74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
igazából valami barom kezdte az ütlegelést, és egyből rohant a sok nagydarab kopasz bácsai. félreértések elkerülése végett, fékezni akarták, hogy ne fajuljon el. sajnos nagyon nem sikerült. végül a rendőrök zrták le az esetet! -
G_ArchAngel #26133 hát nem hinném, hogy a VV3 14 játékosa elboldogulna a Google bonyolult opcióival, de legalább Milón lehet szórakozni...
(ez már a 2. adás volt amit láttam, szal' bagy sazkértő vagyok - kérdezzetek:DDD) -
LOL :DDD -
Azt kalauznak híjják :D -
milo se világosabb.. végén már annyira izgult azt hittem összeomlik mint michael douglas :D -
peet69 #26129
-
DecenS #26128 De még lehet!
"Nem tudod, mit akar az élet tőled, gyere el te is jegyellenőrnek;
állati nagy buli hidd el: beszélhetsz, akár a legjobb nővel,
például: szevasz bébi, a jegyedet aggyad - mondod neki és érzed, hogy nagy vagy..." :D:D -
peet69 #26127 Cak vicch VÓT :DDD
tudom hogy nem ÁZ vagyol -
G_ArchAngel #26126 ja, és notebookról fórumozok a így a Déli p.u. felé zötyögve...
láma:) -
peet69 #26125 Dógozol ??? 
Mé mivaqgy BKV ellenőr :DDD -
G_ArchAngel #26124 f@szt jó, dolgozzál Te is...:) -
peet69 #26123 jó reggelt all -
akkor hívjuk inkább csak foci-nak. :) -
Jóéjszakát/jó reggelt mindenkinek...
-
Hát... az utolsó futam jó volt, de egyébként az sem éri meg, hogy az ember megnézze... :( -
G_ArchAngel #26119 na, azé'! kiesett a tésztaképű kanca...:) -
G_ArchAngel #26118 ha a szőke-szuka nyer, akkor egy ideig még az F1-et sem nézem a zertéelklubon... -
LOL :D -
DecenS #26116 Az MSZP-t meg az Északi-sarkra, Orbánékat meg a Szaharába. Ha még ma elindulnak, ajándékb adom nekik a telefonom, hogy hívogathassak egymást, és köpködhessenek egymásra. Anélkül nem tudnak meglenni... -
Szia :)))) -
G_ArchAngel #26114 Stohlt és Palikot kellene egy lakatlan szigetre kirakni - azt a Survivort én is megnézném:)
Szerintem kinyírnák egymást a hülyeségeikkel...:) -
G_ArchAngel #26113 Szia!
-
Sziasztok!
-
G_ArchAngel #26111 JEEE! NYALÓVILÁG KISZAVAZÁS!:)))
Ez az Anett annyire sötét, hogy Brooklynban hamar beilleszkedne... -
Hm, igaz :I Ezé leszek én a világ ura :)
Ja, és ha egyszer elindulok valami választáson, lécci szavazzatok rám :) Becsszó, amit megígérek, meg is fogom tartani ;)
Amúgy olyan jó kis tuti világocska lehetne ez, ha nem néhányszáz gyökér irányítana mindent, és nem az ő zsebüktől függene országok gazdasági helyzete, politikája.
Na megyek gamélni, irtok egy kis "kártevőt"...
-
DecenS #26109 Tudom G, megbeszéltük mi már ezt egyszer.
Sajnos változni aligha fog valami.
A népnek cirkusz kell. Na ez aztán cirkusz a javából, ami ma itt folyik foci cimén. -
Jah, ez meg a másik. Miközben az ország gazdaságát lassan leelőzik a románok, addig mi itt milliárdokat szórogatunk ki olyan dolgokra, aminek igazából se értelme, se eredménye. Ha legalább a magyar foci nemzetközi szinten elérne valamit, de még azt sem képesek összehozni. Nos ezért nem nézek én focit. -
DecenS #26107 Úgy is lepereg róluk.
A fizetésük nem lesz kevesebb. Sajnos. -
Foci sux...
Hogy lehet azér megverni valakit, mert zöld a trikója, vagy a sálja? Persze ha valaki egy fekát vág orrba, akkor jajong az egész világ, meg ugye rasszista az egész ország.
Kár, hogy nem a Debrecen nyert, a fradinak kijárt volna egy kis idő a szégyenpadon... -
tényleg van még nb1? lol
már a bl döntőn is rosszul voltam, azért megnyugodott a lelkem, hogy nem francia csapat nyert.
Tudtok valahol pesten jó kispályás bajnokságot? (kezdem unni a parasztokat a nagypályán, favágó balf@szok játszanak Nógrád megyében...) -
lassan már az se -
peet69 #26103 Sajna "CSAK" -
DecenS #26102 A magyarnak meg csak múltja van. -
G_ArchAngel #26101 Jövőre?
Miért, mit tudsz amit én nem? Jövőre lesz foci Magyarországon???
Erről még nem hallottam...
Honnan importálják? Romániából, Ukrajnából vagy Horvátországból? - ezekben az országokban nincsen akkor múltja ennek a játéknak, de színvonala messze a magyar felett van...:( -
kinnt, igen. semmi baj nem volt. verekedés még meccs előtt volt, emrt valaki zöld pólóban volt, vagy zöld volt a sálja, nem tudom. kaptuk is gázt rá rendesen!
után semmi. letörve visszabandukoltunk a vonathoz, a fradistákat még nem engedték ki ekkor. rendőrök is voltak, bár volt egy rész, ahol egy sem vigyázott ránk... -
mi van??? mikor mondtam én hogy hajrá fradi? nem is voltam itt tegnap!? -
aha a csten este azért mondat hogy "Hajrá Fradiii" vagy valami ilyesmit, de nem bántót. sry.... -
fúúúúújjjjjjjj fúúúúúúúúújjjjjj!!!!! :DDD
élből utálom a fradit
mi is jól berugtunk mert kikapotta loki!
hát szígyen!!!!!! -
igen, Sándor T. gólja, adott egy kis lendületet, de ez már mind1... A Fradi tengap jobb volt. Semmi sem a papírforma szerint jött be.
Majd jövőre!
te kint voltál? a meccs után nem volt semmi gond? -
HOHA!!!
gondoltam beköszönök, mert bajnok a Fradi!!! berugtunk mint az állat.... :))))))))))))
parizer: grat a 3. helyhez!!!