74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Nem tudom nekem semmi bajom nincs vele tökéletesen működik.
Minden popup ablakot blokkol és az egér gesztusok is nagyon kényelmes funkciók. Már annyira beidegződtek, hogy a cégnél a sima ie-n is használni akarom. :) -
énis azt használok. nagyon kedvelem, de elég gyakran megfagy és az SG-n is gyakran hibaüzenetet ír ki, (minden frissítésnél: "MyIE2 has blocked an error" vagy valami ilyesmi) ezért állandóan be kell zárni, majd újra megnyitni az SG-t.
Ezen kívül van, hogy 4-5 átlagos oldal van nyitva és 40% procit eszik. -
DecenS #26734 Én pedig Firefox-ot. Elégedett vagyok vele.
Mert megérdemlem!
-
Én MyIE2-t használok és nagyon bejön. -
DecenS #26732 Mondjuk úgy, hogy ezred akkora figyelem nem összpontosul az Opera és egyéb alternatív böngészők hibáinak kiaknázásra, mint az Exploreréire... Kiváncsi lennék ellenkező esetben hogy állna a lábán bármely másik "vetélytárs"... -
Puntigamer #26731 hehe,én adaware-t használok, az király...
és nem internet explorer-t hanem opera-t :)
ha opera alatt akár ki össze tud szedni valami vackot, annak gratula :) hóóóót biztonság :DD -
sg, de már jó -
csak nem egészséges -
Itt pedig maga a program! :) -
#67-ben ott a megoldás mindenkinek a legjobb progi erre a hibára! -
ez számomra is rejtély egyszer 114 találata volt hát mire mindet kijelöltem :(
amúgy szerintem mindet lehet törölni
bár ha foglalkozol videó tömörítéssel divx-be akkor a gain-t ne töröld le -
Mindet ne töröld, mert még baj lehet belőle!
Azok közül nem mind fertőzött.
-
kérdés: (vagy ezt privátban kellene??) szóval leszedtem, indítottam, lefutott. hogy lehetne mindent kijelölni (ne egyesével kelljen pipálgatni). vagy elrontottam valamit? -
Puntigamer #26723 én is leszedtem a cuccost :)
megnézem mit tud... -
jólvan, akkor küldd el... -
júj nekem is nekem is!! -
Mármint melyik galéria? A képtár? Az nekem jól működik.
Vagy az SG galéria? Ha kiválasztasz egy nevet, akkor valóban visszajön a lista, de baloldalon felül megjelenik egy kis lista, onnan lehet megnézegetni a képeket... -
nekem ha kiválasztok egy nevet újra visszajön az összes -
nekünk működik -
sziasztok
nektek működik a galéria? -
Hát jó kösz, de lehet, hogy erre csak júliusban fog sor kerülni -
ha az ad-aware nem segít, ami nem kizárt, akkor töltsd le, amit írtam, indítsd el -> scan -> save log -> majd azt küldd el nekem, és megmondom, hogy mit csinálj, ha nem érted amit kiír a progi. A windows bizonyos dolgait lehet vele egyszerűen beállítgatni. Lényegében ugyanaz, mint az ad-aware, csak ez manuálisan működik, nem automatikus, mint az előbbi progi... -
Azt hittem csak a zöld jön..:D -
mi van??
-
teszem is szorgosan :) -
Az ilyen kis szemét progik ellen sajnos nem mindig jönnek be, nekem legalábbis nem találta meg a Spybot a dll-eket, de a HijackThis egyből kiszúrta... -
ha most is van ilyen gondod, akkor szedd le a HiJackThis-t innen: HijackThis
Majd a logfájlját copy-pasteold el nekem priviben, és mondom a megoldást. :) -
DecenS #26709 Épp kérni is akartam, hogy ne írd le :-P :)
Minden esetre töltsd le az Ad-aware -t és a Spybot-ot, aztán futtasd le őket. Nagy eséllyel megtalálja valamelyik a kis rohadékot és hatástalanítja. Ahogy a víruskeresők esetében, ezeknél is melegen ajánlott a rendszeres update letöltése. -
Nos azt nem lehet mert ....na ezt inkább nem írom le :) -
DecenS #26707 Akkor esetleg még tűzfalat javaslok - ha nincs... -
van norton2003 egyenlőre.
azért annyira nem vagyok láma :)) -
DecenS #26705 Ad-aware, Spybot Search and destroy, meg egy valamire való vírusirtó sem árt... -
Vazz akkor nekem is van ilyen!!!
Pl zestyfind???
utálatos oldal. Mivel tudom az ilyen kémgeciket kiírtani? -
Hát átírja a kezdőoldalt és az alapértelmezett keresőt valami gagyi oldalra, amiért a készítők pénzt kapnak az oldal üzemeltetőjétől.
Persze a megfelelő programokkal, csak szeretné átírni, de ha megpróbálja, nekem itt villog egy ikon, és akkor indul a HiJackThis nevű kis "takarító" progi :D -
az mitet csinál? -
debizony
-
köszi! -
áve! -
nem mondod?
-
nem feltétlenül. A cracks.am szerintem még a megbízható crack oldalakhoz sorolható.
Letöltéskor jön a popup, hogy telepítsd fel ezt, meg azt. Ott a nemre kattintasz, majd OK, mindezt 4x eljátsza, majd lehet tölteni. Ennyi, és semmi baj nem lesz. Persze egy tűzfal és vírusírtó sem baj, ha üzemel...
Az orosz crack oldalaktól kell óvakodni, mert onnan a tűzfal ellenére is bekaptam mostanság egy remek kis kezdőlapátírogató dll fájlocskát :(