74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-

hejhóóó halihóó Parizer!
nehogy kihagyd a kolit!!!! durván jó hely! :DDD
És az infokat sokkal hamarabb kapod meg, mintha albiban lennél.
Meg sokkal könnyebben le tudsz ugrani a Mosiba, vagy a 8-asba (ez a két alaphely ott). -
túl sok fókuszt néztem mi? :DDD -
G_ArchAngel #30979 SpoonCafé? -
G_ArchAngel #30978 weríz dö szpún?
(gondolom Budán, mert kilátást emlegettél...:P) -
na jó reggelt. Van olyan meleg mint a rohadás.
Tegnap voltam a Spoonban vacsizni....vazze iszonyat jó a hely...A kilátás a hangulat 10pont a kaja 10+csillakocska.
Utána vótam a Long Islanden és az is kurvára tecc. Napcsiágyakkal ki lehet ülni a dunapartra miközben távolról szól a zene lehet iszikélni a vodeket :DDDDDDDDDDDDD
Tisztára belezúgtam Bp-be....mer szép
-
nem tudom még. azt hallottam, eléggé lepusztultak ott a kolik, úgyhogy lehet az albérlet marad majd, mint végleges megoldás. azért ha kapok kolégiumot, mindenképp kipróbálom majd! -
reggelt -
elvileg (és gyakorlatilag is) igen!
Pl:
Így néz ki a prog.hu-n egy privi.
Üzi
Felhívjuk figyelmed, hogy a magánüzenetek tartalmának harmadik féllel történő megosztása vagy egyéb módon történő reprodukálása, felhasználása a küldő előzetes és kifejezett hozzájárulása nélkül tilos, és jogi következményeket vonhat maga után! -
az lehet, de az ilyen megérdemli, hogy közszemlére tegyék az írományát. -
peet69 #30972 étem és ezé perelhetnek ? -
Az SG-n a fórumozási szabályok egy kicsit kurták, de minden más fórumon van egy pársoros ki figyelmeztetés, hogy a privik tartalmát a másik fél hozzájárulása nélkül közölni tilos, etc... -
peet69 #30970 mibaj lehet ?
[KÍVÁNCSI] -
ja, majd biztos bevallja neked itt :DD -
peet69 #30968 hja :DDD -
"Szerintem ha pár évtizeddel korábban születik,biztosan elvitte volna a Holocaust,.."
mlyen szépen körülírta! :D -
szarjad elfelé! -
[Walaki]D`Lair #30965 Hát szarok én rá, agyamat szétröhögtem rajta, csak hiváncsi vagyok hátha beismeri ki volt az...:PPP -
Egyébként meg sz@rd le magasról.
A privik beidézésével meg vigyázz, mert baj lehet belőle. -
Most gec][ vagyok, ha röhögök? :DDD
Na igen, a képtári népszerűség átka. Kata is ezért vetette le a képeit, mert néhány kis pöcs, nem bírta ki, hogy ne kössön bele. -
[Walaki]D`Lair #30962 "Feladó: Makaveli
Elküldve: 2004. 07. 22. 14:00
Tárgy: díler
Szevasz Gengszter!Látom a fotóidon,hogy igazi alvilági figura vagy,bár csak műanyagpisztolyod van meg kinézel kb.14-nek.Meg is kérdeztem Martinát,mi a véleménye rólad,mondta hogy elég nagy lúzer vagy.(A pártfogód szavaival élve:csokker.)A csajod meg...húúúbaszdmeg,hát űűűűűűűűűbergáz.Ha a barátnőm így nézne ki,biztosan nem tenném közszemlére.Mondjuk ha nem így nézne ki,akkor se,de te tudod.Szerintem ha pár évtizeddel korábban születik,biztosan elvitte volna a Holocaust,ha érted mire gondolok.Na lépek,figyeld magad öregem,meg gondold át,hogy érdemes-e folytatni,és ha arra jutsz,hogy nem,vegyél egy igazi stukkert és csináld ki magad.Peace"
Ez ki?? -
KK! ez jó! :D -
huááá :)
a többit el tudom képzelni... :D
télleg, a HP a házipálesz. Már elfelejtettem az ilyen rövidítéseket. Csak egyet használok, amikor a tesómat lezavarom a boltba. Hozz egy KK-t!
(KK - kilókenyér) :DD -
jah, a Metaxát is én ittam, Traubival... :) -
HP=házipálesz -
5 személyes. én ittam a Smirnoff-ot, egy a HP-t, egy Jim Beam-et, egy a Jagert és az Absinth-ot és egy csaj a bort. -
mi van abban a baloldali kólásban? -
ez egy kis 3-4 személyes party kellékei? -
nem, a tiéd HP a bal oldali kolásüvegben! :) -
nemtom, abból nem én ittam. :) -
a Metaxa, Jim Beam, Jager jöhet! :D -
a testápoló milyen ízű?
-
Nem csak az! 

-
Kalinka rulez! :D -
a ha szócskán van a hangsúly... :DD -
ha valaki kíváncsi, frissítettem a képeimet. -
üdv! -
[Walaki]D`Lair #30945 sziasztok! ;) -
hehehe :) -
Puntigamer #30943 most miről van szó? :)
tiszta káosz van :P -
en honnan tudjam?