74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
lol
a giga féléből :D -
igen! :) -
[Walaki]D`Lair #28701 És hallgatnak a nevükre? -
[Walaki]D`Lair #28700 Aranyos állatka miért bántanám? :D
Ellenben a b.nőm visszataszítóan gusztustalan undorító buta hülye háromyszögfejű büdös pudlijával... -
G_ArchAngel #28699 
Szerinted?
[SEGÍT: GOLDEN RETRIEVER] -
Ez ugye nem kuvasz?
Azok elég alattomosak -
Cuki a kutyusod! :)
Egyébként minden szőrrel fedett állat szőröz, tekintet nélkül szőrzetének hosszára, milyenségére.
Aztán kiegészítő funkcióként a kutya nyáladzik, a macska lepissantja a szőnyeget, hogy kiszellőztethetetlen átható szagot árasszon, a vadászgörik meg pl. előszeretettel amortizálják a berendezési tárgyakat kergetőzésükkel. Már a harmadik függönygarnitúra lóg a nappalimban, és kétszer kárpitoztattam újra a kanapét. -
G_ArchAngel #28695 VIGYÁZAT, A KUTYA NYÁLAZ ÉS SZŐRŐZ!!!

-
Le a kalappal humanitásod előtt!
-
G_ArchAngel #28693 Nézd már meg a galériámban a kutyám képeit, ez támad?
A postás is hoz neki édességet, annyira barátságos:)
A szomszédunk 2 éves gyereke simán lovagol a hátán, miközben a fülét húzva írányítja:DDD -
[Walaki]D`Lair #28692 Hú a múltkor amikor elindultam barátnőmtől haza kocsival ott szaladt át a sötét úton egy! De megkíméltem az életét of kóz... -
Kutyám Jerry Leee..... :DDD -
Akkor most fogsz röhögni: két vadászgörényem van. ;) -
Feltehetően nem nevelt kutya volt. A nevelt nem annyit jelent, hogy gyere ide, ülj, hanem olyat is, hogy ott maradsz, keress, csibész, vissza. És persze a nevelt kutya azt is tudja, hogy a gazda a falkavezér. A falkavezérre meg egy kutya sem támad. Szerény tudomásom szerint. A kutyával foglalkozni is kell, nem annyiból áll a tartása mint egy macskának, ami valóban csak eszik, iszik, alszik és ürít.
Hozzáteszem, hogy én a macskát és a kutyát is szeretem, meg minden állatot, de amit írtál enyhén túlzás. -
Igen, volt kutyám és tudom hogy a saját kutyája/háziállata mindenkinek szent. -
Miért? A barátom hugára rátámadt a kutyájuk... Nekem pedig kiharapott egy részt a lábamból egy békés kis otthon ülős kutya és alig bírták összerakni a lábamat. :)) -
Csak egy kérdésem van: volt neked valaha is kutyád, vagy csak a Rex felügyelőt nézted a tévében? 
-
És egyébként még mire jó egy kutya? Házőrzésre? Adnak nekik egy kolbászt és azalatt kipakolják a házat. Állandóan sétáltatni kell, büdös, sokat eszik....stb -
ebben tévedsz -
Nincs igazad. A kutya megbízhatatlan, bármikor rádtámadhat, akármennyire meg is van nevelve. De sokan fogtok utálni... De így van. -
CSOCSO: Cuki az a kép. :)) Én is tudom mi a macskák előnye-hátránya. Az én macskám utálja az idegeneket, nem megy oda hozzájuk, sőt elfut. Állandóan mászkál, csak este jön haza. A szomszéd bácsi utálja, és el akarta tenni láb alól... Mit is írhatnék róla? Engem imád. :))) És ez a legjobb tulajdonsága. -
[ma sem olvas vissza] -
macska: sokkal idiotabb mint barmi mas allat.. ket macskan tok jokat lehet vidulni ahogy baromkodnak..este az agyadba megy magatol. melled bujik egy kutya nemigazan... vagy ha eppen tv-t lesel stb..odajon hozzad dorombolva es elalszik...nem olyan mint a kutya hogy minden szavadat lesi sokkal makacsabb.. ha akutyara raszolsz hogy nem akko rnem csinalja.. mig a macska pl nalunk mar 4 szer maszott fel egymas utan az asztalra.. no mindegy..azert a macska kozelsem horcsog dolog...
nah igen.. kutya... az valoban sokkal "inteligensebb" bar kirandulni azert nem mennek vele mert olyan mintha egy gyerekkel mennek kirandulni.. es azert jobb nem egy "gyereket" pesztralni mikozben probalok kikapcsolodni...no mindegy.. ez nem az a topik..bocs az off ert... nemunk volt kutyank macskank... tudom melyiknek mi az elonye hatranya.. nekem bejon mindketto haziallat.. -
én igazából azokat nem birom akik egy szobában vannak egész nap lakásból ki csak a házi néni kezében
egy ismerősöm egy ilyen kitenyésztett perzsája elmenekült egy egér elől -
G_ArchAngel #28678 hát jah, a macska eszik-alszik-iszik-ürít...
nem jó annyi mindenre, mint egy kutya: aki lejön velem a Balcsira úszni, kirándulhatok vele, játszhatok vele, biztonságérzetet nyújt, behozza az újságot reggel...
a macska kb. annyit ér, mint egy aranyhörcsög: meglehet simogatni... -
jajj most ábrándultam ki belőled
perzsa macska grrrrrrrrrr -
Puntigamer #28676 :) -
Egy kis fotósopp azt így fog kinézni TsoTso, ne aggódj ! -
remelem ha a mienk felno kbigy fog kinezni:
-
Puntigamer #28673 na mi a pálya fiúk/lányok? :) -
Mhhh.. teknöc perzsa cicám van... Szegény kint van a kert-be így a szöre erősen csomos. De amúgy egy nagyon szép cicca.
2 éves vagy 3 már nem tom... Meg van egy fekete is(félperzsa).. :)
Anyu itt kirakta az utcánkra, hogy ingyen elvihető.
-
Ezt jól megmondtam. Ugyanolyan= ugyanolyan Teknős fajtájú mint Manó (ritka). És most felajánlottak nekem egy félperzsa teknőst tök ingyen!!! Kiscicát!! -
MIÉRT LENNE KUTYÁM? Nincsenek jó tapasztalataim a kutyákkal. Az álmom egy félperzsa ugyanilyen macsi, csak mivel van 6 macskánk apukám nem engedi hogy még egy olyat is befogadjunk. A 6 közül Manó az egyetlen aki mindig is a miénk volt, a többit befogadtuk. -
A kis bolyhost ?! -
megsimogathatom????
-
Konkrétan ?!! Mindent ! -
mit tudsz te erről? PPPPP -
Nemis, mert azok már megcsókolták őket, így azoknak pont nincs már ! -
az csak a jobbaknak van -
És békucid ???