74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • G_ArchAngel #28783
    na, jó esélytelen ez a szájkarate...

inkább hagyom...

(hallgatok egy kis BritniSírszt)
  • CSOCSO
    mondom rock zenesz:) nem didje:)

amugy hanyingert kapok mikor a spanyolok rendesen aszondjak hogy dije'!!! nem didzse'!!! siman dijé
  • VinylToy #28781
    Nagyon jó... mondj már valakit akit tartasz valamire, nagyon undergroundba nyomod mi??? :)))
  • CSOCSO
    az ilyen dolgok ugyis a manirol szolnak szal felejtsuk man el
  • G_ArchAngel #28779
    pedig egy rock d.j.-t megnéznék, ahogy hörög és üvölt a pult mögött:DDD
  • VinylToy #28778
    Látod ez a baj, általánosítasz, ezt az egy embert ismerem (pont a legrosszabbat választottad) :[[[ és így ítélkezel mekkora egy baromság már :[
  • CSOCSO
    "Az igazi feka D.J.-kben van annyi önbecslés, hogy nem anyagi alapon nyugvó megmérettetésen bizonyítanak..."
    ezt neked ki meselte?
    vagy csak szimplat te magadnak -be?
  • G_ArchAngel #28776
    szerinted tartom Őt vmire? nem...
    minthogy azokat sem, akik a Chichagonak Oscart adtak...

ennyi...
  • CSOCSO
    neked nem a house dj kkel van a bajod hanem a zenevel.. szal nemtom me fikazod a dj ket. .amugy egy dmc-n elrecsegnek.. de egy hip hop bulin nem feltetlen..ahol pl en voltam ( egyik leghiresebb helyi klub) es a hip hop csako nem igazan recsegett sot neha beledumalt es ugy huzta at zenet.. hurrraa!
    no mindegy.. akinek nem mufaja az ne vegye magara... szal inkabb fikazd azokat a hip hop dj ket akik szarok.. en se kezdem el fikazni a rock zeneszeket.. mer fingom sincs rola... bar szar a zene amiket cisnalnak de ugy gondolom amugy hogy nem szar egyszeruen nem a mufajom...
  • G_ArchAngel #28774
    ezt az egy csávót ismerem, mert vkinek le kellett szednem az albumát...

nézd ez a tuc-tuc már annyira közhely, hogy aki nem ezt a stílust hallgatja, az inkább így foglalja össze, mint felsorolja az összes alágát...
  • VinylToy #28773
    Jól van magyarázd csak...Q-bert-et sose érdekelte a DMC mi? Nem is nyert egyet se mi??? Tényleg nem tudod miről beszélsz! :[
  • G_ArchAngel #28772
    a DMC az egy szar üzleti fogás, olyan, mint az Oscar-díj, akit komolyan érdekel a műfaj az az ilyet lesem sz@rja - ezt meg Te tudhatnád...

Az igazi feka D.J.-kben van annyi önbecslés, hogy nem anyagi alapon nyugvó megmérettetésen bizonyítanak...
  • VinylToy #28771
    Ehehehehe...most megint csak nevetek rajtad, mert amikor az előbb az Ejtibit emlegetted, na Ő a legnagyobb tolvaj!

Azt meg tényleg nem értem hogy az olyanok mint te miért nem bírnak nyugton maradni, mindenki elfogadja hogy feka zenét hallgatsz, miért kell le tuc-tucozni, a másikat???

• CSOCSO
    amirol te beszelsz az 90% ban a recsegesrol szol...
    azzal nincs baj csak maga a stilus nem fexik.. ugyan ezt megcsinalja egy trance dj ... ott van westbam:)) az olyan orult hogy a konyokevel meg a homlokaval recseg ha kell:))))) az egy barom:) en a meglepiket szeretem... pl a sensation white partin a pink floyd zene egyszeruen foldhoz baszott!!! vagy a westbam amikor berakta az axel foley zenet.. hat attol mindenki sikitozott!!!
  • G_ArchAngel #28769
    de honnan nyúlták?

(mint a zenéiket? mástól... TOLVAJ BANDA:DDD)
  • G_ArchAngel #28768
    lényegtelen én mindig a feka zenét kedveltem - s lehet, hogy nyálasnak tartatok - de nem a hip-hop/rap vonaéat, hanem a funky-t, soul-t, r&b-t, jazz-t, néha blues-t...
  • VinylToy #28767
    Te szakbarbár..mondom nem értesz hozzá...szerintem fejezd be!
  • CSOCSO
    pontosan..sajna volt olyan dj aki vegig a buzi pultot nezte.. es fel se nezett rank. nah azert amikor zabiela felmosolygott rank hat akkor MINDENKI SIKITOZOTT!!!!! kibaszott jo feelinget tud adni mikor egy dj egyutt elvez a kozonseggel!
    amikor csavarja a lemezt jobbra balra nyulkal az effektpadhoz meg minden es elkezd a tomeg visongani es latod ahogy bar koncentral a padra de kezd mosolyogni ... arghhh mar most megorulok!:))))
  • VinylToy #28765
    Csak az!!! Szerinted csak hip-hop stílusban vannak versenyek, nézz már utána kicsit ennek a dolognak, house-dj-knek ugyanugy rendeznek DMC-ket, mert így hívják, csak te ezt se tudod, szóval nem kell itt osztanod az észt!
  • G_ArchAngel #28764
    azon röögtem tegnap, mikor nem volt erőm az Eeelekrto (vagy mi a szösz) műsorról elkapcsolni, hogy a "zenék" 70%-a C-64 ingame aláfestő zene:)))
  • CSOCSO
    Nekem soha nem adod be, hogy a tuc-tuc alapokra épített szolicica vernyákolás az zene:)

ez olyan dedos...
    most az nyer aki nevetsegesebb jelzot mond a masik zenere?
    inkabb nem megyek bele.. a hip hop nem a mufajom.. voltam mar olyan bulin ahol az egyik teremben hip hop ment. hat a lany miatt kicsit tancoltunk ott aztan atrangattam a masik terembe...
    a hip hop pont ugyanolyan pc zene csak mas utem es meg zavaroan ala is dumalnak..
  • G_ArchAngel #28762
    basszus nézzetek meg már egy igazi feka versenyt, ne ilyen európai (főleg német) szart...

amikor a srác már nem lát az izzadságtól és még a kezét sem látod, közben a lába úgy mozog, hogy Travolta és Flatley elmehet a búsba, na, az D.J.:)
  • VinylToy #28761
    Ezaz....ez igen...sokat érthetsz az elektronikus zenéhez...veled itt befejeztem ezt a beszélgetést!
  • VinylToy #28760
    Nem minden stílusban lehet ezt megcsinálni, értem miről beszélsz a lényeg hogy a dj éljen együtt a zenével, élvezze amit csinál és ez látszódjon rajta, akkor a közönség is biztos jól fogja érezni magát :)
  • CSOCSO
    en meg aszondom keves olyan dj van aki tud annyi zenet csinalni es annyira kulonbozot hogyha egymasba teszi akkor ne legyen unalmas 1 ora utan... nekem jobban bejon egy olyan mix amiben nincs ket ugyanattol a "muvesztol" tobb zene.. mint az amikor csak a sajat zenekbol rak ossze vmit.. mondom.. pl egy ilyen tiesto mix nem bizto hogy tetszen..
    shane 54 zeneit is lattam mar kurvasok kulfoldi mixben. de a sajat mixet egyszer nem hallgattam meg meg... pedig tud keverni azzal nincs baj.. nem folytatjuk ezt inkabb ott ahol kell?:)
  • G_ArchAngel #28758
    na, azért egy hip-hop d.j.-t ne keverjünk már ide!
    1., ezt a műfajt Ők találták ki
    2., Ők csinálják igazán eredetien és legjobban
    3., Az művészet amit ők csinálnak a koronggal, nem pedig "mosógépre bekapcsolom a kávéfőzőt és a porszívót, aztán had szóljon"...

Nekem soha nem adod be, hogy a tuc-tuc alapokra épített szolicica vernyákolás az zene:)
  • VinylToy #28757
    Ja és ne feledjük elég sok olyan pub, "kocsma", kávézó, egyszóval "beülőshely" van ahol dj-k nyomják az aláfestő zenét, és nem kell full hangerőre gondolni...külföldön pedig hallottam már olyanról hogy a bevásárlóközpontokban az egyes üzletek fel vannak szerelve dj-pulttal és ott is dolgoznak emberkék... szóval ne bántsuk már őket!
  • CSOCSO
    engem mar nem zaklat... engem mar inkabb az ilyen WMC-s erdekelnek:)
    (Winter Music Conference)

amugy meg aszondom hogy a szineszkedes melle meg jo ha valaki tud show-t csinalni. nem eleg az hogy osszemixel ket zenet.. kell ismerni az effect padot.. meg jo ha tud kiralyus recsegni (scratch)
    pl zabiela eleg kemenyen meg szokta tekerni a tomeget a recsegeseivel:)
  • VinylToy #28755
    Nem azt mondtam hogy csak azt játsza...olyan magyar dj nincs is akinek lenne annyi hanganyaga (saját) amivel egy két órás szettet végig tudna csinálni :)
  • CSOCSO
    meg egy kis off: szerinem rohadtul nem jo ha valaki csak a sajat szamait rakja ossze.. pl elegge hulyen hangzana ha a tiesto csak a sajat zeneit tolna ossze.. jo zenei vannak... deee... szoval..azert ez igy nem jo.. pl shane 54 mixei is eleg erdekesek:) sajat szamaival van teli... ami nembaj..csak.. aze...most azert eleg kemenyen ra vagyok kattanva az idei sensation white lemezekre... huuu nagyon ott van a szeren!
  • VinylToy #28753
    Talán nem véletlenül...az elején jó volt szereték sokan, valamit elronthatott, ha most már ki nem állhatják nem??? Miért nem gondolkodik el ezen? :[
  • CSOCSO
    jujdenagyon off ok vagyunk.. bocs
  • CSOCSO
    sterbinek meg az e-playos lemeze volt jo..
    atb-t sose csiptem annyira.. foleg a kopkodos infporefon vajbf szama miatt:) mar azzal minuszba rakta magat nalam:)
    de azert emlexem meg az elejen azert jo csavo volt a sterbi... de azota mar csak a suxolasa van...
  • VinylToy #28750
    Olyanról nem hallottál hogy saját zenéket is készítenek a dj-k és azokat játszák, és mivan a hip-hop dj-kel??? Mi legyen ezután akkor CD lejátszó játsza egymás után a zenéket, vagy csak együttes léphet színpadra discoban, kizárolag élőben???

Ne legyünk már maradiak!!!
  • VinylToy #28749
    ehehehheehheheehehhe....most még nagyobbat röhögtem :DDD
  • parizer
    ja, bocsánat... jó reggelt, estét, délelőttöt, délutánt, delet, tízórait, uzsonnát, éjfélt Fiatalaok! kellemes húsvétot, karácsonyt, szülinapot, névnapot, hálaadást... ja, ezek már nem idevlók :P !
  • CSOCSO
    hat.. legkozelebb kivanj joestet is.. tudod, nem mindenki van hungariba:))))
  • Breki33
    megint kezdi P

viszont
  • CSOCSO
    amugy szerintem egy Dj nek szineszkednie is tudni kell.. megjatszani magat a szinpadon.. ugy mint zabiela.. aki mindig kicsit szerenynek latszik es mindig olyan mintha meghatodna ha a partiarcok orjongenek meg kiabaljak a nevet.. erdekes.. lehet nem is akarom szemelyesen ismerni.. full eleg ennyi... tanc kozben lassam hogy vigyorog, mutogat, kicsit tancizik, kezetfogjon ha kell.. alairjon ha kell , vagy megengedje hogy kozos vigyorgos fotot akarok... nah.. zabiela valami ilyesmi volt! sajat alkoholos filce volt. nem nekem kellett szaroznom!! sooot kepzeljetek haveromnak nemvolt papirja es a sajat papir cd tokjara dedikalt!!!!!!!!! na ilyet mas dj nem meg nem basztam!!! szal eddig nekem zabiela naon bejott!
    az egy mas dolog hogy bar megadta a telefonszamat, msn jet... es nem igazan valaszol.. legalabbis a haverom zaklatta egy ideig de aztan lemondott rola...
  • parizer
    szép jó reggelt Fiatalok!