74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #30179 van egy kanyar előnyöd, és Hyk-nek is, én csak bronzérmes lehetek...:PPP -
Az már minjá itt van....:) -
G_ArchAngel #30177 igazából eddig türhető volt minden, de az eddigi vonzó tényezők (várak, Balaton, bor, barlang, Tópart) mellé felépítettek egy bazinagy wellness szálló-konferenciközpontot (eddig kis mediterrán hotelek voltak), jön a sok turista és öltönyösök...
ezután mejd megduplázódtak a városban és a környező falvakban is az árak...
pl: húgommal közösen vettünk egy garzont a belvárosban, 2 éve 4 millióért, most 6-7 az ára...
ez persze szép, de most nekem is ennyivel többet kellene fizetnem egy sajátért...
ellenben, ha egy faluban (Káli medence, Művészetek Völgye) aláírok egy szerződést, hogy 10 évig ott lakok és 3 éven belül felhúzok egy házat, akkor hatalmas kedvezménnyel kapok ingatlant a Balatontól 15percre, mesés látképpel...
Ez szerintem meg is fog részemről történni, de majd csak a 40-es éveim végén:) -
Észrevettem :))
-
Mimacs: nyugííí! OK, kérésed szerint nem teszek legközelebb ilyen kijelentést, de ha jobban megnézed, a post után van egy kicsi smiley! Tehát nem kellett volna komolyan venni. (néha szeretem kicsit szívni a jófejek vérét, hihihi) De én már csak ilyen vagyok. -
azt tudom, de én azt gondoltam volna, hogy akkor Budán egy régi kockaházban még ennél is magasabbak az árak -
Egészen elragadtattad magad :)) -
ok, köszi. -
Meg a combok, hasak és mellek, de inkább a combok, mert a mellek nem maradandók (sajna) de a combok azok újra és újra felhozhatók egy kis odafigyeléssel, sőt jó esetben a hasak is ! -
Sazon mit lehet fogni, meg minek belacsípni és simizni és masszírozni és paskolni és csókolgatni és olajozni és...Khmmm.... Én kérek elnézést, de megint elragadtattam magam ! :DDD -
és nem törődnek a hátsójukkal -
popsipárt vagy? :)
Egyébként hihetettlen, hogy néha tök szép vékony lányoknak van olyan lapos segge. Totál sok lányt csak az érdekel, hogy vékony legyen. -
Igen de csak este vagyok a lapitopim közelében. Itt a benti gép egy fos. nincs rajta még paint sem -
Én amúgy ragaszkodom a popsikhoz (pesze itt kizárólag, bájos-feszes hölgypopsikról van szó) ! -
No MIMACS, megcsinálod? -
Látod, csak jól kell pályát választani ! :DDD -
Legfejebb az, hogy hányan akarják megizélni. de nem a fizetése. Kivéve egyes szakmákban :)) -
egyetértek -
Persze ez függ a popsijától is !!! -
nem azért írtam, hogy elmarasztaljalak bármilyen formában is (nem azt írtam, hogy "no látod!", hanem, hogy "no látod..." hehe hallod a különbséget??? :D)!!!
különben is egy nőnek szerintem nehezebb pénzt keresni még ma is...legalábbis sokkal több kompromisszumot igényel... -
Nem egy nagy kaland a game..már jó pár hónapja végig nyomtam ps2-őn.. GTA klón akarna lenni... elégé megkell szokni a kocsik irányítását! -
Paintel? 
Photoimpactal gyerekjáték :) -
Örököltem egy kis pesti lakást... kölcsönt vettem fel rá és törlesztem. Én erre is büszke vagyok. 3 év múlva lesz egy saját 70nm lakásom a Duna mellett. -
gondolom a képek aljából talán nem baj, ha eltűnik egy kevés...
mindenképpen ragaszkodik ehhez a két képhez... -
ok. mondom. (a többiektől elnézést kérek, amint végeztünk MACS-csal törlöm az üggyel kapcsolatos hozzászólásokat)
szal moni (innen az SG-ről) kért meg, hogy készítsek neki egy 1003x200-as méretű fejlécszerűséget, ebből a két képből...
mivel én csak paint-tel szoktam dolgozni, mindent "kézzel" csinálva, így ez kemény dió számomra...

arra gondoltam, hogy mivel az egyik kép erősen "kéz csonkolt", talán valahogy azt kéne valahogy ilyen halvány háttérnek használni, vagy valami ilyesmi... -
no látod, én igazából magammal kapcsolatban csak arra vagyok "büszke", hogy amim van, azt saját erőből (nem öröklés, nem szülői segítség) harácsoltam össze, úgy, hogy igazából lusta vagyok mindenhez...
dolgozni is csak hetente egy alkalommal járok (ennek megfelelő fizetésért...) és 10 helyett 13 körül esek be...aztán kis nyűglődés után 1 órás ebédszünet, kínai kajáldában...aztán meg úgy el vagyok telve, hogy lassan már mennék haza... -
tessékcsk -
akkor mondhatom a kérést? :) -
Saját magamnak csak az utazásokra sikerül eleget összeharácsolnom :) -
Photoimpact én -
Ma már az is milliomos akinek van egy egyéves suzukija :))
Örököltem eladtam kölcsönt vettem fel vettem egy újat egy szép lakóparkban. :)
Kiadom és a bérleti díjból fizetem a kölcsönt :)) -
Van itt valaki, aki photoshop bubus??? -
örökölted, vagy saját harácsolás? -
MI(LLIOMOS)MACSKA... :) -
Tudom -
Nekem pesten is van helyem :DD
Csak nem lakom ott....kiadom :) -
Aztán kinyögtek egy házépítést amit utána majdnem a duplájáért megvettek. Így kezdődött el az anyagi fellendülésük :))) -
az akkor nagyon nagy bűn volt!!! :)) -
erre dettó előző hozzászólás... -
Azért ilyen kijelentést légyszíves ne tegyél. Mindenhol laknak köcsög emberek, pesten ugyanúgy vannak 100milliós villák. Én gyerekkoromban nem is láttam apuékat annyit dolgoztak... Az összes bűnük az volt, hogy kimentették a takarékpénzüket a nyugatra.