74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • parizer
    igazából valami barom kezdte az ütlegelést, és egyből rohant a sok nagydarab kopasz bácsai. félreértések elkerülése végett, fékezni akarták, hogy ne fajuljon el. sajnos nagyon nem sikerült. végül a rendőrök zrták le az esetet!
  • G_ArchAngel #26133
    hát nem hinném, hogy a VV3 14 játékosa elboldogulna a Google bonyolult opcióival, de legalább Milón lehet szórakozni...
    (ez már a 2. adás volt amit láttam, szal' bagy sazkértő vagyok - kérdezzetek:DDD)
  • Gfreiter
    LOL :DDD
  • Gfreiter
    Azt kalauznak híjják :D
  • Tikal #26130
    milo se világosabb.. végén már annyira izgult azt hittem összeomlik mint michael douglas :D
  • peet69
  • DecenS
    De még lehet!
    "Nem tudod, mit akar az élet tőled, gyere el te is jegyellenőrnek;
    állati nagy buli hidd el: beszélhetsz, akár a legjobb nővel,
    például: szevasz bébi, a jegyedet aggyad - mondod neki és érzed, hogy nagy vagy..." :D:D
  • peet69
    Cak vicch VÓT :DDD
    tudom hogy nem ÁZ vagyol
  • G_ArchAngel #26126
    ja, és notebookról fórumozok a így a Déli p.u. felé zötyögve...
    láma:)
  • peet69
    Dógozol ???
    Mé mivaqgy BKV ellenőr :DDD
  • G_ArchAngel #26124
    f@szt jó, dolgozzál Te is...:)
  • peet69
    jó reggelt all
  • FtranX
    akkor hívjuk inkább csak foci-nak. :)
  • Gfreiter
    Jóéjszakát/jó reggelt mindenkinek...
  • Arch
    Hát... az utolsó futam jó volt, de egyébként az sem éri meg, hogy az ember megnézze... :(
  • G_ArchAngel #26119
    na, azé'! kiesett a tésztaképű kanca...:)
  • G_ArchAngel #26118
    ha a szőke-szuka nyer, akkor egy ideig még az F1-et sem nézem a zertéelklubon...
  • Gfreiter
    LOL :D
  • DecenS
    Az MSZP-t meg az Északi-sarkra, Orbánékat meg a Szaharába. Ha még ma elindulnak, ajándékb adom nekik a telefonom, hogy hívogathassak egymást, és köpködhessenek egymásra. Anélkül nem tudnak meglenni...
  • Gfreiter
    Szia :))))
  • G_ArchAngel #26114
    Stohlt és Palikot kellene egy lakatlan szigetre kirakni - azt a Survivort én is megnézném:)
    Szerintem kinyírnák egymást a hülyeségeikkel...:)
  • G_ArchAngel #26113
    Szia!
  • Szabina
    Sziasztok!
  • G_ArchAngel #26111
    JEEE! NYALÓVILÁG KISZAVAZÁS!:)))
    Ez az Anett annyire sötét, hogy Brooklynban hamar beilleszkedne...
  • Gfreiter
    Hm, igaz :I Ezé leszek én a világ ura :)
    Ja, és ha egyszer elindulok valami választáson, lécci szavazzatok rám :) Becsszó, amit megígérek, meg is fogom tartani ;)
    Amúgy olyan jó kis tuti világocska lehetne ez, ha nem néhányszáz gyökér irányítana mindent, és nem az ő zsebüktől függene országok gazdasági helyzete, politikája.
    Na megyek gamélni, irtok egy kis "kártevőt"...
  • DecenS
    Tudom G, megbeszéltük mi már ezt egyszer.
    Sajnos változni aligha fog valami.
    A népnek cirkusz kell. Na ez aztán cirkusz a javából, ami ma itt folyik foci cimén.
  • Gfreiter
    Jah, ez meg a másik. Miközben az ország gazdaságát lassan leelőzik a románok, addig mi itt milliárdokat szórogatunk ki olyan dolgokra, aminek igazából se értelme, se eredménye. Ha legalább a magyar foci nemzetközi szinten elérne valamit, de még azt sem képesek összehozni. Nos ezért nem nézek én focit.
  • DecenS
    Úgy is lepereg róluk.
    A fizetésük nem lesz kevesebb. Sajnos.
  • Gfreiter
    Foci sux...
    Hogy lehet azér megverni valakit, mert zöld a trikója, vagy a sálja? Persze ha valaki egy fekát vág orrba, akkor jajong az egész világ, meg ugye rasszista az egész ország.
    Kár, hogy nem a Debrecen nyert, a fradinak kijárt volna egy kis idő a szégyenpadon...
  • Z
    tényleg van még nb1? lol

már a bl döntőn is rosszul voltam, azért megnyugodott a lelkem, hogy nem francia csapat nyert.

Tudtok valahol pesten jó kispályás bajnokságot? (kezdem unni a parasztokat a nagypályán, favágó balf@szok játszanak Nógrád megyében...)
  • Z
    lassan már az se
  • peet69
    Sajna "CSAK"
  • DecenS
    A magyarnak meg csak múltja van.
  • G_ArchAngel #26101
    Jövőre?

Miért, mit tudsz amit én nem? Jövőre lesz foci Magyarországon???
    Erről még nem hallottam...
    Honnan importálják? Romániából, Ukrajnából vagy Horvátországból? - ezekben az országokban nincsen akkor múltja ennek a játéknak, de színvonala messze a magyar felett van...:(
  • parizer
    kinnt, igen. semmi baj nem volt. verekedés még meccs előtt volt, emrt valaki zöld pólóban volt, vagy zöld volt a sálja, nem tudom. kaptuk is gázt rá rendesen!
    után semmi. letörve visszabandukoltunk a vonathoz, a fradistákat még nem engedték ki ekkor. rendőrök is voltak, bár volt egy rész, ahol egy sem vigyázott ránk...
  • PAYNE
    mi van??? mikor mondtam én hogy hajrá fradi? nem is voltam itt tegnap!?
  • mukika
    aha a csten este azért mondat hogy "Hajrá Fradiii" vagy valami ilyesmit, de nem bántót. sry....
  • PAYNE
    fúúúúújjjjjjjj fúúúúúúúúújjjjjj!!!!! :DDD
    élből utálom a fradit
    mi is jól berugtunk mert kikapotta loki!
    hát szígyen!!!!!!
  • FtranX
    igen, Sándor T. gólja, adott egy kis lendületet, de ez már mind1... A Fradi tengap jobb volt. Semmi sem a papírforma szerint jött be.

Majd jövőre!

te kint voltál? a meccs után nem volt semmi gond?
  • mukika
    HOHA!!!
    gondoltam beköszönök, mert bajnok a Fradi!!! berugtunk mint az állat.... :))))))))))))
    parizer: grat a 3. helyhez!!!