74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • PAYNE
    áén is holnap érettségizek! picipicit félek!
  • PAYNE
    há ja! a mi kis fórumunkon szép hölgyek vannak!
  • peet69
    HUH KIEZ A SZÉP HÖLGY ?
  • DecenS
    Nyóccázszorhaccáz
  • Lecter
    Az nyugtat, hogy ha olyan sok pancsernak van, akkor nekem is simán menni fog! Én még nem is küldtem képet! Mekkora felbontás az ideális?
  • Puntigamer
    hát ja.. akkor is menni fog hidd el...
  • Lecter
    De mondjuk most is tanulok! De a 48-as szabadságharcon felhúztam magam. Úgyhogy most pihi.
  • Lecter
    Na ja, egy biztos, amilyen mákom mostanában van, csak az én feleletem alatt lesz benn az elnök! Egyedül a marketing miatt nem félek, mert az elnök kb 70 éves, így valószínű nem sokat konyít a dologhoz.
  • DecenS
    Halovány gyanúm ébredt, hogy ez azért nem mindenhol így zajlik. Megeshet, hogy nem erre kéne építeni, mert lehet, nem jön be...
  • Arch
    Neked meg gratu! :)
  • Arch
    Én nem tanultam rá szinte semmit. Meg sz*r időszakom is volt, padlón voltam nagyon, és így is sikerült. A körülményekhez képest elég jól.
    Szóval ne izgulj, menni fog. :)
  • Puntigamer
    hhehe, felesleges, nekem az irodalmat a tanár dikátlta le amikor nem volt benn az elnök!
    szal lol volt, hidd el no para
  • Lecter
    Most úgy rajtam van a para.
  • Lecter
    Csá mindenkinek! Szivattak? Egyébként gratula! Én holnap jövök!
  • Puntigamer
    napot!
    leérettségiztem :)
  • PAYNE
    ja sziasztok!
  • PAYNE
    csalódtam a világban
  • Lecter
    De gyönyörű!
  • Punkerwork
    régen volt
  • Kata
    'reggelt
  • DecenS
    Hűűű...
  • hykao
    Na húzok dolgozni, aztán délután azt hiszem eljött az ideje a szokásos nyári fej hitman-esítésnek...
  • hykao
    azért az más dolog. de egy ilyen beteg férget, biztos tarkón vágnék, hogy elszenderedne, és a következő megállónál legurítanám a buszról.
    mondjuk egy ilyenre kevés az esély, mert szerencsére már jóideje nem volt szerencsém BKV járatokhoz...
  • hykao
    egyre betegebb férgek kóricálnak a világban...jó, hogy te elég kemény vagy, nem vagy túl sérülékeny...
  • DecenS
    Szarnak rá. "Nem az én dolgom." Fényes nappal, akár össze is verhetnek az út szélén, mindenki csak elfordítja a fejét.
  • parizer
    szerintem nem figyelték... de még egy húzás, és akkorát sikítok(nőiesebb, mint orrbagyűrni)!
  • Punkerwork
    van arany 10 000-res Károly Róbertel :)
  • hykao
    Hát ez hihetetlen, hogy milyen férgek vannak! És senki nem akadt a buszon aki, jól szájbateremtette volna? Vagy nem vették észre?
  • Random_
    Károly Róbert a kedvenc királyom! Ő vezette be a forintot firenzei minta alapján. :) És mennyire nem becsülik meg csak a 200 forintosra fért rá pedig szerintem egy ezrest is megérdemelne. Nagy Lajost már annyira nem favorizálom. :)

Bocs a kitérőért. :)
  • VinylToy #27183
    Én azért téptem egy sorszámot és beálltam a sor végére :)
  • parizer
    na igen. igazából tényleg ilyenek az emberek. minap, amikor buszon tanultam károly róbertet, leült mellém egy faszi, és elkezdtett a nadgáromba nyúlkálni. fényes nappal!! kedves barátnőm meg sétált az utcán, egyszer csak odamegy hozzá egy manus, felhúzza a szoknyáját, és belemarkol a fenekébe! még szerencse, hogy egyikünk sem ijedős!!
  • Random_
    Igen pont ezt akartam mondani, hogy megtalálni az igazit néha nagyon nehéz.

Egyik kedves barátnőmnek is van ilyen problémája. Ha elmegy bulizni és kiöltözik akkor ragadnak rá az üresfejű faszik az értelmes srácok meg nem merik leszólítani. Ha meg nem öltözik ki akkor észre se veszik. Jelenleg Londonban dolgozik és rengeteg faszi próbálkozik nálla, de szerinte csak egy dolog miatt így nem is enged nekik. :)
  • VinylToy #27180
    ööö...izééé...ööö :)
  • parizer
    hihi na majd megbeszéljük egyszer...
    és Random: sosem mondtam, hogy nem! csak nem a megfelelők!
  • Random_
    Ezek után nem hiszem el, hogy nem kapkodnak érted a faszik. :)
  • hykao
    Hmmm, de jó lenne...
  • Punkerwork
  • parizer
    köszönöm, hálám egyszer utolér majd!!
  • parizer
    óhh még elpirulok a végén!! :P
  • hykao
    Küldetés teljesítve! Képek felrakva, 2-es lecserélve.