74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
hjjjjja .....a réki szép idők :)) -
91 hsz? hehe, volt amikor egy délután alatt 600 volt. -
Te meg mé nem vagy soha????
Ráadásul még a kedvencséget is megkell osszam valami táj nadcicis nénivel....grrrrrrrrrrrrrrrrrr.....pfffffffffff -
nah, megnéztem! :))) -
na mostmár megnézem én is! :PP -
Én még sosem kattintottam az adminra :))))))))))))))))
Mostanáig... -
akor ő is asszitte... -
illetve inkább mégse. inkább átírtam neki, hogy legyen ebből bonyodalom.
Én sem fogok ezentúl semmit copy-paste-olni... :/ -
Gumiszoba > Legyél te a #####.-edik topic fejlécében van a cím. -
"Mivel azt a felhasználó/jelszó párost adta meg, amivel a téklistához is hozzáfér"
Ha nem hiszed el, akkor próbáld ki :D -
cSuwwi! szerintem a sikertelen belépési próbálkozások zömében nem betörési-feltörési kísérletek, hanem egyszerűen a szokásos butaságokból erednek: azaz sok madár azt hiszi, hogy az SG-s jelszavával ő maga tud feltölteni képet stb. (mert nem olvassák el a FAQ-t, de még a többi szöveget sem, csak kattingatnak)
Zaki nevével meg sztem csak valaki próbálkozott... -
DecenS #26847 Azt mondják, hiba, ha jelszóként a kutyám nevét használom...
Nem értem, miért. Meg azt sem, hogy miért néznek rám furcsán a parkban, amikor Tv78GhX149Qb -nek hívom a kutyám. -
Minnyá én is kipróbálom, LOL :D -
Mivel azt a felhasználó/jelszó párost adta meg, amivel a téklistához is hozzáfér, tutira ő volt.
De nem érdekel, április végén volt. Csak érdekességként említettem meg, hogy néhányan szeretnek az "admin" linkre kattintani, akiknek nincs is jogosultságuk... -
Kell nekik írni egy privit! Mondjuk Zaki biztos nme csinálna ilyet... -
Az a baj, hogy régebben sikerül valakinek bejutnia, és átírt néhány képaláírást elég trágárra. Akkor csináltam meg a képtár védelmét rendesen, de azóta is próbálkoznak páran.
Zaki szerintem csak kakukktojás, mert a téklistához van jelszava, és szerintem csak kipróbálta, hogy itt is működik-e... -
Esetleg bajszot akartak rajzolni valakinek?
-
LOL, Zaki? Naháát...
Mert végülis hiába tör be oda valaki, azonkívül, hogy fel és le tud szedni képeket, nme sokat tud csinálni, nem? -
ez egy jó kérdés. Kérdezed meg tőlük...
Pl. Darkboy, Cucli, zaki is a listán van. -
Mér akar valaki betörni a képtárba? Mit talál ott? -
Puntigamer #26838 jaja bakker, én is nézem 94 új üzenet, mondom ezt sem olvasom végig :) -
peet69 #26837
Ezt megbeszéltük :DDDD
-
én se
-
peet69 #26835 nem is tudom kiszivárogtatta ki
-
DecenS #26834 Na ki lett az "Enyém a legjobb böngésző" verseny győztese? :D Élvezettel olvasgattam a mai termést. LOL! :D -
nézd meg az előzményeket, és megtudod... -
Mi volt az az infó? :D -
Egy kis bizalmas info kiszivárgott, aminek nem kellett volna... -
miért lett kitörölve 2 hozzászólás? -
byte -
thx, barki is volt az elkoveto :) -
pl? -
Nézegettem a statisztikát: eddig 35-en gondolták úgy, hogy "betörnek" a képtárba. (amit a rendszer észrevett), de olyan szánalmas jelszavakkal, hogy nem tudom sírjak-e vagy nevessek... :) -
Hello dminok :)
plz upload...
http://sgtagok.srv.hu/pictures/laza.jpg -
peet69 #26822 :P
de enm konnektált fel quakenetre unable to resovel server ezt irta ki de má mind1 mer csak jövőre találkozom azokkal a szargépekkel :D -
Csak vasárnap éjjel, de ma este mek holnap dolog van, holnapután buli, szal már nem lesz rá máskor időm.
-
majd megpróbálok valami jót keresni. -
egy olyan még nálunk is van a padláson :) -
G_ArchAngel #26818 nekem fekete-fehér Junoszty monitorom van - engem nem zavar:))) -
G_ArchAngel #26817 most mész???
SZEMÉT!:DDDDD