74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #30099 Ádi öcsém, ha lenne pénzem, akkor sem vennék Bp-en lakást, inkább vmelyik nyugodtabb szomszéd települsen:)
Haverom Fillér utcában vett 1,5 szobás lakást (t'od: Mammut mellett megy fel ez az utca) 15m HUF-ért, másik haverom egy 100m2-es családi házat Maglódon ugyanennyiért...
Én inkább utóbbi... -
Mhh....
Akkor nem szólaltam meg.. tudtam volna egy eladó lakást.. :):) -
EZ hülyeség. Manapság nem Mammutra vadászunk, a pénz beszél a fegyverek helyett ! -
G_ArchAngel #30096 Persze, vidéki suttyó felmegy Peste, aztán fordulatból veszek egy Saab 9.5 Aero-t, asszonynak egy Cooper S-t, aztán ha lehet, akkor Dél-Budán láttam egy beépítettlen sziklaormot, de még nem tudom, hogy mediterrán stílusú legyen-e a villa, vagy maradjon a fák takarásában és skandináv építészet mintájára formáljam:)))
Naná, hogy albi, bár inkább haverok üresen álló lakására gondoltam...:) -
szal mik a kritériumok? zene, pia, kaja, stb. téren? -
ez jó hír! :) -
Igen légyszíves :) -
G_ArchAngel #30092 Az igazi para az, hogy a blökit nem akarom iithonhagyni, de akkor már vmi külső, csatolt településen kellene nézni vmit...
Ezt segítené elő, hogy asszonypajtás Alsónémediben lesz, mert féléves kötelező gyakorlaton lesz a Coca-nál...
De onnan minden nap bevezetni...:( -
Most te bérelni akarsz vagy venni végülis?! -
Tüzetrakni tudok!:D:D Hjóó öreg faszén!:DDDD :DD
Amúgy meg őőő már nem tudom mit akartam!:D:D -
G_ArchAngel #30089 volt egy pesti lehetőség is, de az olyan messze volt a belvárostól, hogy majdnem Hatvanig lapoztam a térképben...:) -
akkor te budai (vagy Buda közeli) tarisznyás gyerök leszel... :)) -
G_ArchAngel #30087 igazából a harmadik vonz, mert nem bútorozott, egyedül lennék, és csak rezsit kellene fizetnem...:) -
G_ArchAngel #30086 3 hely van eddig: I.ker Fő utca, II.ker. Bem-rakpart, vhol a MOM mellett (oda most megyek hétvégén)... -
G_ArchAngel #30085 de Téged, akkor isz szeretnélek, ha nem tudnál:PPP -
melyik részére jössz lakni? -
ha akarod körbejárom a kérdést, sok helyen van portázó haverom -
Nana!! Én Bp-i vagyok és képzeld tudok sütni főzni tüzetrakni stb.
Ja és nem vagyok egyedül... -
G_ArchAngel #30081 volt nálunk BF'42 tali, paintball, 2 napos eszem-iszom...
15-20-an voltunk, ebből a helyi srácokon kívül volt egy nyíregyházi, aki jól ivott, egy tatai, aki énekelni tudott, egy győri aki főzni...
A többiek Pest megyeiek voltak:
nem tudtak tüzet rakni, fát hasogatni, krumplit pucolni, kerekes kútat kezelni (amin a kerék csak kamu, de nem vették észre a szivattyút)...
Életképtelenek, engem kiraknak a jó kis bolgár békanyúzommal egy szigetre (nem ám a Buddha Beachre:D) és visszajövök Noé bárkáján...
Most én meg attól félek, ha szeptembertől Budapesten fogok lakni, akkor azt sem tudom, majd, hogy a metró előtt vagy után kell gyorsabban futni:) -
Akkor most se tucc segíteni :P -
ott sem voltam még. -
peet69 #30078 nemizs :D -
G_ArchAngel #30077 sok ratyi pesti...:) -
peet69 #30076 :DDDDDDDDDD
há asszem ezt ma nemtod mek :DDD -
G_ArchAngel #30075 
Híííjnye a jó ídes fűzfánfütyülőjét! Válaszoljatok mán, de rögvest!:))) -
peet69 #30074 inkáb netedd szörnyű egy ekkora embert sirni látni :P :DDDD -
Mi a helyzet a Long Islandal? -
Na persze!! Nehogy már emlékeztetnem kelljen erresarra
:DD -
peet69 #30071 ték :))) -
Haverjaim mostanában a Széchenyi-kertre vannak ráizgulva, de én még ott sem voltam. -
Onnan azért kicsit bajos hazajutni.
De azért szoktunk ott ott is :) -
...hogy ne oda menj... :) -
Én itt mindig komolyan mondok (írok) mindent!!! :DDD -
peet69 #30066 [zokog] -
peet69 #30065 EGEER !!!!!!!!!! -
Jól vanna te mindig összevissza beszélsz itt!! :D
Ki tudja már mikor mit gondolsz komolyan... :DDD -
G_ArchAngel #30063 DE VALAKI MONDJA MÁR EL, HOGY MI AZ A BUDDHA BEACH, VAGY SZÉTCSAPOK KARIKÁS OSTORRAL!!!!!!:DDDDD -
G_ArchAngel #30062 akkor ne Budapesten bulizzatok, hanem Sopronban, Pécsett, Alsóőrsön, Egerben, Villányban...:) -
Mhhh... Palace!:D:D -
Nem mondtam-e??? Akkor ez mi? -> #29902???