74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-

Egy valamit nem ertek. Peet nem fiu? Es Te nem az vagy??? -
háhá nem vagy elég határozott ezekszerint?! a neten biztos lehet jó fiúfogó tanácsokat találni... pl nőklapjakáfé meg ilyenek. ott biztos írnak! én meg onlájn szótárat kerestem, erre kidobott egy olyat, hogy "szótár férfiakhoz". vagy Ti még csak fiúk vagytok? -
DecenS #26252 Hát akkor yo tanulást, vagy legalábbis eredményeset! :)
Ha meg "így is nehezen tudsz tanulni" akkor már nem mindegy, hogy mi miatt? ;-) Legalább keress vmi yo pasit aztán érezd vele yol magad, ha már a tanulás nem megy. :))
Ami meg engem illet... Peettel kóstolgatjuk itt egymást egy ideje - talán lesz belőle valami. Bár egyelőre nem akar kötélnek állni a husika :D
-
ma végre rászántam magam, hogy elővegyek valami jegyzetet, úgyhogy nyelvtant fogok tanulni... sajnos azonban eléggé nehezemre esik! a pasikkal jelenleg sehogy. de talán nem is baj. mint mondtam, így is alig tudok tanulni! no és Te hogy állsz a paikkal? hehehe -
DecenS #26250 Egész yol, nemrég ébredtem. Hosszú ideje már, hogy nem tudtam rendesen kialudni magam. Az elmúlt napokban végre sikerült...
És te hogy s mint szépségem? Hogy állsz a felkészüléssel? No meg a pasikkal? :) -
hogy vagytok ma? -
-
DecenS #26247 Szia Pari -
szép jó reggelt Fiatalok! -
Sovány vigasz öcsisajt! :D
Amúgy ha a felvesznek felsőoktatásba akkor már tök mind1 milyen lett az érettségid.. -
peet69 #26244 :DDD
Látom elvagytok :c )
Amúgy jó regglet -
[Walaki]D`Lair #26243 Áz! meg tömd a farkad a darálójába....
-
...daráljam le a fűnyírógéppel???
-
neked is -
jó éjt -
[Walaki]D`Lair #26239 :DDDD
szvsz maradj csak a fűnyírógépnél....;PPPP -
[Walaki]D`Lair #26238 magam miatt is teszem, mondtam hogy gépfüggő vagyok...:DDDD
amúgy meg szarom le, hogy milyen lett az érettségi, a magyarnak örülök, a matekot leszarom...ha érdekelne akkor nem kettest kaptam, volna...:D -
Jó, majd meggondolom...de csak miután megtáncoltattam a farkamon a kiscsajodat...
-
LOL, ne anyádék miatt tégy, vagy ne tégy bármit is...sokkal inkább magad miatt... -
[Walaki]D`Lair #26235 Amúgymeg kabbe...:PPPP -
[Walaki]D`Lair #26234 Csak anyámék miatt...ezt a két hetet kibírom azt utána úgyis baszok még a könyvek irányába nézni is... -
...csak tanulj a szóbelikre...LOL -
[Walaki]D`Lair #26232 mivan? -
LOL! -
[Walaki]D`Lair #26230 Na valszeg most leszek az elkövetkezendő két hétben utojára, mert eldöntöttem, hogy leviszem a gépemet anyámékhoz, hogy még csak véletlenül se tudjak leülni elé mert gépfüggő vagyok és leragadok...:D Szal tanulni fogok a szóbelikre, utána jövök...
(nem mintha ez érdekelne bárkit is...:DDDDD)
aki akar írhat privit majd elolvasom...;D -
beírtam még egykét szám címét, Hykao.
-
Csak nem te is '89-ben érettségiztél??? -
[Walaki]D`Lair #26227 Így van...:D -
DecenS #26226 Minőség különbség csak az egyes és a kettes között van. A többi pusztán árnyalat... -
Az élet tanulsága.
A Halál sokkal jobb mint az élet. Onnan senki nem jött vissza panaszkodni.
Mi lehet jobb ott mint itt???? -
[Walaki]D`Lair #26224 leszarom...:D -
peet69 #26223 oh :( -
[Walaki]D`Lair #26222 aha -
peet69 #26221 GYEEREE TS RE !!!! -
nem csak űgy éreztem nem vetted a poént
viszont énmeg így visszaolvasva gyakorolok újra írni -
peet69 #26219 végül 2 es lett ? -
toto2700 #26218 hihi -
szegény Breki. -mellesleg gondoltam, hogy a fiú vicc volt (ilyenkor elgondolkozik, hogy vajon kívülről ennyire szőkének tűnik?) -
[Walaki]D`Lair #26216 Nekem a matek 2-es...de amúgy magyar 4-4 -
na akkor elmondok valamit
mikor én érettségiztem előtte év végén 3-as és négyes között áltam matekból
a tanerő azt mondta Breki (persze nem így hívott de inkognito) te ugyis tudod négyesre majd érettségin bebizonyítod.
Megis írta 4-es 5-ös körülire, de aztán kiderült, hogy többen csaltak orszgosan így mindenki az év végi jegyet kapta
A fiú meg vicc volt