74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Puntigamer
    :(
    pedig tök aranyos volt :(
    nekem meg a papagájom pusztult el ma...
  • FtranX
    R.I.P. :(
  • G_ArchAngel #31579
    Elpusztult Fábry Sándor kutyája

[velvet]
    július 30. 8:56

Fábry Sándor kutyáját, Bubit körülbelül fél éve támadta meg a rák, de már a műtéti beavatkozás sem segített rajta, értesült a Mai Nap.
    A showman állítólag mindent megtett a törpeuszkár gyógyulásáért: a főváros legjobb orvosait kereste fel vele, megvette neki a legdrágább gyógyszereket. Az eb állapota eleinte javult, de aztán egyre jobban elhatalmasodott rajta a betegség, olyannyira, hogy az orvosok a műtéti beavatkozásban látták az utolsó lehetőséget.

Amikor a kutyát az előző hétvégén felnyitották, nyilvánvalóvá vált, hogy a betegség az egész szervezetét behálózta, így az operációt végző orvos a műtét folytatása helyett összevarrta Bubit, majd egy injekcióval váltotta meg további szenvedéseitől.

Szegény Bubi...:(((
  • G_ArchAngel #31578
    a Pókemberben Fekete Macska van, nem Macskanő...:)
  • WiLDoR
    baze' megnéztem tegnap ezt a Ken Park-ot, amiről áradoztál egy hete kb. ekkora pszihopata egy agyborúlt filmet még nem láttam, mint ez :D
    tisztára south park feeling-em lett tőle, csak ez még vadabb volt...
    kész is lettem tőle agyilag eléggé :D
  • WiLDoR
    ne szójábbe Pókembernek vaze, mert lenyeli keresztbe a macskanőcit :D
    amúgy ha jól emléxem a képregényre, akkor valamikor az 50. rész környékén kevertek is egymással :D

(mikor még kicsit voltam - jó szöveg, mi? ;P - fanatikus spiderman rajongó voltam, meg is van az első 60valahány szám mind :D az első rész már kész vagyont érhet a gyűjtőknek, pedig anno volt van 1 ft kb. :DDD)
  • G_ArchAngel #31575
    nálam is tegnap rakott rendet az asszony:)
  • Puntigamer
    te is? :)
    én is tegnap raktam rendert :)
    tiszta jó lett :D
  • Sir Quno Jedi
    Ford Sorpio 2.9i v6 automata. Böszme, nehézkes, de megy mint az atom.
  • [Walaki]D`Lair
    kurva bonyolult, újra kell renderelni a filmet....:D
  • peet69
    reggelt
  • DecenS
    De. Valaki biztos tudja.
    Ha találkozol vele, szólj már nekem is, mert engem is érdekelne.
    :)
  • Adi
    Amúgy tudom nem ide tartozik de vki nem vágja, hogy SVCD-re, hogy lehet feliratott rakni?
  • Adi
    "Frankón nem kaptam Áditól cuccot!"
    Azzér amiko r kitettem megemelted az asztalt vazz az orrodal!:D:D
  • Adi
    Amúgy nem akartam belekötni ebbe a mondatodba:
    "Láttam extrém sport lehetőséget is: véjkbórd, meg vízizsí. Mielőtt valaki leb@szna, hogy ezek hogy a fenébe lennének extrém sportok, leszögezem, számomra minden, ami deszkával/léccel történik, az extrém... :)" :):)
    Mondom ott a rakparton sokat még nem láttam, hogy húzzák az embert.. Viszont ott a hajógyári szigeten kajakoznak meg minden...
  • Z
    huuhhh, szóval kevertem egy kis szezont, meg fazont...ma is mentem a szigetre, és eszembe jutott, hogy totál f@sz vagyok... :DDD

mert Dokk Beach (hajógyári szigeten van) felé jártam, és nem a Buddha Beach (Közgáz mellett van) felé. NAP LOLJA! Frankón nem kaptam Áditól cuccot! :DDD
  • Adi
    És van is vki fent?!:D
  • G_ArchAngel #31564
    aham...
    értem, szóval ő még "képtelen" - akkor igazad van...
  • hykao
    Jó, akkor leírom rendesen, úgy, hogy ne lehessen belekötni:

Kamuképet (amin nem ismert személy van, így esetleg nem mindenki számára lehet egyértelmű, hogy kamukép) olyan fórumozónak nem rakunk fel, akinek nincs legalább egy nemkamu képe már fent.
  • G_ArchAngel #31562
    ja, és hozzám mit tettél fel? akkor neki is mehet...
  • hykao
    Kamuképet nem teszünk fel!
  • [Walaki]D`Lair
    Na...rendet raktam a szobámban...soha nem volt még ilyen szép...de legyen is a kurva anyját vagy 6 órát szarakodtam...
  • [Walaki]D`Lair
    Tudom háá'
  • Free
    Írok ide is egy kicst csak hogy ne szokjatok L az örök optimizmusotól..

'Az élet lehet hogy rövidm de legalább kétszer olyan szar...."
  • G_ArchAngel #31557
    IMÁDOM HALLE BERRY-T ÉS A CATWOMAN-T!!!

...Pókember egy lúzer...:)))
  • cyrus #31556
    tegyétek má be ezt a képet rólam !!
  • VinylToy #31555
    Igen HR :DDD
  • Z
    az jó!
  • G_ArchAngel #31553
    Velorex6 :)))
  • Z
    milyen ócska V6-os dög az? :D
  • Z
    tudod hogy lehet az OPF-tal neten játszani?
  • Sir Quno Jedi
    Az én ócska V6-os dögöm is megy mintagolyó !
  • [Walaki]D`Lair
    Ismered? :)
  • Z
    dumának jó, de az a nagy lomha konbi hanktonpítózs volt a kis sárgához képest, és úgy ment mint a rakéta....azóta kórházból netezek. Mert tekertem 45-tel, elmentek mellettem 120-szal, és azt hittem, állok. Erre leszálltam.
  • Z
    a BB előtti úton azért egy kicsit oda lehet rúgni, bár az út minősége - finoman szólva is - hagy kívánni valót maga után. Jah, két bejárat van, de a másik "szigetes" bejárat kicsit északabbra van. Az egy keskeny híd, vasúttal. De azt ilyenkor kevesen használják.

Láttam extrém sport lehetőséget is: véjkbórd, meg vízizsí. Mielőtt valaki leb@szna, hogy ezek hogy a fenébe lennének extrém sportok, leszögezem, számomra minden, ami deszkával/léccel történik, az extrém... :)
  • Sir Quno Jedi
    Kis sárga fostalicska és a nagy lomha kombi ! Érdekes....
  • hykao
    Hehe, gyorsulás nem volt a részünkről, és nem is lett volna hol. Több bejárat is van? Mert mi a nagy fehér kapunk keresztül mentünk be, az előtt pedig nem nagyon van gyorsulásra alkalmas útvonal.
  • Z
    ehh, BB akart lenni...a Buddha Beach rövidítéseként.

Pontosan nem emlékszem mikor mentem, de egy kis sárga nemtom milyen típusú (tuning kipufogós) kocsi, meg egy Renault Laguna "konbi" mentek el mellettem, mintegy a szelükkel lesodorva engem az útról! Talán gyorsultak...

:)))
  • hykao
    Mi az a DB??? 11 körül mentem amúgy, kocsival voltunk.
  • Z
    héj! mikor mentél? amikor arra mentem, akkor is ment néhány manusz a DB-hez. Lehet, akkor mentél a haverodhoz?