74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
van hát. az opf a legjobb game volt. Ilyenek közül nem sokkal játszottam, de ez nagyon tetszett nekem is.
Most mohaa-zni szoktam, de ott is csak a jó TS hangulat miatt. Egy kis reklám (hehe): ha valaki akar velünk mohaa-zni, akkor várjuk a VET. szociális elfekvő szerveren, MOHAA-TDM! :DD -
mórgen! ilyenkor? :) -
ok -
Már megnézztem...
Azzér kérdeztem.. nekem ott is najon bejön.. -
G_ArchAngel #31537 nézd meg az "Hirtelen harmic" című filmet, Ő játszik benne, és nekem is tetszik:) -
Véletlenül nőket nem ismersz?:D
pl.: az Alias hősnőjét?:D -
G_ArchAngel #31535 Sajnos a haverok közül Johnny Depp ér csak rá mostanában, de Ő Téged úgysem érdekel...:) -
Megdumáltuk! :) -
Jah és arról nem is beszéljünk, hogy pl.: a corel sea-án úgy szoktam gépet lopni. Enemy hajó fölé repülök, aztán megbombázom ha tudom.. ezek után (már valószínű, hogy oldalról megbombáztak az ütegekből) kiugrok és bele az ellenséges gépbe!:D:D -
G_ArchAngel #31532 jó, ha dumálok vele, kérek 2 percet és neten küldök privát üzit, ok? :))) -
Jah-jah... csak utána én legalábbis azt nem szoktam életbe hagyni.. nyomom az ágyut is meg a kis géppityut. :):) -
G_ArchAngel #31530 BF-ben az a móka, hogy ha kilőnek a tankból, elég magasra, akkor ejtőernyővel túlélheted:)))) -
Mihelyst azt mondod, oda tudod neki adni, már tudni fogod. :)) -
G_ArchAngel #31528 Sajnos amit nem tudok, azt nem tudom tovább adni Harm-nak...:PPP -
Szerintem messze áll tőle az RS de mindegy.
Mind a kettőbe van célkereszt szóval ezeket már el is buktuk.
OF-be: asszem nincs. De én már nem emléxem rá.. Walaki?
Infiltration: naa ez egy komoly játék vazz... nincs célkereszt. :) ha érdekkel akkor go Infiltration topic.
Mondjuk mi meg bf-ünk.. Ahoz meg szvsz végkép nincs sok köze a valósághoz. Csak van benne vmi kurva jóó vonzó erőű!:D -
oooooohh:
America's Army-ról beszélünk ügye?? Játszotál vele mostanság?
Mondjuk nekem ha fps szimuláció akkor Inf! -
jah: "Mitől szexi egy fiú?" topikot ő nyitotta... :) -
David James Elliottnak majd add meg a telószámom. :) -
G_ArchAngel #31523 hááát..., az AA-nak annyi köze van a szimulációhoz, mint nekem Catherine Bell-hez - hallottam róla...
inkább RainbowSix:RS... -
Kifelejtetted a különböző harckocsikkal és helikopterekkel való rodeózást. :D -
Operation Flashpoint: 1985-öt írunk és egy amerikai katonával vagy. Megindul a hideghábórú és küldenek a többi katonával a csatába.
Bokrokba, és minden egyéb között rejtőzködös. Enemy taktikus megsemmisítése.
Rambo módszer ebbe a game-be nem játszik. -
Puntigamer #31520 milyen gama? -
Hja jó kis game... Bár ha már real játékkal akarok nyomulni akkor vay AA vagy INF... -
[Walaki]D`Lair #31518 Nem, most tolom a Campaign-t...anno csak a demója volt meg 2001-ben, azóta vágytam erre a játékra...:DD -
peet69 #31517 TSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!! -
Hja nem hallgatam csak eszembe jutott.... -
Reggel-t!
Walaki neten nyomod? -
[Walaki]D`Lair #31514 Monnyuk én már egy órája fennvagyok, csak Operation Flashpointoztam...:DDD -
peet69 #31513 oda is -
[Walaki]D`Lair #31512 jó reggelt! -
'reggelt -
Hát ez a BhangraGirl a sötétebb mókusokat szereti...asszem nyitott is valami ilyesmi topikot. -
Hát most mondom, zárva volt. Csak azért mentünk oda, mert volt beszélni valóm az egyik haverommal, aki ott portázik. -
peet69 #31508 a Girlnek midnenki teccik :-DDD -
peet69 #31507 bespurizott mintállat mitvársztőle ? :-DDD
-
:DDDDD
egyszer csak rákérdezett, hogy magyar vagyok-e teljesen, hogy van-e bennem perzsa vér. mert szerinte hasonlítok egy perzsa dj-re :)
kicsit meglepődtem a kérdésen :) -
baaaz a multkor en is mekkattantam en is ezt ( meg jopar mas edda ) a zenet hallgattam:) -
the Godfather #31504 Ki ez?..Hugyos Jozsi anyós nélkül?...
-
Nem igazán pörög a topic! -
Éjt!:D