74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[MÉ NINCS ÖLELŐS SZMÁJI?...]
-
G_ArchAngel #29416 nem tudom, talán az Emipre State Building-ről szar lehet leérkezni nélküle... -
Hehe, ezen én már túlvagyok. Úgysem tudod rejtegetni a csajodat sokáig.
És igenis vannak kivételek!!! Van olyan nő amelyik nem fog hanyatt esni egy előbb említett példánytól! Persze általában nem 20 éves körüliek...
Inkább elébe megyek a dolgoknak, egyből bedobom a mélyvízvbe, és mindjárt egy szórakozóhelyen összeugrasztom néhány szívtipró haverommal. Az egészet megspékelem még egy kis spiccesre itatással...és máris kész a kelepce...percek alatt levágom, mi az ábra...s ha kedvezőtlen, akkor megy a levesbe...
(szerencsére ha sokat iszom, és már össze-vissza hemzsegek, akkor is mindvégig pontosan tudom mi történik körülöttem... - tök jó dolog, mert csaj ügy nélkül meg ugyanezzel a módszerrel tudom "átvilágítani" az ismerősöket: jól bebaszok, és aztán figyelem a reakciókat, megnyilvánulásokat...ha azt hiszik, hogy nem nagyon vagy magadnál, mindenki egy kicsit "kienged"...) -
SZPEMMER születik !!! Keblemre kamarádlány !!!!!!! :DDD -
szpemmer :) -
6289 hozzászólásom van. Tök májer vagyok. [EL VAN TELVE MAGÁVAL]
-
Aha... azt hittem azt akarod, mondani, hogy bunny-hopp csak gondoltam lehet több neve, vagy csak te vagy a hülye!:D:D
Amúgy basic jump van az AA-ba IS!+:D:D....
Ejtő ernyő minek?!
Őőő is basic jump-zot!:D Kiér leelöbb!!:D:D:D -
Ugyan, vegyél erényövet és otthon nyelesd le a kutyával kulcsot, hogy ha részegen hazavisznek, nehogy hozzáférjetek reggelig ! -
nyiss... ha az neked jó! :) -
Jó. -
nyitok valami szpemmelős topicot ott. :DD -
G_ArchAngel #29406 mertem én vitatkozni? arra figyeltem, hogy vagy lány vagy fal legyen mögöttem:))) -
Nemviccelni ! -
G_ArchAngel #29404 nekem ez 4 órának tűnik...) -
akkor majd gyertek addig az én fórumomra... ;DD [CSAK VICCEL] -
Egyből vissza kell küldeni ! Azért a pénzért JEGET is kell bele tegyenek (víz helyett) ! -
én meg Elliott úr és Bell kisasszony miatt egyaránt. :DDD -
G_ArchAngel #29400 basic-jumphoz nem biciklizni kell tudni, hanem ejtőernyőzni:)))) -
"Felhívjuk a kedves fórumozóink figyelmét, hogy 2004. július 14-én várhatóan 13 és 17 óra között kb. 2 órás időtartamra szervercsere miatt nem lesz elérhető az SG." :C
-
mert ott a melegbárt a szó legszorosabb értelmében veszik. :D -
G_ArchAngel #29397 én is, de én Bell kisasszony miatt:) -
Neeeeem....(ez még több éve-s kép, még deszkás is voltam... :))))
Mentem a keróval aztán egyszer csak bekapta a váltót.... Már nem nagyon emléxem.... :)
De kösz a tanítást... Tudok biciklizni!:D:D -
G_ArchAngel #29395 néha kételkedem a társaságban, mert múltkor a Capellába mentünk bulizni...:)
...persze vittük a lányokat is:)
igazából engem nem érdekel más beállítottsága, de könyörgöm, miért kell a Cuba Libret 30°C-osan adni??? -
Egyébként hanyadik voltam "aktív" koromban? :) -
Én a JAG-et nézem ugyanígy... :DDD -
neked is! :)
Aham, értem. -
G_ArchAngel #29391 Jah, a kedvesem is ezért nézi nyálcsorgatva az Angel-t... -
Azért remélem te ellen tudnál állni neki...nagy nehezen... :)))))))))) -
G_ArchAngel #29389 mit csináltál, Te láma?:)
ha kerékpárral basic-jump-olsz, akkor nem az elején engedd el:))) -
Ehhh, ez van, az alfahímek odaát vannak ! :DDD -
http://free.x3.hu/x-t-r-e-m-e/kepek/p9160001.jpg
url se csak így.!:) másol és beilleszt!:D:D -
Szép MELEG reggelt! :)))
Kata, a statisztikából nem röppensz ki, max. szép lassan "elámerülsz". -
Akkor eztszereld meg! 
-
G_ArchAngel #29384 és tudod mi a legszarabb: hogy férfiként sem találok a srácon negatívumot...
Jó munkahely, 2 diploma, 3 nyelvtudás, saját 80m2-es lakás az I. kerben, saját új autó, mindeki kedveli, hihetetlen jó fej, és ha most is gondom lenne, akkor amiben tud, segítene...
Gyanús...:)
a vámpírok ilyenek - elbűvölik az embert, aztán egyszer csak behajtják a járandóságukat:) -
ezt pampogtam eddig... :P -
Áhh nekem is vannak hasonló haverjaim. Rájöttem, hogy ha az embernek van nője (asszonya, lánya stb.) nem szabad bemutatni őket nekik, mert NINCS az a nő aki ellen tud állni nekik és utána szívhatod a fogad ! Megjegyzem, ha nő lennék én is tuti lefeküdnék velük egyből, szal. nem tudom a női nemet kárhoztatni (de attól még szarul esik)... -
G_ArchAngel #29381 azért, ha ennyire rákattantál az ötletre, még lehet belőle vmi:) -
G_ArchAngel #29380 nem, komolyen...
a srác úgy nézki, mint Pély barna és Viggo Mortensen keveréke, eddig tényleg megszerzett magának mnden nőt akit akart, nem láttam nála nagyobb skalpvadászt...
hihetetlenül tud bánni a nőkkel - senki nem tud rá haragudni, ha kiadja az útjukat... -
Előre elvtársak a klobalizáció felé! [TRANSZPARENSEKKEL ELVONUL] -
Arra meg légy büszke, a magántulajdon viszi előbbre a világot a globalizáció rögös útttyán !