74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • peet69
    Indiszkrét :P
  • Adi
    Végülis mi baj van a szivedel Hyk?(ha nem vagyok túl indriszkét[vhogy így írják:)])
  • hykao
    köszi, csak mert sokáig nem volt elérhető, de aztán azt írta a srác, hogy már jó lesz, ezek szerint még nem...

amúgy jó kis warez oldal, filmek, játékok, a szokásos...azzal a különbséggel, hogy ingyenes!!! (még hülye rákereséses jelszavak sincsenek)
    illetve havi 200 Ft-ért, teljes sávszélességet biztosít.
  • DecenS
    Nem megy nekem sem
  • cSuwwi
    g-box.tx.hu [217.27.212.17]

ping failed

nem megy ez a szerver
  • hykao
    aha, kösz, akkor nem csak nálam.
  • peet69
    nemmüxik :P
  • hykao
    Aki ráér kattintson már rá erre a linkre, hogy bejön-e az oldal, mert nekem nem akar bejönni, de állítólag müködik.

Gbox
  • peet69
    Én lassan már a híreket is utálom a rádióban mert mind ugyan az :D
  • hykao
    a rádiók már tényleg baromi unalmasak.
    annak ellenére, hogy csak autóban rádiózom, már annyira untat majd az összes rádióadó, hogy néha már a radio C-t hallgatom, csak, hogy valami változatos érje a fülemet...
  • peet69
    attol függ hogy holérted mer a hajón közel nem fánki vót mer valami tehezségtelen balek szánalmas latinhouse-t jáccott az "utca caFék" meg mint azt a szenyt öntötték ami a rádióból meg a Tvből ömlik
  • hykao
    Hát, ha azt veszem, hogy mi mindent éltem már át 30 év alatt (mostmár 31...), ahhoz képest valóban nem tűnök túl kiegyensúlyozatlannak...
  • hykao
    hehe, való igaz, de tudod, hogy van, mindenki önző...a különbség csak a mértékében van...
  • DecenS
    Nem volt yo a funky? ;-)
  • peet69
    Csao Hyk csaó Decens
    Hú hogy merre voltunk leindultunk 1 kis kvézóból felmentünk haverhoz(rózsadomb tetjére) ott egy jó 3/4 órát időztünk és máris viccesebb hangulatban mentünk Promenádba ahol még vicesebb hangulatot keltett jéger + Sör kombináció :P ott megvártuk a többieket ez állt 2 fasziból és 2 csajból(egész jó csajból) és mentünk A38-ra mikó elegünk lett abbol még körül néztünk ott azon az uccabál szerüségen
    [szerinte tök SUX]
  • DecenS
    Pacsi Peet
  • DecenS
    Különben is, a lényeg az, hogy jobban érzed magad. Inkább ennek kéne örülnie a barátnődnek.
  • DecenS
    Hát nem tudom, Hyk... Meglehet, ehhez én még fiatal vagyok :)
    Mondjuk sosem lehetett rólam azt mondani, hogy hű de nagyon kiegyensúlyozatlan lennék. De gondolom ez rád még úgy sem mondható el... :)
  • hykao
    na itt van! (emlegetett szamár esete...)
    jóreggelt neked is.
  • peet69
    Jóreggelt
  • hykao
    *nem betegség, hanem állapot. (veleszületett dolog) - ehhez még annyit, hogy -> amit 30 éves koromra sikerült megállapítania nagy nehezen a 3. orvosnak, akihez elmentem, mert eldöntöttem, addig nem hagyom békén őket, amíg meg nem állapítják, mi bajom. (mert addig módszeresen elhajtottak, mint a darazsat, azzal, hogy menjek már a fenébe, nincs semmi bajom...)
  • hykao
    Nem, mert egyrészt ez nem betegség, hanem állapot. (veleszületett dolog)
    Másrészt amióta szedem a gyógyszert, azóta azért jobb!
    Harmadrészt pedig mostanában sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok lelkileg (vagy inkább az idő haladtával egyre inkább...), mint akár pár évvel ezelőtt.
    (Hehe, lehet, hogy ez a lényeg? Lelki kiegyensúlyozottság? ...ami az érzelmek zabolázója?)

De ne felejtsd el, hogy pl. a tudatmódosító szerek is "biológiai folyamatokat szabályoznak"...
  • DecenS
    Furcsa. Kissé különösnek találom, hogy egy biológiai folyamatokat szabályzó gyógyszer az ember érzelmi életére lenne befolyással. Nem lehet, hogy egyszerűen csak lelkileg is viseled egy kicsit ezt a betegséget, és emiatt lettél nyersebb? Most nem akarom azt írni, hogy depresszív lettél, mert manapság marha nagy divat lett a depreszió, de érted, mire utaltam.
  • hykao
    Köszönöm kérdésed, mostanában talán kezd jobb lenni (pedig már azt hittem csak rosszabb lehet...), annak ellenére, hogy a szivesek ált. jobban megsínylik a nyarat, a nagy meleg meg néha a meleg, de párás idő miatt.
    Viszont mintha azt venném észre, hogy amióta szívre ható gyógyszereket szedem, mintha csökkent volna az érzelemgazdagságom (nem mintha előtte valami szerelemzsák lettem volna...), amit viszont a csajom elég nehezen visel...tuti nem (csak) az őiránta érzett "szenvedély", mert akkor viszont másfelé viszont "hemzsegnék", de az sincs...(szexuális vágy terén nem tapasztaltam csökkenést, legalábbis amióta már nem a bétablokkolót kell szednem)

Lehet ilyen vajon? Vagy csak a "korral" jár?
    ...aztán lehet, hogy voltam már ilyen, a fene tudja...
  • DecenS
    Mizujs veled Hyk? Hogy s mint mostanság? Szíved?
  • hykao
    Hát nagyobb esély van rá, hogy felébred, mint arra, hogy már sosem ébred fel, az már egyszer biztos... :)))
  • DecenS
    Yauvan, gondoltam én is... no de egyszer majd csak felébred, azt' válaszol :)
  • hykao
    *tuti, hogy az!
  • hykao
    tuti, hogy az?

Amúgy Z! Szedtél le sokmindent az FTP-ről? Találtál neked való csemegét? :)
  • hykao
    alszik még! :)
  • hykao
    Hát én nem is értem...egyesek nagyon későn, mások viszont nagyon korán kelnek... :))
    Én az arany középutat választom: 1-2 körül fekszem, 9-10-11 körül kelek.
  • DecenS
    Merre voltál bulizni koma?
  • Z
    jóreggelt!

Mimacs: az egy fél bacardi címke a logód jobb oldalán?
  • peet69
    kb
  • Adi
    Pont semmi!
  • peet69
    Látom nemsok minden történt mióta elmentem :P
  • peet69
    na megjöttem
  • peet69
    én meg bulizni
  • MIMACSKA
    na léptem barátnéhoz.....