74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Megtörtént -
mondjuk most? :) -
Két teljesen más kultúra...ami egy tőről fakad...
Neked is szövegértelmezési gondjaid vannak!
Én nem azt írtam, hogy ugyanolyanok, hanem, hogy: "nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra".
Tehát ettől függetlenül, lehet másmilyen a családfő, meg, bánhatnak másként a nőkkel.
Egy szónak is száz a vége, jópár ismerősöm, haverom, üzletfelem van mindkét nációból, és nem csak itthon!
Ezek alapján pedig az a véleményem, hogy eléggé hasonló a két náció mentalitása, habitusa. -
G_ArchAngel #32539 csókolom, bacardi cd-t mikor kapok?:))) -
peet69 #32538 regelt -
Én voltam LA-ben és ez az egyetlen hely Amerikában ami csalódás volt. Hollywood meg már megbocs de egy nagy 0.
Egy hülye utca csillagokkal a másik oldal meg már majdnem lepratelep.
-
szando #32536 elhiszem :))
na mentem alukalni, holnap reggel is leszek :D :P
-
G_ArchAngel #32535 azért ellennék ott Hawaii-on, hidd el, feltalálnám magam:) -
szando #32534 nehogyaszidd hogy olyan nagy valami... 1 het boven eleg itt.. amiviszont tobbet erdemel az LA, Hollywood es a hollywood bowl -
mizenekar #32533 Sziasztok!!
He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és időtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:
KATT IDE!!
És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!! -
G_ArchAngel #32532 a gond, hogy visszafelé egyedül jössz, mert ha eljutok oda, akkor többet el nem hagyom azt a szigetet:))) -
szando #32531 na gyertek! legalabb nem unatkoznek ;) -
G_ArchAngel #32530 ofkórz:))) -
szando #32529 jo lenne neked... nekem ilyenkor este itt amerikaban nincs mit csinalnom.. egyedul meg aztan vegkepp semmi...
csaj meg mar alakuloban, de nem polinez sajna, csak sima amcsi, de jo :) -
Jössz velem? Cselélni a kis honvágyas barátunkal? :D -
szando #32527 ne szorongassatok a szivemet...
amugy se lenne kivel
-
G_ArchAngel #32526 menjél és keress magadnak egy polinéz bébit és meg ne lássunk netezni, míg haza nem jössz:))) -
Hát most mit nem adnék érte ha te itt lennél helyettem....itt is netezhetnél....én meg nekiindulnék a Hawai éjszakának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legjobb barátnő most költözött oda! Öt is megkeresném és irány a ki tudja hova!!! :DDDDDDDDDDDDD -
szando #32524 nekem nem :((
1 honap mulva leszek 18... nem ihatok csak ha apam rendeli akkor neha, meg itthon... kulonbenis alkohol itt 21+... sazl ez a resze szaksz, de 3 ev mulva visszjovok :D -
Még csak nem is indul!! :DDDDDDDDDDD -
szando #32522 szia
miert? tok jo kepek... -
G_ArchAngel #32521 lemész az első koktélbárba és iszol az egéségünkre!:)
fél 9? akkor indul a nap!:DDD -
G_ArchAngel #32520 no, mi a gond? -
sziasztok mindenkinek
Kérném a képeim törlését. Köszi. -
szando #32518 jovvan Cirmos... :PP
micsinaljak este fel kilenckor?? tvnezes jobb?
honvagyamban nem tudok mit csinalni.. jo olvasni egy ket magyar szot -
G_ArchAngel #32517 szeva:D
nekünk nem kell hawaii-ra menni, hogy szörföljünk:DDD
-
De baj! Mi még nem ismerjük egymást annyira! :)
Én viszont kisfiamnak foglak szólítani téged, ha vagy olyan buta, hogy Hawain netezel!!!!!!!!!!!!!!!
-
szando #32515 :D
nemam, ha tel lenne akkor hidegebb lenne es nem lehetne furdeni meg szorfozni az ocejanba! pu :DD -
szando #32514 egy keresem lenne:
ki tudnatok torolni a 3. es 5. kepemet?
kosszi
aloha ;) -
G_ArchAngel #32513 hülye, a gép előtt már hozzászoktál, hogy mindegy legyen, hogy tél van-e vagy nyár, éjszaka vagy nappal:))) -
szando #32512 basszus 12 ora az idoeltolodas otthonhoz kepes... hogy fogok en visszaallni.. [sohajt] -
szando #32511 ALOHA! 
megiscsak van net, Mamiii!
(ugye nem baj ha en is maminak szolitalak,a mimacs nem jon a szamra... ;)) -
-
G_ArchAngel #32509
mindenki alszik...akkor halkan dolgozok tovább... -
G_ArchAngel #32508 ilyen korán? pfff...:) -
Na itt az ideje lefeküdnöm.. bye-bye! -
"Egyébként meg akárki, akármit mond, a zsidók és az arabok nagyon-nagyon sokmindenben hasonlítanak egymásra.
Nem véletlen, hisz valójában testvér népek...akárhogy is rikácsolnak egymásra..."
Két teljesen más kúltura...
Máskép bánnak a nőkkel, máskép viselkedik a családfő...
Nekem erről nagyon más a véleményem... -
peet69 #32505 mindenki aluszik...:C -
peet69 #32504 szervusz -
GB #32503 Jó estét.