74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Az ivartalanítás rosszabb, mintha humánusan megölöd őket. -
Az alól kibújnának így-, vagy úgy. Kézlevágás tőből és helyben, aztán másik kéz, ha gond van, aztán ha még mindig, akkor fej ! Ez bejött anno ! -
G_ArchAngel #28859 én inkább egy horribilis pénzbírságra kényszeríteném őket, hogy legyen miből fentartani a menhelyeket...
és persze közmunkára...(takarítani is kell) -
G_ArchAngel #28858 persze, tehát egy ilyen menhely sajnos együttjárna a kényszerű ívartalanítással, de szegényeknek még ez lenne a kisebbik rossz...
Én az adóm 1%-át is egy állavédelmi szervezetnek ajánlottam fel (Madár-kórház). -
Nem lehet minden ebet megmenteni. Főleg mert szaporodnak, ha jól érzik magukat. Mivel a természetes szelekciót kizártuk az életükből ezért kénytelenek vagyunk mi magunkra vállalni az Isten szerepét a fajuknál. Sajna ez van. Persze nem azt jelenti, hogy le kell őket mészárolni (nekem is van kutyám), hanem hogy központilag szabályozottan, kemény törvényekkel kéne a gazdáik által kontrollálni a populációjukat. Külön engedélyhez kötni a kutyatartást és ellenőrizni a tartásuk körülményeit, kiszűrni a "kutyaelhagyókat" és levágni a kezüket tőből ! DE ehhez még nőni kell az emberiségnek (de nagyot). -
G_ArchAngel #28856 tavaly, mikor szegény kis keveréket halálra kínozták, és pár állatvédő erélyesebben lépett fel a köcsög biztonsági őr ellen, akkor már éreztem, hogy a kis mártír segített a társain, utánna nem sokkal megszigorították az állatvédelmi törvényt, bár én még mindig keveslem a 3-5 évig (ha jól emléxem) terjedő szabadságvesztést... -
peet69 #28855 dícséretes
:D -
G_ArchAngel #28854 Csak poénkodok, nekem is vannak feminim dolgaim:DDD
egyébként, minden kutya aranyos, ha lottón nyertem volna 5,7milliárdot, akkor tuti, míg élek Magyarországon egészséges kutya nem lett volna gyűjtőtelepen elaltatva...
Vettem volna egy hatalmas erdőt, tavat, egy halom állatbarát munkást és a legnagyobb menhelyet felépítettem volna... -
fafajú=fafejű -

Elég egy fafejú csávó vagy!

-
Fiúnak bernáthegyi dukál ! -
G_ArchAngel #28850 mostanába divat a zseb-blöki a fiúknál is?
még jó, hogy nincs kutyára súlyadó, mert akkor lecserélném a félmázsás kutyámat:) -
cukorka -
Te iq harcos
!
Ez egy kutya!!:)
-
Zoleeca #28847 Nono! 
Minden kutya kicsiként kezdi, és csak azután lehet belőle nagy kutya :) Egyébként ez egy őszi kép, most már nagyobb és nem ilyen aranyos. Bár így sem lehet azt mondani rá hogy egy bernáthegyi... -
G_ArchAngel #28846 mini szánhúzó barbie babának?:) -
Zoleeca #28845 Nah, ez meg itt az én kutyám
-
Puntigamer #28844 jaja, :)
én is láttam azt az időszakát... :)
összeállt a füle :)
tiszta aranyos volt :) -
[Walaki]D`Lair #28843 Mi meg egész nap ottvagyunk AMS-al... -
G_ArchAngel #28842 már gépelni is nehéz? nálunk este 9-ig senki nincs TS-en... -
peet69 #28841
-
[Walaki]D`Lair #28840 Te beszélsz? Hát én ott vagyok! :P -
peet69 #28839 retek gecie gyere TS re -
peet69 #28838 Ugy néz ki ti ezt nem étitek :) de mind1 :))) -
Azon a képen éppen egy másodpercel a támadás előtt látható.
Majd mindjárt kezd vicsorogni.csak még nem most :)) -
[Walaki]D`Lair #28836 Jó reggelt! -
G_ArchAngel #28835 jobb is, mert Micsmacs kutyája fog szíjjel tépni:) -
neis mert teis szűklátőkörű leszel P -
nem ez volt a lényeg
csak kiváncsi voltam kinek tetszik kinek nem
amúgy ezzel egyetértek -
peet69 #28832 Én 1 kicsit vissza olvastam és háááát inkáb nem akarok belefojni :( -
G_ArchAngel #28831 Ennyi erővel Vanessa Mae is elektronikus zene, és az is jó:) -
nem ez sztem nagyon jó zene
ezért voltam kiváncsi kinek hogy tetszik -
G_ArchAngel #28829 de ez nem mosógépzene:) -
TUC-TUC nem tetszik... 
-
nem gondoltam semmire
simán feltettem egy kérdést
nyugi :-) -
ezt miért nekem irod? P -
Na egy próba
Ez egy rövid szám kb 3-4 mega.
Új és elektronikus.
Kiváncsi vagyok kinek tetszik és kinek nem -
ti meg mit fesztiváloztok itt? :D -
Vinyltoy vs Tuctucolok
HAJRÁ VINYL :DDD -
miért is? A drogokra gondolsz...FM egy szent volt igaz? (istennyugosztalja) :DDD