74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Z
    tenksz! Most nagyjából vili a szitu, de mindenféle táplálékkieg./por/egyéb szerek nélkül is lehet úgy súlyzózni, hogy legyen értelme/látszattya? :DDD
    (bízom magamban, hogy nem marhaságokat kérdezek)

A természetes erősítő mozgásokat miért tartod teljesen rossznak?

Na most no flém erre plíz: Jagubcsek sóba' vót eccer, hogy vékony emberek volt a téma. Ekkor valakinek azt mondták az orvosok a felépítésvel kapcsolatban, hogy kicsi a gyomra, és rendkívül gyors az anyagcseréje. Tudom magamról, hogy nem vagyok hipochonder, de szerintem én is ilyen vagyok. És erős a gyanúm, hogy így nem sok értelme van súlyzózni...
  • Adi
    méég:D
  • Z
    uccsó! :DDDD
  • Z
    Másik:
  • Z
    ezt figyuzzátok! hihihi
  • hykao
    fenn
  • hykao
    hogy érted, hogy esetedben?
    amúgy a csontjaidnak nincs hová erősödniük, hacsak nem valami kóros csontritkulásban szenvedsz, akkor izomból egész egyszerűen nem fogsz tudni annyit emelni, hogy a csontod eltörjön :)
    az izületek már más kérdés, tény, hogy az izületek erősödése nem egyenesen arányos az izom (és az ebből adódó erő) növekedésével, de ha valaki ésszel edz, és nem (csak) a minél nagyobb súly teljesítése lebeg a szeme előtt, akkor nem lesz gond.
    sokan abba a hibába esnek, hogy egyfajta presztizskérdést csinálva kergetik a hatalmas súlyokat.
    én pl. ha a teremben összetalálkozok egy olyan fickóval aki egyből elkezd hemzsegni: "te mennyivel csinálod ezt, meg azt?", jócskán alámondom neki a súlyokat, hadd röhögjön...aztán meg én magamban, amikor demonstrációként minél nagyobb súlyokkal bírkózik...edzés helyett egyfajta bemutatót tartva nekem... :))

a súlyzókat nemigen tudod semmivel kiváltani, de miért is kéne???
    teljesen rossz az ilyen "én természetesen akarok edzeni" elképzelés.
    1 órás súlyzós edzés eredményét a leghatékonyabb "pótcselekvéssel" is több órába telik valamiképp megközelítőleg kiváltani...
    szal én inkább maradok a kényelmes lustaságnál...
  • Taranov
    Ezt beraknátok pls:

thx
  • Adi
    Na Mimacs hány %?? Vagy már alszol??
  • Z
    ezmiez? :DDD
  • Z
    na akkor megyek zabááni!

Amúgy a súlyzós edzésekkel esetemben szerintem az gond lehet, hogy ha a súlyzózás következtében az izomtömegem megnő, akkor egyre nagyon súlyokat emelgetek, viszont a csontjaim, és az ízületek/szalagok nem erősödnek. Tehát sokkal inkább sérülékennyé válok. Jól gondolom? :D

A húzódzkodás/fekvőtámasz féle gyakorlatok mennyire közelítenek a súlyzózáshoz? Mert én azokat szeretem csinálni. Az lehet a természetben is. Ti: a konditermeket finoman szólva nem csipázom...
  • Z
    mennyit szoktál brinkászni? Én most kezdtem, de alig bírom... :D
    Majdnem gyorsabban futok! LOL
  • hykao
    kókuszdió iszonyat zsíros.
    egyébként én biztos nem írtam neked olyat, hogy ne egyél.
    másrészt megsúgom, hogy lehet hízni úgy is, hogy csak egyszer eszel egy nap...
    a nem-eszek lefogyási kísérletek nagy csapdája, hogy a nem evés miatt lelassult emésztési folyamatok mellett nagyon könnyű az embernek túlennie magát!!!
    tehát mondjuk, ha valaki egész nap nem eszik, aztán nem bírja tovább, és eszik, könnyen túleheti magát, aminek az eredménye -> zsírosodás, amellett, hogy az izom fogy, és a szervezet a számára fontos anyagokból kezd kifogyni...
    ha túleszed magad, szinte mindegy mit eszel, zsír rakódik le!
    szal a nem-eszek lefogyási próbálkozás majdhogynem hamvába holt ötlet...egy civilizácós átlagember számára.

szerintem egyáltalán nem esztétikus látvány egy viszonylag sovány, de plöttyedt nő.
    a nem-evéstől elveszti az ember a feszességét, az izom sorvadni kezd (előbb, és látványosabban mint a zsír!!!)

szal szerintem a helyes lefogyási kísérlet -> evés szinte egész nap (hogy az emésztés minél jobban felgyorsuljon), de szigorúan tartózkodva a túlevéstől, mindig legyünk kissé éhesek.
    sok víz fogyasztása.
    ...és természetesen mozgás. a legújabb kutatásokból kiderült, hogy a legjobb fogyasztó "eszköz" bizony nem a bármiféle kardió, hanem bizony a súlyzós edzések. (mindamellett, hogy jóval kevésbé megterhelő a szervezet számára, mint egy erős kardió)
  • G_ArchAngel #30888
    Ti flémeltétek le tegnap az agyamat...:)

ettem reggelire egy félkiló paradicsomot és egy kókuszdiót...

ebédre annyi bolognai-t, hogy a kedvesem 6 éves unokaöccse kirögött, azóta semmit, de több mint egy órát tollasoztam, reggel meg megyek tekerni a Park-erdőbe...

átszerveztem a napom, tessék, elégedett vagy?

arról meg nem tehetek, hogy a kedvesem a másik gépen a Shrek2-vel nyomult...:)))
  • Puntigamer
    hm... érdekes... :)
  • Adi
    Gyerekek!
    Szétbüntetik az RTL KLUB-ot!!
    Már du-án óta nem megy.. elöbb egy novemberi esett miatt büntették... valóvilág...
  • Adi
    Nem tom vazz...
  • MIMACSKA
    32% szar a netem...de mér????
  • Adi
    ?!:D:D Most hol tart?!:)
  • hykao
    Ok, majd ha én is megkapom a balatoniakat... :)))
  • MIMACSKA
    igen!! :))
  • Kata
    A nem emészthetőket is kérjük! :)
  • hykao
    Amúgy ha Fcbarca barátunk végre átküldi a többi képet, akkor saját magamról is belinkelek majd hasonló lakótelepi képeket...amennyiben a nagyközönség számára is emészthetőek lesznek... :)))
  • MIMACSKA
    15%
  • hykao
    Juhéj! Végre lejött a WinMX-en a "Woodpeckers from space"...máris indítom...nosztalgia rulezzz!!! :)))
  • Kata
  • hykao
    ha visszajönnek, akkor remélhetőleg még több érdekes képpel gazdagítom majd a repertoárt...
  • MIMACSKA
    picikét :)
  • Adi
    Piáztál?!?!:):)
  • Kata
    de ha visszajönnek... :)
  • MIMACSKA
    geci lassan megy ...10 %
    :-/
  • hykao
    Hehe, Kisbruno és Rezes szeretett lakótelepünkön:

...most nem tudnak visszavágni, mert Hrvatska-ban nyaral az egész brigád...
  • MIMACSKA
  • Adi
    Na okxi!!:D Privi be szóljál pls ha fent lesz!:D:D
  • hykao
    Persze, hogy szeretlek.
  • MIMACSKA
    vuiiiiii!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Te télleg szerecc???? :DDDDDDDDDDD
  • Punker
    aki nem iszik az ne is egyék :)
  • hykao
    Na akkor lássuk csak, hogy is van ez...

Tegnap nyivákoltál, hogy nincs időd, mert annyi a munka, hogy a csajodra sem jut. Na ma asszondod egész nap a csajoddal voltál, annak ellnére, hogy jól nyomonkövethetően itt lógtál egész nap ma is...
    Péntektől-vasárnapig legénybúcsúzik a srác, de ha jól emlékszem, múlt héten is volt valami kerti pary féleség...
    Szegénynek nincs ideje.... :)))))))))))))))))))))

Szal asszondom, én neked, inkább neked kéne abbahagyni a piálást... :))))))))))))))))
  • Punker
    piálós smile
  • MIMACSKA
    Viccelsz? mióta hazajöttünk szinte semmit sem ittam...