74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
48 egész pontosan. De átvitt értelemben mondtam. :P -
hehe, MIMACSKÁnak ment, mert megint két 43-as van... :))) -
Nem így megy. Van olían pasi aki MINDENBEN megfelelőnek látszik és bizonyos szempontból az is (ez kell a tökéletes illúzióhoz). Az ilyennel egy átlga halandó nem versenyezhet és évtizedek törődése és kötődése sem tartja vissza a vállakozó szellemű lányzókat... Én nem okolok senkit és nem is vádaskodom, ezek csak tények, amiket elfogadok. Olyan, minthogy reggel felkel a nap. Lehet hogy nem kell fel persze, de ez NEM TÚL VALÓSZÍNŰ ! -
G_ArchAngel #29453 mennyi lehetsz? max 50kg...
még én is leveszlek a lábadról:DDD -
azt lehet... -
Válassz olyat amelyik már kiélte magát, de még nem rongy...
Nem hiába mondják, hogy kurvából lesz a legjobb feleség... :)))))
...persze csak ha hosszútávban gondolkodsz... (...érdemes egyáltalán ma?) -
G_ArchAngel #29450 ÁZ!:D -
felszolgáló a mekiben? ;DDD -
és puskázni sem szabad belőle? :D -
Csak annyit árulj el, kell hozzá a csinos popsid, avagy sem ?!! :DDD -
Persze, hogy nem csak a belső számít. Hiszen először ahhoz mész oda ismerkedési szándékkal, akit eleve külseje alapján is szimpatikusnak, tetszőnek találsz. Aztán csak később derül ki a beszélgetés alatt, hogy milyen is az illető. De akkor még mindig lehet lapátra tenni, ha nem tetszik. :) -
nem, nem...mi lenne, ha mindent elmondanék itt? :)
nem vagyok egy titokzatos madár, de azért nem szeretném teljesen kinyitni a könyvet... -
OKÉ ! Gyere, kezdjünk hozzá ! -
Ja nem mondom babonából.
Akarom ezt az állást!!
juuuujj -
engem baromira nehéz levenni a lábamról, ez hozzá tartozik a dologhoz. Nem igazán tudnak már az ilyenek beültetni a hintába. -
Azlesz... Én is hittem valaha a meséknek, hogy a nőket a belső érdekli, meg minden, de sajnos... Persze,ha meg a belső sem megvetendő, akkor meg végképp... deezvan... már nincsnek illúzióim, bár örülnék, ha egy lány meggyőzne az ellenkezőjéről, dehát... már nem is vagyok kíváncsi rá... -
G_ArchAngel #29441 ezekben az a lényeg, hogy mindenkinek szimpatikusak, simán levesznek a lábadról...
(jó 99%-ban) -
Én elhiszem, nem azt mondtam, hogy 30 felett nem, hanem, hogy a 30 körüliek között több a másként gondolkozó, mint a 10-15 évvel fiatalabbak körében...
Persze egy nő 40 évesen, több gyerekkel is ki tud fordulni bármikor...nem újdonság... -
Szeretkezz, ne háborúzz! :DDDDDDDDDDD -
Nemtom... nálam akármilyen alfahím lehet az illető, ha nekem nem szimpatikus a jelleme... -
Pofánvágjalak ?!!! :DDD -
Oké-oké... nem baj, csak pojénból kérdeztem. -
G_ArchAngel #29435 talicska szén!:) -
A többit nem árulod el? :) -
Mi leszel, ha nagyleszel ??? -
Most nem "hazudik!!!"...
Tényleg te voltál az első mindig, amikor még aktív voltál. -
Hidd el, akár 30 körülieknél még a gyermek sem akadály, ha megszimatolják az alfahímkanszagot... [PŐK] -
hehe, sok trükkös módszerem van még...
ez csak az első próbatétel volt... :) -
Metyek interjúra....
[]IZGUL] -
Nem tesz semmit. Tudod régimódi konzervatív csóka vagyok. Előbb a házasság, aztán a... :DDD -
G_ArchAngel #29427 öleljen meg téged az éhes, veszett jegesmedve:))) -
Hmmm, lehet, hogy nem jó alomból mazsolázol... :))
Hidd el van pedig ilyen!
...és elrejteni a világ elől úgysem tudod...hacsaknem csadorba csomagolod... :) -
Ja, ez részeges karate alapdolog ! Nekem ital nélkül is megy, hogy gyanútlanná tegyem az "áldozataimat" ! -
bocs :D -
én olvastam! [VIGYOROG] -
Hmmm, nekem ez is bejön ! Élőben behajtanám, de tudod nekem ez túl gyors... :DDD -
ööö, remélem ezt most nem olvassa egyik ismerős sem... -
Először én is erre gondoltam (Gom Jabbar), de sajnos NEM találkoztam még olyan nővel, akinél ne jött volna be a kelepce (még csinálni sem kellett). Nálam sokkal jobb pasik is akkorákat szívtak, hogy naméghogy... -
haha! :PPP
Hősszerelmem! Szóltam Luciónak, hogy ne figyelmeztesse Alehandrót, hogy a kertész kavar de la Rovia feleségével. :D -
Ó szivem, TE voltál mindig az 1.