74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
nekem james zabiela jott be nagyon az egyik bulin.. kibaszott nagyot buliztunk vele.. haver DJ vel mentunk oda le es VIp k voltunk igy bemehettunk a dj pul moge.. es ott tancoltuk at a fel ejszakat bejagerezve. de annyira keszen voltam hogy en adtam zabiela kezebe a lemezeket:) az meg csak nevetgelt azt tette vissza oket:) megc sinaltunk kozs vigyorgos kepeket stb.. nagyon allat volt:) -
G_ArchAngel #28742 részemről a d.j.-kről rosszat vagy semmit...
nem tudok olyan embert tisztelni, aki más zenéjének összekutyulásából él...
(persze vannak kivételek, mint Andreas Tannenberg (vagy mi ATB teljes neve - de még az ilyet sem hallgatom meg...) -
De jót nevettem ezen....ugye nem gondolod komolyan :DDDDD -
megszagolta a zoknijat:) -
G_ArchAngel #28739 mi van a cicáddal? befűvezett? :DDD -
he??? -
Jó éjt emberek!!:)
Mhh Csocsonál lehet az amnéziás csaj van?:):) -
Akkor:
-
nekem most nincs kedvem magyarazkodni
-
miért?? -
en is tobbszor emileztem vele. ott nem volt baj.. csak mindenki szidja oket... -
Én amennyit beszéltem vele, ott teljesen normális volt... szóval ebből gondoltam..
peet: lehet te többet beszéltél vele!:) :) -
Csak kb. annyira, mint a Nádsíp vs Brumm formáció... :D -
peet69 #28730
-
khm:))))))))))))))))) az utcso mondatot aze nem mondtam volna -
peet69 #28728 Amugy nem mindíg értek veled 1 et Vannak olyan pillanatai amikor rájön !!!! -
Idáig 12 meccse volt, és mindet megnyerte!:):)
Minden féle kutyát levert. Pitbullt!:) Angol buldogot meghasonlókat... :):)
-
Sterbivel jár edzeni, dj-kedni, együtt ülnek az x5-be meg stb....
Most a bruckman kicsoda??
Palika? Vagy a hosszú hajú srác?? Sose tudom.
Club rotation-ba szerintem palika van.
Amúgy meg ez a Sterby banda teljesen normális.
Nincsenek elszállva maguktól. Legalábbis Sterby!:):) -
peet69 #28725 Én mé nem tok róla hoty ez didzsé ? -
:)))))) oks koszonom meg1szer -
dehogy törlöm, az a legjobb kép (majdnem az egész képtárban) :) -
:)))) koszonom.. ha nagyon gaz a sapka olcson eladot torold.. -
Phöj ezt a madarat ma láttam a delelőben (vagy mi a rák annak a szarnak a neve), hogy már évek óta valami DJ, és a Sterbinszky Karcsival dolgozik...
-
télleg! :D -
időközben (a sok képed miatt), felhízlaltam a képtárat 12 képesre. Most van ezzel 11 képed... -
perzsa macsek ari meg gyonyoru..igaz szerintem lustabb 3 szor:) es naponta kene fesulni:) de azert erdekes egy allatt! -
nahlatod.. neked is ( mar bocsass meg) hulye macskad van neki meg hulye kutyaja...
nekunk eddig szerencsere sosem volt ilyen baj a macskainkkal.. jo egy ketto volt aki felt de pl a haverokat par tali alkalmattaval mar szerette.. ez a ket bengali cica pedig kurva ari. igaz zek is hulyek mert nem szeretnek olbe lenni de ha tv zel stb akkor melled bujnak.. es volt hogy egy full idegen pali atjott hozzank es a macskak meg koretelepedtek...
szal azert mert neked ilyen macskad van az nem azt jelenti hogy a macskak csak a gazdijukat szeretik.. es azert mert van egy hulye kutya aki megharap vkit az nem azt jelenti hogy mindegyik kutya hulye tamado allat.. nekunk pitbullunk volt.. igen a hires hirhedt pitbull.. az ocsem belevagott kiskoraban az olloval a kutya fulebe. .a kutya csak vakkantott egyet es nem ette meg a kisocsemet.. pedig aztan nem lett volna neki nehez.. amugy sosem volt baj a kutyaval.. az viszont igaz hogy mas kutyak kozelebe nem szabadott engedni -
macska is budos! a fiukat ki kell hereltetni attol legalabb a szore hullasa is leall plusz nem lesz annyir abudos.. amugy velem nem kell kotekedni idaig vagy 15 macskank volt:) a macskas topikban is mindenki engem keresett meg:) -
jujj a didzse:) -
paligyerek a Békából... -
ja amugy Smith ugynok szemuvege... -

ahoy.. legelso kepnek szeretnem de a fekete feher arckep helyett! koszike! -
emmegmi? -
Puntigamer #28710 Nekem egy Németh Juhászom van...
De nagyon aranyos pofája van, olyan arin tud nézni :)
Majd csinálok róla egy képet és megmutatom...
Sztem nem sok ilyen helyes pofikájú Német Juhászt látni...
csak lusta, de mint a bűűűn :)
eldobok neki egy botot, és csak néha hozza vissza...
elmegyek vele futni... és lehagyom... csak úgy bóklászik utánam, pedig makk egézséges :)
de mindezek ellenére szeretem :P
2 éves kb... -
-
hali -
peet69 #28707 szia alle -
nyista digikép -
[Walaki]D`Lair #28705 képeet! -
szerencséd
perme látja