74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • MIMACSKA
    de már nem csak a tangáról szól a dolog könyörgöm..
    Ebből kinő az ember...az értelmesebbje :))
  • Adi
    Hja tényleg.. Holnap illetve ma már kedd van!:)
    Hyk megy dóógozznni!!
  • MIMACSKA
    Ott sem, de azt elismerem, hogy néhány kölyök stílusa tényleg nagyon bicskanyitogató. Mások meg olyan helyesek. Én pl Pyxet és AMS-t nagyon kedvelem :)
    MÁSOKAT IS!!!!!semmi sértődés
  • Adi
    Hja, hja.. de ha egy férfi eljutt oda, hogy a nőnek már benyul a tangájába, akkor ott 90%, hogy nincs megállás!
    Ez az én tapasztalatom.. Persze még biztos, hogy nem rendelkezek annyival mint mondjuk te meg Hyk(tapasztalat).. [ ezt most nem azzér írtam, hogy húzzam Hyk agyát]
  • hykao
    Na jó éjt emberek, megyek aludni, mert holnap jó lenne már nem 13.30 körül beérni a melóhelyemre, ahogy szoktam.
    Lassan fél éves elmaradásban vagyok a munkámmal, és senki nem csinálja meg helyettem, hogy a fene enné meg...
  • hykao
    ...és az SG: Budapest Connection topikban? :))))))))))
  • MIMACSKA
    Csak errefelé nem szeretem a korra hivatkozós okoskodós dumát. Ezért írtam, hogy bocs
  • hykao
    Na megcsináltam a kéréseket...Csisztu most kimaradt... :))))
  • Adi
    Ha a bocsodat erre érted:
    "Arról meg nem is beszélve, hogy van ám egy két dolog ami más két tizenéves kapcsolatában mint egy harmincas férfi és nőében"
    Akkor ezzér nem kell bocsánatot kérned.. Tényleg más[/]!!
  • MIMACSKA
    Leginkább a gondolkodás ég és főld!!
  • Adi
    Amúgy megnézzegetem én itt fiúkat is nem tagadom.(nem sexuális érdeklődéssel)
    Egy csomó arc-ra kiváncsi voltam, hogy-hogy nézzki!:D:D
  • MIMACSKA
    nemis azt a szmájlert akartam :C
    Szal félig vicces lett volna, félig meg komoly, hogy mit húzod itt szegény Hykao agyát.

Arról meg nem is beszélve, hogy van ám egy két dolog ami más két tizenéves kapcsolatában mint egy harmincas férfi és nőében.

BOCS
  • Adi
    Aha, okxi te tudod...
    Te párkapcsolatod, csak kifejtettem a dologal kapcsolatos véleményemet.
  • hykao
    Ne izgulj, lenne több csaj is akiket a farkamra tudnék húzni, de nem motivál a sportszerű megcsalás...
    Persze ha nincs csajom az más, akkor mehet ami a csövön kifér...persze csak ésszel...
    Mellesleg nem nagyon lenne ideje jelenleg félrekurni...
    Kinőttem már a hemzsegős tinikorból, ha nem látom egy hónapig valami oknál fogva kibirom.
  • MIMACSKA
    ezt megbocsájtjuk
  • Adi
    Mhh ezt most mér mondod???
    Nem szórakozok csak ez az én megláttásom....
    De erre mondtam, hogy ők tudják.. vagy most mivan??
    Igazából nem értem, hogy mér váltott kibelőled ez ilyen reakciót, amire én elmondom a véleményem...
  • Adi

Neeeem iiigaaaz... nézegetem én itt Mimacskát, meg Parizer-t meg egyebeket csak sose nézztem, hogy milyen színűre válik a kijelölés..
  • MIMACSKA
    Te most jól szórakozol?
  • MIMACSKA
    najó akkor egyszer egy héten benézek
  • Adi
    (aki jár a gumiba)
    Te gumiba mászkálsz az utcán?!:)
    (aki régen nézzte az mtv-t az tudja miről beszélek.. Cotton reklmám):):)
  • MIMACSKA
    látom igen :)))
  • hykao
    Hehe, mert nem is mentél a csajokra, csak a madarak érdekeltek! :)))))))))))))
  • Adi
    Ha feltszük, hogy megcsal:
    Hja csak hát neked megelég szar lehet, hogy te otthon vered az anakondát, azt őő megmással hetyeg.. bár persze te tudod(ti tudjátok). Csak amikor már lassan egy hónapja nem láttom a a bnőmet, akkor kicsit furcsán nézzek.
  • cSuwwi
    azért ilyen ne mondjunk pls.

megkérdeztem jópár emberkét, és a sárga elég gyér fogadtatásra lelt, a régi kék jött be sokaknak, de nem akartam megint olyat.

amúgy a téklista (aki jár a gumiba, tudja mi az) után, a képtár, majd a képfeltöltősdi is azonos színű lesz, aztán egy jódarabig letudtam minden fejlesztgetést, nagyon remélem...
  • Adi
    Nekem újdonság vazz!;)
  • hykao
    Egy nővel kapcsolatban semmiben sem vagyok biztos, de nem agyalok ilyesmiken...
    Ha valaki meg akarja csalni a másikat, úgyis megteszi...ha fejre állsz akkor is.
    Nem agyalok, ha megteszi, akkor viszont látásra azt kész.
  • cSuwwi
    az már 1000 éve olyan... :)
  • MIMACSKA
    :(((
    Nekem mindég teccett.
    Nem nézek be többet a képtárba
  • Adi
    Hja láttam.. már kezdem megszokni. Megtetszik, hogy ha csajokra megyek más a színe a kijelölésnek..
  • MIMACSKA
    Én már megszöktem a gyerekkel. Szal 3 üres.
    Ott van még a Csisztu?a képernyőn
  • Adi
    Ezek a piálások!
  • cSuwwi
    majd megszokod, ez van...
    a kék után a narancssárga sem jött be senkinek, most meg, alig akarjátok elengedni :)

amúgy a kijelölt nevűek az új tagok, a csillagosok meg a frissített galériájúak

plussz az oldal aljára raktam egy online user számlálót, a színcsere mellett. ennyi. :)
  • MIMACSKA
    najó akkor mégiscsak rendes!
  • hykao
    Ööö egy hithű muzulmánnak 4 felesége lehet! Te, és Kata még csak két ágyat foglaltok...van még kettő :))))))))))))
  • Adi
    Mhh.... :D
    és abba te biztos vagy, hogy őőő esetleg nem elégíti ki a sexuális vágyait vkivel?!
    Esetleg a munkahelyén?!
  • MIMACSKA
    A igaszán jó nemigen. Én szeretm a jó nemespenészes palackot felhozni a picéből. szimat....glugy
  • MIMACSKA
    NEKEM JOBBAN TETSZETT A NARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
  • Ams
    a jó bor is kerülhet kannába, te macska :DDD
  • Adi
    9 nap!
  • hykao
    Britni nem kell nekem.
    A teljesítményem miatt meg nem kell aggódni, azért többségében nem kézimunka a profil...csakhát vagy 3 hete nem láttam a csajomat, mert egyfolytában dolgozik...
    Megcsalni meg nem akarom.