74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
jah, a névnapomat énis elfelejtem mindig.
néha még azon is gondolkodom, hogy melyik hónap, melyik nap. DD -
nyertek...nyertek...
inkább a portugálok vesztettek...vagyis szkolári mester segédletével... -
na bazz, nyertek a görögök -
peet69 #28338
"HAZUDIK!!!"
-
peet69 #28337 Görögország rulez
-
Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nem csinálok party-t meghasonlók.
Gondolom akkor a névnapod meg el is felejted?!
-
Köszönöm!
Nem, nekem nem sokat jelentenek az ilyen ünnepnapok.
Egyik nap számomra olyan, mint a másik. A hétvégék is.
Bár a péntek, szombat még a többinél is lustálkodósbb talán... -
Boldog szülinapot Hykao.
mentek valahová ünnepelni ? -
peet69 #28333 Látod macs én mondtam :DDDD -

nagggyon jó kép! :)
-
WiLDoR #28331 eredileg #28272-nek lett volna cimezve, csak mellément. -
WiLDoR #28330 vaze, tényleg..sorry, kicsit még szét vagyok csúszva én is a tegnap éjjeli buli után...most keltem fel órája talán
-
peet69 #28329 Sztem 1 kicsit mellé nyomtál de azé köszi
-
WiLDoR #28328 ez ilyen: uhh...YESS 

jó nyaralás lehetett
ha jól látom, görögország. vagy tévedek? -
Tényleg nem rosszindulatból mondtam, csak ez a másik dolog amit nem bírok elviselni, hogy mindenki ezt hangoztatja, mert hallotta valahol hogy Deep Dish milyen jó, és most már én is azt hallgatom...divatból, majmolásból...ki nem állhatom.
Azt írtam hogy ez a másik dolog az első, ha valaki "letuc-tucozza" a zenét! :DDD -
DecenS #28326 Köszönjük.
-
Huu...áááááá.....uuuuuuu....rosszul vagyok...mennyi badarságot hordtattok itt össze a zene terén, nem állok neki elmagyarázni, mi hogy van, de én amihez nem értek azt nem hangoztatom :[ -
Deep Dish, soha az életben nem játszott minimal technot, deeptrance pedig nincs...prog house, és deep house amit a Deep Dish játszik :) -
peet69 #28323
-
DecenS #28322 Hej, öcsk... ha sokáig
-sz itt nekem, megkapod a magadét
aztán majd
sírni fogsz, mint az újévi malac :)
-
peet69 #28321 hehe kihúzod a gyufát :D -
DecenS #28320
-
peet69 #28319 Látom Fri megint itt járt :DDD -
peet69 #28318 
-
peet69 #28317
-
Csak az elején. Most már alig alig.. beszélnek -
DecenS #28315 Micsinálnak?? Kérek egy magyar-magyar tolmácsot! -
DecenS #28314 Hm... Hát passz. Mivel nem volt alkalmam megfülelni, így a tegnapi produkciójukat nem tudom kommentálni. Lehet, egyetértenék veled, ha alkalmam lenne meghallgatni a setet. Tény, hogy nem mindig alkotnak ők sem maradandót. A Romania, vagy a Colours fellépéseik kimondottan felejthetőek. Ennek ellenére azért túlnyomórészt minőséget képviselnek. That's all :) -
Ebbe rendesen kokováznak! -
Szia mindneki
Macs jók a képek grat.
Halle mindneki
-
DecenS #28311 Essential Mix minden áldott pénteken van a londoni Radio1-en. Rendszerint két órás dj set egy meghívott vendéggel, Peet Tong konferanszaival. Egyébként ohne duma.
Hogy az az Essential mix, amit hallgatsz épp Deep Dish-e, nem tudom. De nem valószínű. -
De nekem elkezdik, hogy kurva jóó... mondom jó.
Erre lemegyek azt az alvás határon voltam. A többieknek se tetszet AKIK IMÁDJÁK DD-t!!
Itthon tetszik a DD, ott len amit nyomot az nem tetszet. El is jöttük. -
DecenS #28309 Ha partisabbat nyomna, mi értelme lenne, hogy ő a Deep Dish (illetve ők - nem tudom mindkét fiú eljött-e).
Ha partisabbat szeretnél, menj el egy Seb Fontaine, Oakenfold vagy Van Dyk bulira. Aztán akkor jogosan hőböröghetsz, ha mégsem azt kapod. De így... -
Boldog Szülinapot Hyk! -
Jóó ez DD csak nem diszkóba...
Mondjuk nem szipkáztam szóval nem tudtam ráállni rendesen:).
Most tettem be egyet Deep Dish 2003-02-08 Live @ Angels of Love, Italy - ez bejön most.
Amúgy azt megkell hagyni, hogy voltak jóó csajok a palace-be csak v. széjel voltak csúszva, vagy emberükkel jöttek!:) -
Most egyet nem értek:
VAn nekem egy Essential Mix-em..(nincs oda írva, hogy DD)
Essential Mix - Planet Funk EM 2003-07-20 Ez most akkor DD? Mert ha igen ezt imádom..
De sztem ez nem az.. vagy nem tom:)
Sander Kleinenberg - Essential Mix (june 08 2003) -
Van Deep Dish-em.. csak reméltem, hogy vmi party-bat nyom és nem ilyen tingilangit! -
DecenS #28304 Hát meg is kell azt! Egy ilyen Peet-fajzattal kellően körültekintőnek kell ám lenni. :)) -
hát majd még meggondolom :PP -
DecenS #28302 Nemsoká fent lesz! :)
Ha esetleg Mimacs jófej lesz és ad neked accountot, akkor majd te is letöltheted.
Mellesleg DC? Miért nem használ itten olyantot senkise??