74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #26616 de, ha sok pénz van rá és az épület is olyan, hogy kötelező hozzá a makett: műemlékvédelem, irodaház, üzemek, hídak...
de a családi ház, kis étterem, raktár, csarnok kategóriában elég a 3D-s kép... -
Nem úgy szokás hogy megterveznek egy épuletet és aztan megépítik a makettjét? -
G_ArchAngel #26614 Maketteket?
ragasztót utoljára technika órán láttam ált.suliban:DDD -
Építessz házmaketteket is? -
G_ArchAngel #26612 CAD-es adatfeldolgozás - építésztervek, látványtervek...
(az emberek mindig nyáron jutnak el odáig, hogy de jó idő van építkezzünk - holnapra kellene egy engedély!... egész télen eszükbe nem jutna, mikor van rá idő...) -
Rendben.
Mit dolgozol? -
G_ArchAngel #26610 dolgozzál annyit mint én - akkor értékeled majd azt a 3 órát amit alvással tölthetsz... -
Nekem muszály valamivel lefoglalnom magam hogy ne gondolkozzak különben télleg becsavarodom. Tehát marad a munka. na meg a nemalvás. Ez mondjuk kicsit kezd unalmas lenni hogy nem tudok napi 4 - 5 óránál többet aludni.
De lehet hogy csak korosodom :o) -
peet69 #26608 Na bye all -
peet69 #26607 :D én ha nincs munka nem keresek örülök hogy nincs :DDD -
nem szoktam unatkozni cxsak nagyon ritkán. Ha nincs mit csinálni, akkor keresek magamnak itthon valami munkát -
peet69 #26605 mé te ige ? -
Az jó. Legalább akkor nem unatkozol -
én bármihez hozzá tudok szólni csak nem jót nem okosat és nem odaillőt :o)
Próbálkozz te is :o) -
G_ArchAngel #26602 munka... -
Nekem, mostanában valahogy nem nagyon van olyan téma, amihez hozzá tudnék szólni. -
Gyerekek gyerekek nagyon nem pörög a topiuc. mi van mindenki máris nyaral? -
peet69 #26599 re alle -
Puntigamer #26598 Lol!
ez a sting bácsi? :P
Nem is így néz ki :) -
G_ArchAngel #26597
-
Ja, mi volt az, nehogy véletlenül megnézzem valahol... -
DecenS #26595 Oszd meg velünk Mimacs, mi volt az a szar, hogy még csak véletlenül se nézzük meg :) -

Én is régen a melóhelyemen tutam a legjobban kipihennei magam. Na meg ott voltak a legjobb szórakozási lehetőségek. -
dévédéztem és olyan szar filmet láttam, hogy mindjárt megkaparom magam...
mind1 mert munkaidő volt :) -
peet69 #26592
-
peet69 #26591 Na engem nem bántani
-
peet69 #26590 :DDDDDDD LOL
Köcc -
DecenS #26589 Szerintem nem... -
Azért jó tudni hogy L lettem könyvelve pesszimista antiszociális embernek szuicid hajlamokkal 

Pedig a mai nap a 10 - 15 problémám közül eggyet sikerűlt megint megoldani. Már csak alig 2 van hátra és egyre vidámabb vagyok én is ahohgy múlik az idő és kezdek Globálisan gondolkodni -
Puntigamer #26587 muhaha, nagyon haasznos dolgokról beszélget itt a nép :)
mai téma mi a baja peet69 nek?
Na, ki tudja? Hölgyeim? senki áh, akkor növeljük a tétet, mostmár 220000, igen hölygeim, és uraim, jól halották, 220000 ft a tét, vegyék kézbe a telefont, és hívják a 0690xxxxxx es számot, ennyi pénz valakinek meg kell nyernie... egy választ kérünk csak cserébe, mi a baja peet69-nek, mi a baja? :DDDDD
Bocsi peet69, de ettől biztos felvidulsz :D -
Kinél? Nálad? Na ne nevettess!!! :DDDDDDDDDDDD -
Mikoözben elmész, ide irogatsz? 

-
peet69 #26584 Hölgyem ön kifogja húznia gyufát
-
peet69 #26583 Itt nema csajo volt a lényeg de ezt te nem értheted én abszolute hangulat ember vagyok!!!!
mosmár pl jó kedvem mert megye L há istennek -
peet69 #26582 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Áhhh peet ne legyél már ennyire elkenődve. nekem sincs csajom meg még egy jó pár embernek se, és mégis elvannak. és különben is még szakadó esőben is rengeteg dolgot lehet csinálni: pl.: belöksz valami filmet és megnézed... én pl simán szakadó esőbe még néhány dilis haverommal elmentem focizni, vagy a folyóparton bicikliztünk stb... menj el bulizni diszkóba vagy valahova oda ahol lehet ismerkedni! mert ha otthon ülsz egész nap tutifix hogy nem lesz barátnőd! vagy mondjuk ha szar az idő akkor még nyugodtan átaludhatod a napot! de az nem jó hogy egész nap szomorkodsz! vagy menj el moziba tök jó filmek vannak! -
Frível kéne összebútoroznotok :D -
peet69 #26579 

-
DecenS #26578 Jókor szólsz... :-P :) -
peet69 #26577 Nem sértődömmeg enmvagyok holmi "PIcSA" :DDD