74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #29976 Indiszkrét :P -
Végülis mi baj van a szivedel Hyk?(ha nem vagyok túl indriszkét[vhogy így írják:)]) -
köszi, csak mert sokáig nem volt elérhető, de aztán azt írta a srác, hogy már jó lesz, ezek szerint még nem...
amúgy jó kis warez oldal, filmek, játékok, a szokásos...azzal a különbséggel, hogy ingyenes!!! (még hülye rákereséses jelszavak sincsenek)
illetve havi 200 Ft-ért, teljes sávszélességet biztosít. -
DecenS #29973 Nem megy nekem sem -
g-box.tx.hu [217.27.212.17]
ping failed
nem megy ez a szerver -
aha, kösz, akkor nem csak nálam. -
peet69 #29970 nemmüxik :P -
Aki ráér kattintson már rá erre a linkre, hogy bejön-e az oldal, mert nekem nem akar bejönni, de állítólag müködik.
Gbox -
peet69 #29968 Én lassan már a híreket is utálom a rádióban mert mind ugyan az :D -
a rádiók már tényleg baromi unalmasak.
annak ellenére, hogy csak autóban rádiózom, már annyira untat majd az összes rádióadó, hogy néha már a radio C-t hallgatom, csak, hogy valami változatos érje a fülemet... -
peet69 #29966 attol függ hogy holérted mer a hajón közel nem fánki vót mer valami tehezségtelen balek szánalmas latinhouse-t jáccott az "utca caFék" meg mint azt a szenyt öntötték ami a rádióból meg a Tvből ömlik -
Hát, ha azt veszem, hogy mi mindent éltem már át 30 év alatt (mostmár 31...), ahhoz képest valóban nem tűnök túl kiegyensúlyozatlannak... -
hehe, való igaz, de tudod, hogy van, mindenki önző...a különbség csak a mértékében van... -
DecenS #29963 Nem volt yo a funky? ;-) -
peet69 #29962 Csao Hyk csaó Decens
Hú hogy merre voltunk leindultunk 1 kis kvézóból felmentünk haverhoz(rózsadomb tetjére) ott egy jó 3/4 órát időztünk és máris viccesebb hangulatban mentünk Promenádba ahol még vicesebb hangulatot keltett jéger + Sör kombináció :P ott megvártuk a többieket ez állt 2 fasziból és 2 csajból(egész jó csajból) és mentünk A38-ra mikó elegünk lett abbol még körül néztünk ott azon az uccabál szerüségen
[szerinte tök SUX] -
DecenS #29961 Pacsi Peet -
DecenS #29960 Különben is, a lényeg az, hogy jobban érzed magad. Inkább ennek kéne örülnie a barátnődnek. -
DecenS #29959 Hát nem tudom, Hyk... Meglehet, ehhez én még fiatal vagyok :)
Mondjuk sosem lehetett rólam azt mondani, hogy hű de nagyon kiegyensúlyozatlan lennék. De gondolom ez rád még úgy sem mondható el... :) -
na itt van! (emlegetett szamár esete...)
jóreggelt neked is. -
peet69 #29957 Jóreggelt -
*nem betegség, hanem állapot. (veleszületett dolog) - ehhez még annyit, hogy -> amit 30 éves koromra sikerült megállapítania nagy nehezen a 3. orvosnak, akihez elmentem, mert eldöntöttem, addig nem hagyom békén őket, amíg meg nem állapítják, mi bajom. (mert addig módszeresen elhajtottak, mint a darazsat, azzal, hogy menjek már a fenébe, nincs semmi bajom...) -
Nem, mert egyrészt ez nem betegség, hanem állapot. (veleszületett dolog)
Másrészt amióta szedem a gyógyszert, azóta azért jobb!
Harmadrészt pedig mostanában sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok lelkileg (vagy inkább az idő haladtával egyre inkább...), mint akár pár évvel ezelőtt.
(Hehe, lehet, hogy ez a lényeg? Lelki kiegyensúlyozottság? ...ami az érzelmek zabolázója?)
De ne felejtsd el, hogy pl. a tudatmódosító szerek is "biológiai folyamatokat szabályoznak"... -
DecenS #29954 Furcsa. Kissé különösnek találom, hogy egy biológiai folyamatokat szabályzó gyógyszer az ember érzelmi életére lenne befolyással. Nem lehet, hogy egyszerűen csak lelkileg is viseled egy kicsit ezt a betegséget, és emiatt lettél nyersebb? Most nem akarom azt írni, hogy depresszív lettél, mert manapság marha nagy divat lett a depreszió, de érted, mire utaltam. -
Köszönöm kérdésed, mostanában talán kezd jobb lenni (pedig már azt hittem csak rosszabb lehet...), annak ellenére, hogy a szivesek ált. jobban megsínylik a nyarat, a nagy meleg meg néha a meleg, de párás idő miatt.
Viszont mintha azt venném észre, hogy amióta szívre ható gyógyszereket szedem, mintha csökkent volna az érzelemgazdagságom (nem mintha előtte valami szerelemzsák lettem volna...), amit viszont a csajom elég nehezen visel...tuti nem (csak) az őiránta érzett "szenvedély", mert akkor viszont másfelé viszont "hemzsegnék", de az sincs...(szexuális vágy terén nem tapasztaltam csökkenést, legalábbis amióta már nem a bétablokkolót kell szednem)
Lehet ilyen vajon? Vagy csak a "korral" jár?
...aztán lehet, hogy voltam már ilyen, a fene tudja... -
DecenS #29952 Mizujs veled Hyk? Hogy s mint mostanság? Szíved? -
Hát nagyobb esély van rá, hogy felébred, mint arra, hogy már sosem ébred fel, az már egyszer biztos... :))) -
DecenS #29950 Yauvan, gondoltam én is... no de egyszer majd csak felébred, azt' válaszol :) -
*tuti, hogy az! -
tuti, hogy az?
Amúgy Z! Szedtél le sokmindent az FTP-ről? Találtál neked való csemegét? :) -
alszik még! :) -
Hát én nem is értem...egyesek nagyon későn, mások viszont nagyon korán kelnek... :))
Én az arany középutat választom: 1-2 körül fekszem, 9-10-11 körül kelek. -
DecenS #29945 Merre voltál bulizni koma? -
jóreggelt!
Mimacs: az egy fél bacardi címke a logód jobb oldalán? -
peet69 #29943 kb -
Pont semmi! -
peet69 #29941 Látom nemsok minden történt mióta elmentem :P -
peet69 #29940 na megjöttem -
peet69 #29939 én meg bulizni -
na léptem barátnéhoz..... -
peet69 #29937 na megyek fürdeni :P