74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
deja vu :))) -
de vannak olyan csávók akik csak simán 200nál rántanak egy elsőféket és elcsattan a gép elsőkerékre kivágja a seggét 180fokkal és még a levegőben rá ereszti a gázt oszt eléget egy kiló gumit nyomja továbbb... -
Na én épp ezért nem szeretek száguldozni ... legalábbis csak autóval szeretek száhguldozni de azzal is csak mértékkel -
na ja, és borzalmasan megviseli a tricepszet egy ilyen száguldás... nekem még mindig fáj... -
Na én épp ezért nem szeretek száguldozni ... legalábbis csak autóval szeretek száhguldozni de azzal is csak mértékkel -
és azért akkora sebességnél ha felemeled a fejed a spoiler mögül vagy elrepülsz vagy egykerékre ugrik a moci, és 220 nál fékezni is borzasztó kicsiket szabad mert ha elsőkerékre kap a moci akkor ha nem vagy gyakorlott motoros orra esel amiben meg is halhatsz... -
Simsont vegyen akinek két anyja van és árvának érzi magát... 

-
sport elvileg megy 300zal de én csak 240ig mertem níomni mert rövidgatya póló volt rajtam bukósisak nuku, meg kb 2km em volt ahol menni tudtam... -
faterom egy simsont akar eladni 60000ért -
Na ja de gondolom az nagy ccm es speed vagy túra motor -
nekem nincs lóvém motorra de az a honda ami a haveromé az kb 3milla volt... és nem is a legujjabb... -
Roger. Bocsi akkor rosszúl fogalmaztam.- Szóval nekem nem megy az hogy könnyen átlépjek ilyen dolgok felett. Neked ez könyebben megy -
Múltkor azt néztem az expressben hogy a 250ccm es Enduró 230 000 Ft és ugyanannaka márkéának az 50 ccm es motorja ugyan abban az évjáratban 260 000 Ft
Tiszta vicces. Nem igazán értem -
Na, na! Én egyáltalán nem vagyok felületes! Ne keverjük a műfajokat! ...ugyanúgy ahogy az érzelmesség és az érzelgősség sem ugyanaz... -
kb vagy 8 éve nem ültem motoron :o)
Most épp keresek valami 50ccm es cross motort elérhető áron mert a painball páya susnyás részeit azzal jobb élenne megközelíteni csak annyira L vannak szálva a motorárak hogy iszonyat.
Egy szaros 50ccm es Aprilia RR 50 250 rongy
70 ezerért meg már kispolskit lehet venni majdnem tip top állapotban -
én meg várlak szeretttel mocizni!
ismerősöm motorját igy is nagyon élem! -
óóó köszi! :) -
Várunk szeretettel -
még nem paintballoztam de aszondják nagyon jó...
majd eccer kipróbálom! -
addig meg gyertek mocizni!!!
(mondjuk én egy ismerősöm mocijával nyomtam, egy gumit tükör simára égettünk!
)
-
Én most minden hétvégén paintballozom. Pontosabban játékot vezetgetek. Szeretnék majd szervezni valami egynapos hepajt oda. Játék meg sütögetés meg iszogatáés és nagy kertiparty szerű elemek.
ha valakit érdekel akkor majd csinálok egy jó lapot az infóknak -
amúgymeg aki akar az asszem a jövőhéten kunmadarason lesz gyorsasági motoros, és autós bemutató jöjjön oda és még a belépés is ingyenes, vagy nagyon olcsó... én tutira ott leszek. -
Most az a baj hogy nem nő van a dolgok mögött. Ezt meséltem neked múltkor is hanem amikor már nem tudod hogy kiben bízhatsz na az eléggé szar dolog. De Ezért irigyellek téged mert te tudsz ilyen felületes lenni és nem hat meg semmi. Ezt a szintet lenne jó elérni -
ja nekem sincs csajom már egy ideje... -
*mondjuk -
Te Free, azért nem dől össze a világ, mert nincs csajod bazeg!
Mi van veled? Tudni kell egyedül lenni is! (legalábbis, ha nem akarsz állandó kompromisszumokra kényszerülni...) Monjuk úgy látom, te akarsz...
Bazeg sosem fogom megérteni az olyan típusú embereket, akiknek az igényeik egyenes arányban csökkennek a csaj (madár) nélkül eltöltött napok számával... -
peet69 #26469 Az biztos buli ezerrel meg csajok :D [márha össze jön valami] -
peet69 #26468 mer senki sincs sehol és nincs semmi ötlet hogy mit csináljunk :( -
Ha csajozni mész szóljál nekem is...
Bár belegondolva nem kell csajozáshoz madárijesztő...
( Fő az önkritika nehogy L száljak magamtól) -
Peet én is mennék
De nincs hova nincs kivel és nincs miből -
Puntigamer #26465 ezaz peet69: én is így vagyok vele, itthon ülök, mennék ide oda.. de nem tok, vagy tanulnom kell vagy egyéb elfoglaltságom van... nyáron viszont bulizás lesz orrba szájba...
meg csajozás.. hajjaj :)
-
Mér nem? -
peet69 #26463 punnyadok mennék valahova de nemtudok :((( -
váááá olyan faxát mociztam ma!!!! ezt is elmondhatom végre motoroztam egy böhöm nagy sportmotorral mióta leraktam rá a jogsit!!! -
Még van időd!
:) -
Puntigamer #26460 Ja, velem is, csak a csajok terén nincs szerencsém, bár most volt egy randim... majd meglátuk mi lesz belőle... -
okos! :P -
Velem tök jó dolgok történnek és hepiség van ezerrel :)) -
" Ha úgy érzed hogy mindened elveszett nézz körbe... ha nem látsz semmit, akkor igazad volt...."
-
Szióka