tanulók már elkezdtek átszivárogni a templomba, a püspök, meg a többi előkelő vendég már kint ácsorgott a bejáratnál...én meg persze még sehol...
Úgyhogy valami puttosabb autóval szállították végül át...engem meg felhívtak, hogy má' ne is menjek... -
DecenS #25487 Dolgoztál velük is ;-) -
Na jó...nem csak lötyögtem... -
DecenS #25485 Én építészettörténetet tanultam... meg aludtam egy yot délután, úgyhogy most le sem tudom magam lőni. :) -
DecenS #25484 Aháá :) -
Ma volt a heti munkanapom...aztán lötyögtem egy kicsit a lakótelepen a haverokkal... -
[Walaki]D`Lair #25482 nemizsö -
DecenS #25481 Hol voltál mostanáig? -
Na má' megint de hamar megy a brigád aludni...én még csak most értem haza... -
DecenS #25479 Bye-bye G -
Bye all :) -
peet69 #25477 hehe neked is pacsee :D -
DecenS #25476 Pacsi -
peet69 #25475 LÁL na én lépek alukálni byez all -
DecenS #25474
-
[Walaki]D`Lair #25473 hát olyan szar, hogy már jó...:DDDDDDDDDD -
DecenS #25472 De azé röhöx... :-P :))) -
peet69 #25471 Akkó aggyá akkó :DDD -
peet69 #25470 ja :D -
[Walaki]D`Lair #25469 de szar...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
DecenS #25468 Hiszen én vagyok a Punnyadó... -
DecenS #25467 Punny-t :-P -
peet69 #25466 Ná mit ádsz nekem minnyá ? :DDD -
peet69 #25465 ció -
DecenS #25464 Yoéjt :) -
DecenS #25463 Adok én neked is mingyá' :) -
Na én megyek aludni, holnap tanulnom kell. Jó éjt mindenkinek! :) -
peet69 #25461 mit punny-adsz ? :D :P -
DecenS #25460 Punny... -
-
Szegény fecske :( Szegény Szabina :(
-
Persze, miután láttam, hogy mi a helyzet finoman kitessékeltem. :) -
DecenS #25456 Képzeld el, csóri hogy meg lehetett ijedve...