74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #32703 persze:
1., nincs éjjeli szekrényem
2., ennyi erővel most felmászhatok a ház tetejére, és fejest ugorhatok a betonra - vagy holnap Nikcsi nyír ki:) -
peet69 #32702 Házigazda: hykao -
?! Miért te mire gondoltál?! -
Botsi, de már megfogadtam, hogy semmilyet senkinek. :) Inkább fruttit osztogatok. :) -
jah, fővesztés terhe mellett... :D -
Hjaaa?!
Mér kiállítod az éjeli szekrényre?!:D:D -
G_ArchAngel #32697 kikérte, hogy tegye fel?
cak nekem, cak kici szméagolnak küldje el a kici képeckét:))) -
G_ArchAngel #32696 ööö... Hyk-nek miköze ehhez?
levédette a szervezés ötletét? ha nem akar jönni, nem jön... kinek hiányozna? :DDDDD -
Laza?!
Vegyen fel egy deszkás ruhát?!?!:D:D -
Igaza van.. hagyátok már.. ha nem akar, akkor nem tesz fel képet......... -
G_ArchAngel #32693 huha, akkor vagy a fotósod gyenge vagy Te vagy ügyes:)))
...ha nincs különbség:)
de ne ronda legyél, hanem természetes és laza...:)
(Te úgysem tudnál ronda lenni...:P) -
Te ne légy szőke :) [BAGOLY MONDJA VERÉBNEK]
A házi készítésű laza, és az un. "profi" képeim között szinte semmi különbség nincs, mint láthattad, úgyhogy nem értem ezt az erőltetett de-akkoris-küldj-képet-amin-randább-vagy dolgot. :) -
peet69 #32691 Hykkel tárgyald meg legutobb lelettem koppintva mikor megkérdeztrem hogy mekszervezzük e -
G_ArchAngel #32690 hogy áll a sörözés szervezése? nagy kérés lenne szeptember eleje? -
peet69 #32689 na emr én annyira kifényezett képeket raktam fel !!! -
G_ArchAngel #32688 én sem a legjobb formámban feszítek a képen:)
bár már 4-5 éve elhagytam azt a formám - most inkább papás stílust nyomok: sörhas & borosta:))) -
peet69 #32687 te kujon mit fox kapni hogy elárultad most mindenki azt fog kérni :DDDD -
G_ArchAngel #32686 Kata! Ne légy szőke!
nem érted, hogy egy egyszerű lányról szeretnék képet látni, aki lazán pihizik és elengedi magát - mintha nem is fényképeznék: nos smink, no hajbeállítás, akár még a kamerába sem kell nézni:)
Én arra a Katára lennék kíváncsi aki reggel kiszáll az ágyból, nem a modelre...
[karácsonyra kapok ilyen képet?:DDD - Micsmacstól már van otthoni, fehérpólós laza kép...] -
ha van magyar diákod azzal át lehet őket verni haver 2 évig azzal ivott :) -
G_ArchAngel #32684 ha visszolvasol, akkor látod, hogy már Macsekot és engem kioktatott reggel: még nincs 18 éves és az Államokban 21+ korig nincs alkohol:) -
Pláne! Nemhogy aludna, vagy már a strandon szopogatná a koktélját. :) -
A "kávézós" kép is olyannal volt. Nem értem miért akarsz akkora különbséget látni a "profi" és a "nem profi" képek között. Sajna, vagy nem, de nincs nagy különbség. :) -
G_ArchAngel #32681 ott most van ám reggel:) -
csak szeret minket :) -
G_ArchAngel #32679 na jól van, nem duzzogunk, akkor ne vegyél fel pólót - de akkor rendes fényképezővel csináld!!!
:DDDDDDDDDDDD -
Most majdnem csúnyát mondtam... :) És onnan képes SG-zni... Ez az ember beteg. :DDD -
Ne csesztess ilyesmivel. Én itthon sem veszek fel sima pólót, meg ilyeneket... :) [HÜLYE NA...] :)
De akkor senem lesz semmilyen kép. Jó ez így most, ahogy van. :) -
G_ArchAngel #32676 hawaii-on van a lúzer...:))) -
Óceánhoz?! Wow! Jó nyaralást! :) -
G_ArchAngel #32674 és melyik volt a hétköznaoi? mikor 10cm-es szoknyában kávézgattál? :)))
csinálj egy sima polós, rövidgatyás képet, ahogy ülsz a gép előtt, akár telefonnal - nekünk úgy is gyönyörű leszel...:) -
szando #32673 sommi :)
megyek ocejanhoz -
Nem sértődtem meg, nem kell belém mogyorózni a gyereket. :))
Volt fent hétköznapi kép is, ergo tökmindegy. :)
Még valami? :) -
szando #32671 nem akarlak en is megserteni de nem muszaj olyan kepeket berakni, mint amik fenn voltak.. biztos vagyok benne hogy van hetkoznapi keped is, ami nem kepezheti alapjat "bunkesz priviknek"
a masik meg, hogy azert nem kell senkire megsertodni, mert a belso ertekrendetek nem ugyanolyan, sot.. riszpekt! -
-
peet69 #32669 :-DDD kibyrod...:DDD -
G_ArchAngel #32668 "felraktam" + "jól áll" - ne nehezítsétek meg az utolsó éjszakémat:) -
peet69 #32667 uu dejól áll :) -
Fel is raktam. Na, milyen? -
Szuper! Én is pont erre gondoltam! :)) -
G_ArchAngel #32664 Késő, kész a "visszafogott lokó":

tessék:DDD