74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #32061 én izs csak vicceltem aszopatással :P -
peet69 #32060 te ijen trendi faszi vagy mert ieneket nézel ? :PPP -
Nem szószerint értettem ént ezt a szopatást!:D Inkább kihagyom a szopást. :D :D
Na akkor hadd világosítsalak fel: Leo, Frenky, Segal, Anett, Ágica, Szilvi, Csaba, Kata, Miló(nyertes).
Kb. Ők a VV3-as banda.. De ha érdekel akkor www.valovilag.hu és jelentkezz Peet!:D :) -
Basza meg, hogy nézzki ez az Anettka!!
Hjóó még a ruhája jóó kis ribancos... felveszi vmi jó kis csaj még rá is izgulok egy-két párosodás(de paraszt vagyok:) erejéig!:D:D
De, hogy ilyen színes térdig érő zoknit vesz fel egy bankancshoz, NYÁRON!
Fúújj kenyér de büdös lehet a lába.. ejjj...
És, hogy butyit se hord.. ejjjj -
peet69 #32057 a szopatást megbeszélhetjük :PPP
téleg gőzömsincs kiaz ! -
Állandóan szopatok mi?!
VV-s LEO!!! -
peet69 #32055 kija fasz az a leo ? -
Na basza meg, most az űrhajós nőt mutatják?! 
-
Ez a Leo milyen egy patkány!! RRRrrrrr.....
De utálom az ilyen embereket.. mindjárt kisétálok a várihoz azt telibe verem!:):) [joke] -
SZVSZ ha ilyen játékokra vágysz amik lekötnek és van is értelmük akkor vegyél egy ps2-őt.... Engem csak az tud lekötni.. meg ez a számítógép... áhhhh.....
ma 3x volt format, tegnap 1x... :) kicsit meghülyült a rendszerem. Illetve történtek érdekes dolgok... :):)
Vettem a ps-höz egy vincseszter-t és ez lett a vége, hogy formatoltam a végén mindent...... nyha mindegy. Most már úgy nézzki, minden cool, csak egy darab zene és film sincs!:(:( -
peet69 #32051 igazán köszönöm
[ELPIRUL...:P] -
Őőő neked hány dolgot tanított meg?! 
Mindig erre gondoljál és türelmesebb leszel!!
-
Hjó a ruhácskája itt vkinek!! -
Fhuu öcsém, Wing ezekért a képekért kapni fogsz!! 
-
peet69 #32047 áz rendelésre készült :P -
úúááá nyú logo -
peet69 #32045 jaj mert mintah olyan duci lennél...:P -
má írtis etyet :o -
G_ArchAngel #32043 szerintem kezd alkoholos jelölőtollal, írja meg azzal először, és holnap jöhet a következő lépcső: hogyan vegyük ki a CD a tokjából...:DDDDD -
genny :o -
peet69 #32041 :d sok sikert hozzá :D
akkó megint jó sok kalóriát gyüjtöttél :DDD -
hihi ezt nem tudtam :)
Na megyek metanítom a papámat cdt írni
nem lesz könnyű.... -
a kürtöskalács is valójában kürtős... -
az árú valójában áru :c/ -
A buena vista socialt....a Glob sátrat....10italárúsító helyet, egy giroszost és egy kürtöskalácsost :DD -
peet69 #32036 :D áz és mit láttál ? -
Voltam a szigeten és jó volt nagyon. Komolyan!!!
Egyre szinvonalasabb az egész.
A vendégek 80% külföldi.
Budapesti woodstock rulez!!! -
peet69 #32034 kötekedő macs : ) -
nem gyenge, én cirka 6 év után nem tudnék lőni egyet egy témazáró dolgozatban... :)))
majd ha már lesz kiberware, akkor asszem veszek egy pár terás memóriát, és gyorsan újratanulom a áltit, a gimit, meg a fősulit... :DD -
Ez akkor is csak 3as :c) -
G_ArchAngel #32031 akkor jó vagyok, hogy 10 év távlatából így kenem az európai történelmet:) -
szando #32030 edit: masik fia a magyar kiraly nagy lajos
[most erettsegizett, meg okoskodo is] -
szando #32029 jah asszem akkor talan, mert napolyi csajszit adott Robi a fiahoz :) de azt utana kinyirtak erre a fia nagy lajos ment azt jol kikapott a napolyiaktol.. vhogy igy lehetett.. meg talan Matyi idejeben is a mienk volt.. de ez nem biztos
mindegy, lenyeg hogy mostmar a mienk (is) -
G_ArchAngel #32028 régen tanultam már történelmet, de talán Károly Róbert alatt volt, mikor "rokoni" jogon miénk volt az Északi-tengertől a Földközi-tengerig Kelet-Európa, vagy nem?:) -
szando #32027 ezt imadom! mindig ez van...
beirok vmelyik topigba ami addig porgott, az ziher hogy utana senki nem ir bele... ezert ez az alairasom :)
na de nem adom fel, mig egy darabban latsz -
G_ArchAngel #32026 azért téged sem kell félteni: amit elédraknak azt megiszod:) -
szando #32025 [szpemmer] -
szando #32024 tese hiszedel? :DDD -
szando #32023 nemhiszed el? -
szando #32022 de a szloven tengerpart akkorse volt a mienk soha. az ausztriae volt