74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Idefigy!!
Azt hiszitek én lopom a napot ...vagy a párom? A meló mellet dübörög a vállalkozása is. Soxor alig látjuk egymást, de nem panaszkodom mert tudom miért csináljuk.
Igenis szakítok időt sportolni meg rá is.
És van lakásom meg utazgatok is néha.
Szal ezt nekem ne mondjátok mert úgysem hiszem el!!
:) -
Na megyek melóba...ma is 4 órát kések...mer' nincs időm... :)))) -
Az "igazmondásom" nem a viasat nézése óta működik...
Amúgy nem nézek sok viasatot... -
Ehelyett inkább csókolgathatnád a barátnéd száját :)) -
Jaj, nincs időm, 10 órát alszom, egész nap nem csinálok semmit, mégsincs időm! Na most mi van ilyenkor???!!!
Ma úgy látszik MIMACSKÁn kívül mindenki HAZUDIK!!! ...saját magának is... -
Ez hülyeség. Amennyit én itt lógok, az alapján már megnyerhettem volna az olimpiát, csak egy a bökkenő, hogy már nem lenne munkám, lakásom, betevőm, családom... -
G_ArchAngel #30373 21'-es monitoron megy a CAD mellett egy kis ablakban az SG, míg 3D-s modelleket leképez, addig simání írogatok, vagy fotókat szerkesztgetek... -
Te, ne nézz túl sok Viasatot, mer' előbb-utóbb beverik a pofád igazmondásod ürügyén ! :DDD -
Eppen egyetértünk.... :)
-
Szintén HAZUDIK!!! -
AZ asszonyon ??? -
Most mondanék valami bárorítótt, de nem fogok. -
HAZUDIK!!! Ideje mindenkinek ugyanannyi van! Te döntöd el, mire fordítod!!! Amúgy meg azért az alapján, aminnyit itt lógsz, bőven lenne neked időd napi 1-1.5 óra mozgásra... -
G_ArchAngel #30366 ja, azt...
ez van...:( -
AZ általában rossz véget jelent.... -
G_ArchAngel #30364 aloha
-
G_ArchAngel #30363 jah, majd megoldódik valahogy... -
Ja kérlek, az már a te hibád, ha utána sem szánsz rá időt akár az életed árán is ! -
Szijja mindneki

-
G_ArchAngel #30360 újra jön az ősz és a főiskola... így kerüljük el egymást... -
Az más, te tudod hányadán álltok. -
Tudod, jóban, rosszban ! Abban sajna több általában a rossz. Egy intelligens nő kibírja, hogy pár hónapig kevesebbet tudnak vele foglalkozni munkaügyből kifolyólag, de után jön az ősz és újra teljes prioritást kap.... -
G_ArchAngel #30357 itt sem tartanék, ha eddig nem segített volna ezer dologban... -
részben igaz :) -
Nézd, ha a nője nem képes agyilag felfogni,hogy mindezt érte is teszi és van akinek keményen meg kell dolgozni a betevőért, akkor kár is az idejét vesztegetnie. AZ embernek társra van szüksége nem koloncra. -
G_ArchAngel #30354 van...
lehetne is...
de nem kell...:) -
ehhhhh TTTTEEEEEE!!! -
Nem gond, van másik ! -
Ja, 4 óra az maga az örökkévalóság... Ha én egyszer annyi időt kapnék a JóIstentől, hogy végre egyszer kialudjam magam...ehhh.... -
G_ArchAngel #30350 depressziós leszek, lefogyok, és szívesen visszajön - 2 legyet egycsapásra...
persze a rizikófaktorba az is beleszámít, hogy bepasizik addig... -
akkor 3-ra :) -
G_ArchAngel #30348 köszi, ez már megvan...:( -
Akkor őszig kirúgod a nőt, ősszel visszaveszed (vagy egy újat ! ) aztán újra ! :DDD -
Ejnye. Ezzel én is így vagyok, de azért meg kell próbálni... -
térj át napi 4 óra alvásra -
G_ArchAngel #30344 ok, de ez ilyen szakma, az emberek nem fogjék fel, hogy a tervezés az egész évben mehet - mindenki nyáron akar, és 2 nap alatt legyen kész, hogy nyáron még építkezni tudjon...
ősszel meg számolgatom a pókokat a sarokban annyira kevés a meló...:( -
Szervezés kérdése az egész -
Jó nem akarok senkivel vitatkozni, de mindenkinek arra van ideje amire szán!!!
És ez tény -
látod, én ezért nem élek párkapcsolatban egy jó ideje, mert nem lenne elegendő időm a páromra. -
G_ArchAngel #30340 Micsmacs,
lassan nincs időm aludni, a barátnőmmel esik szét a kapcsolatom, mert nincs elég időm foglalkozni vele...
honnan vegyek el időt - a munkámtól nem tudok...:(