74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #26014 HAJRÁÁ KATA -
Jó, majd este kitárgyaljuk. :D -
[drukkol] -
Ma van a "nagy" nap, szurkoljatok a versenyre, plíz! :) -
peet69 #26009 reggelt -
Szia mindenki. Heh Sűrűbben jelentkezem egy egy kis írással
"kis Írás"
Sziasztok
ui.: Kata erről a legyen odaadó dologról beszéljünk hogy mit, hol, hogyan, hányszor és kinek kell odaadnom hogy te könnyűvérű pillangóvá váljál
Pusszantás -
fel lett rakva... :)
képaláírást esetleg nem akarsz? -
ez tényleg te vagy? -
peet69 #26005 nemkeee bántaniii
-
kis lüke :DD -
peet69 #26003 qsss :DDD
NIGGA :DDD
[FEEL DA NIGRA] -
[Walaki]D`Lair #26002 Szpemma' 

-
peet69 #26001
-
peet69 #26000 ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM -
peet69 #25999 szal -
peet69 #25998 mert akkor mérges leszek -
peet69 #25997 csak belene köpjenek a levesembe -
peet69 #25996 meg spemmelek -
peet69 #25995 és tékelek -
peet69 #25994 akkó geci leszek -
peet69 #25993 de télleg -
peet69 #25992 de nagyon ám -
peet69 #25991 Legyek geci ? -
peet69 #25990 Azé jó téged is látni -
peet69 #25989 LOOOL kiez a kisterrorista :DDD -
Hykao: kérlek, ezt töltsd fel a képeim közé... 
-
Én utálom a vadászatot de az tény, hogy a vadállományt így tartják rendben. -
Zoleeca #25986 így már értem. -
G_ArchAngel #25985 1., idős
2., beteg
3., túlszaporulat van
4., biztosított a pótlása
5., pénzért kilőtt állat általában elég sok mindent fedez: takarmányt, borjak nevelését...stb... -
Zoleeca #25984 Igazad van. Az sem teszik. -
DecenS #25983 Tudod te egyáltalán, miről beszélsz??
Nem szórakozásból?? Nem hát! Hanem merő figyelmetlenségből. Napokig, vagy ki tudja mennyi ideig ott senyvednek azok a szerencsétlen halak egymás hegyén-hátán. Volt olyan, amelyiknek cafatok lógtak az arcáról, volt olyan, amelyiknek a hátuszonya leszakadt és csak a szálka állt ki, jelezve az egykori helyét. A karácsonyi főszezonban a jobb létre szenderült példányok ott lebegtek a víz tetején, még csak ki sem emelték őket!! Arról nem is beszélve, hogy megszokott dolog, hogy némi vízzel körítve egy szál csupasz nejlonzacskóban adják oda a vásárlónak, további több órás haláltusára kárhoztatva az állatot - nonplusz ultra, hogy koránt sem biztos, hogy a vevő ért egy hal szakszerű levágásához.
Megjegyezném: a naaaagy, rózsaszín, gömbölyű eu országokban, nem hogy ezért büntetés jár, de egyenes meg van tiltva, hogy a vásárlónak élő halat adjanak el.
Ehhez képest mégis mi az, amikor néhány szakképzett ember lelő egy állatot? Ami ugye nem pusztán az ölési vágyból fakad, hiszen a kilőtt vadak husa, bundája ugyanúgy felhasználásra kerül. Nem hagyják ott az út szélén rohadni. -
Zoleeca #25982 És ki dönti el, hogy melyiket lehet lelőni? Pénzét bármit... -
peet69 #25981 LOÁL -
[Walaki]D`Lair #25980 Nem mindegyik szarvast lőhetik ám le! Egyszer hallottam egy vadász bácsitól,hogy csak azt szedhetik le, amelyikre van engedély...(azt már nemtom, hogy ezt hogy oldják meg) -
[Walaki]D`Lair #25979 JAAAJ...az olyan rossz...de a tescoban legalább már kevesebb halat raknak bele...szal több a helyük...:( -
Zoleeca #25978 Már láttam, és az sem tetszett, de legalább nem szórakozásból csinálják. Szoktam húst enni. -
DecenS #25977 Ezen vagy fennakadva?
Ezeket az állatokat legalább nem kínozták.
Fáradj már el egy Tescoba, vagy Coraba és vedd már szemügyre a z élő ponty akváriumukat... -
Zoleeca #25976 Csak idegesít... nézd meg a képgalériát. De az se tetszik hogy arra büszkék hogy külföldieknek szerveznek vadászatot Magyarországon. Nem azzal van bajom, ha egy vadat ki kell lőni, mert veszélyes, vagy veszett. Hanem azzal ha csak szórakozásból csinálják aztán meg szépen sorba(körbe) rakják őket és még le is fotózzák. Hát őket is így érje utol a kaszás.
Egyébként most mondta a portás nemrég, hogy látott egy vaddisznót itt az egyetemen a botanikus ketben, és hogy "jó nagy". Hívta rendőröket. Vajon mit fognak vele csinálni? -
[Walaki]D`Lair #25975 Most mivan? -
Zoleeca #25974 ÁÁÁ ezt nem hiszem el!
Ennél undorítóbb oldalt még nem találtam. Jól feltolták az agyamat!