74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
milyen elméletem?
amúgy nemis ismersz
mégis sértegetsz -
:)) -
Szűklátókörű vagy, nem foglalkozom veled, ahogy a másik topikban is magadra hagytak a kis elméleteddel, itt is búcsúzom hajtogasd csak a saját igazad! Mindenjót! -
kiváncsi lennék ezekre az okokra -
grrrrrrrrrrr nem tudtad volna megvágni PPPPPPP -
te most bekattantál? -
G_ArchAngel #28816 NEEEEEEEEE, ITT GYEREKEK IS VANNAK!!!:DDDDDDDDDD -
Nem ahol a rendőrök oszlatják szét a tömeget bármi okból adodóan!!! :) -
Na ezt visza nem olvasom
Azért a félelmetes gyilkos kutyámat belinkelem.. :DDD
-
Akkor miért tuc-tucozol??? Melyik zenére mondod hogy tuc-tuc???
ÁRULJAAAA MÁR EL VALAKI, MELYIK SZÁM A TUC-TUC, ÉS MELYIK NEEEEEEM??????? HAHÓÓÓÓ -
ari de linkeld ki rendesen
link -
illegálison füvezést értesz? :-) -
ki mondta, hogy lenézem?
kicsit el vagy tévedve
Pont azt mondtam, hogy az egyik kedvencem is elektromos zenét játszik.
Mondanám a nevét, de valószínű úgysem ismered :-)
És a felsoroltak nem mind a kedvenceim, sőt csak elismerem jelentőségük. -
tuc-tucoljatok csak...neked úgy jobb lesz! Remélem a gyerekeitek azért elfognak járni illegális techno partikra és nem tudtok majd semmit se tenni ellene...na viszlát :DDD -
G_ArchAngel #28809 aranyos, én legjobban akkor bírom a németjuhászokat, mikor serdülnek és egyik fülük lekonyul a másik már felfelé áll:) -
G_ArchAngel #28808 Mi nem mai zene pl. Stingben? Beyoncében vagy Ashantiban? ez a XiX.sz. zenéje? -
Te kezted, lenézed a mai zenét, de ha valaki ugyanezt próbálja a te kedvenceiddel csinálni az már nem jó...és ez a baj, hogy te kezdted!!! Tuc-tucolni :[[[ -
Puntigamer #28806 Hi!
Itt egy-2 kép a kutyumról :)
Igértem hogy linkelek :P
És linkelek is :
http://n1.uw.hu/IMAG0018.JPG
http://n1.uw.hu/IMAG0019.JPG
http://n1.uw.hu/IMAG0023.JPG
-
én nem mondtam semmit habzó szájjal
csak szerintem az igazi zene Queen-nél, Pink Floyd-nál, Mike Oldfieldnél kezdődik a tönk széléig (Dire Staits)
Énis hallgatok elektronikus zenét sőt az egyik nagy kedvencem is az. P -
najó de a PSB legyen kivétel P -
hát szerintem is
bár ezek kiragadott részletek az egész megtekinthető itt
klikk -
Kezdjük elölről, "ha Ő neki szabad akkor nekem is"???
Óvis módszer.
Tudnék ellen tenni valamit akkor megtenném hogy ne mondja, de ha az egyik fél habzó szájjal mondja a magáét, akkor a másiknak is kell???
"Okos enged, szamár szenved!" Shrek 2™
Én befejeztem itt a témát, fikázzátok ahogy akarjátok, megtehetitek, csak semmi értelme! Ennyi -
egyet kell hogy értsek! azoknak, akik nem hagszerrel játszanak, közük nincs a zenekarhoz. -
Zoleeca #28800 Szerintem:
Együttes = Beksztrít Bojz meg a hasonlóak
Zenekar = Queen, Beatles meg a többi. -
Zoleeca #28799 "szerintem meg a queen igénytelen, és a beatles is csak egy volt a sok abban az időben egy kaptafára alakuló 4-5 tagú fiúegyüttes közül, amire a pattanásos fruskák sikítozhattak egy koncerten az első sorokban."
"Yonderboi ismertebb lesz 25 év múlva, mint ma egy Queen."
Ez azért egy kicsit durva...
-
nemcsak a maga korában
jó az mostis -
Hát nekem már mondott egyik főrumon ilyesmiket egyik másik srác (idézem)
"szerintem meg a queen igénytelen, és a beatles is csak egy volt a sok abban az időben egy kaptafára alakuló 4-5 tagú fiúegyüttes közül, amire a pattanásos fruskák sikítozhattak egy koncerten az első sorokban."
"Yonderboi ismertebb lesz 25 év múlva, mint ma egy Queen."
"A prózaibb okot nem ismerem, de a gitárjátéka sosem volt igazán ász." Mike Oldfieldről volt szó
Szóval ezek után had tuc tucozzuk le ezt a zenét, ebben egyetértek ArcAngellel (Ha másban nemis :-)
-
np -
ja, oké látom már. bocsánat! -
Akkor olvass vissza, legalább annak az elejét!!! :DDD Köszi -
G_ArchAngel #28793 

-
öö... bár nem olvastam vissza, és nem tudom min kaptátok fel a vizet, de annyi megütötte a szememet, hogy ponponpont glóriagéjnor pontpontpont egy rakás fos pontpontpont
szerintem Ő a maga korában jó zenét csinált! erre táncoltunk szalagtűzőn(icc réjning men illetve áj vill szörvájv), meg egy bídzsíz dalra... -
Csocso eddig én azt hittem ez a Sensation ilyen trance-s dolog, de most megnéztem azt hiszem letöltögettem a mixeket, mert tetszeni fog...köszike :DDD -
Te vagy még egy értetlen!!!!!! -
G_ArchAngel #28789 Aretha Franklin
Gloria Gaynor
Tom Jones
Louis Amstrong
bármelyik R'n B énekesnő
:DDD
-
nah joccakat.. tok gaz.. kurva szomjas vagyok de nem akarok kimenni mer kuva keso van:) -
gloria gaynor egyik kedvenc:) i wull survive.. akarmikor megy vhol elkezdem enekelni:) -
click ide.. zabiela recseg!:)
utcso elotti ikon.. (gallery
majd aa Spundae ( legfelso) videora katt!!) -
Csak azt értsd meg, hogy mi sose mondtuk hogy:
Aretha Franklin
Gloria Gaynor
Tom Jones
Louis Amstrong
bármelyik R'n B énekesnő
vagy jazz zenész
egy rakás fos...de ti csak ítélkeztek az elektronikus zene felett, ideje lenne elgondolkodni szerintem hogy akkor ki is az inteligensebb??? -
G_ArchAngel #28784
...legalább volt egy kis élet a topicban:)