74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #32783 dettó -
GB #32782 Miért nem irkálsz a Kata oldalán? Nagyon leáltál. -
GB #32781 Én még itt vagyok.
-
G_ArchAngel #32780 sehol senki?
akkor nézzünk vmi filmet... -
G_ArchAngel #32779 én is azt mondtam, hogy szeptember:)
hamár addigra én is ott lakom:)
kéz termék, pedig negatív: egy gyakorlott nő tisztában vele, hogy 1,5 hét után kb. milyen mennyiséggel kell bírnia a párjának:) -
Igyál csak helyettem is...a kéz-termékedből is... :))))
Ezért mondtam, egyébiránt, hogy ejj ráérünk arra még...
Maj' szeptemberben el lehet kezdeni a szervezkedést, ha annyira akartok egy találkozást, addigra mindenki hazajön a nyaralásból, összeszedi magát a nagy nyári nyálcsorgatásból stb...
Ja és tényleg, parizerke is közelebb kerül a fővároshoz... :) -
G_ArchAngel #32777 akkor jönnöd sem kellene, mert eddig csak Kata érdeklődött, de az sem volt túl meggyőző:)))
szal' iszol vagy igyak?:))) -
Szemtől-szembe? Nem sok a különbség! Te is nézheted a képemet, én is nézhetem a képedet. Amit írok, meg akár mondhatnám is.
Különben meg, ha nem haragszol, ha lenne egy találkozó, asszem inkább jórészt a hölgyeknek szentelném a figyelmemet... :)
Szal tőlem ilyen borgőzös, átkarolásos, dülöngéléses barátkozós hosszas beszélgetést ne várjál... :)))) -
G_ArchAngel #32775 az hagyján, hogy Balázs Palit beraktad a galériámba, most meg David James Elliot-ot is!
kész vagyok Tőled:)
legközelebb a Catwoman-t tedd be, ok?
azis én vagyok, meg a Pókember is... -
G_ArchAngel #32774 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
ÁLLAT!!!!!
Ez Kata álomlovagja, nem én vagyok!
(a kettő nem zárja ki egymást, de ez nem én vagyok...:DDD) -
G_ArchAngel #32773 nem, leülünk dumálni és piálni, aztán jól megmondjuk egymásnak, hogy ki, mihez ért jobban:)
nem így irogatva, hanem szemtől szembe? tudod: a szar német autók, jó nők, ilyesmi:))) -
Szintúgy! (ööö...te lenni Takács Tamás? :DDD) -
Fenn! -
Jóvan má'! Ne hemzsegjél! Felraktam az új képedet, ne izguljál. -
Egymással??? LOL! Most akkor, jobb pasijaid voltak??? Vagy mivan??? :))) -
G_ArchAngel #32768 simán...:)
szervezd meg a FFT-bulit, aztán meglátjuk mire jutunk egymással:))) -
G_ArchAngel #32767 nem táncolt Ő senkivel, családi nyaralás volt - én jobban éreztem magam itthon, mnt Ő ott...:) -
Persze mer' már megint előadtad a "nekem ezeknél csak jobb csajaim voltak" dumát... :) -
Tudod mit igyál te?
Amit mostanában termeltél a saját kezeddel...amíg a csajod a horvát pasikkal táncikált... :)))))) -
G_ArchAngel #32764 nekem az túl édes, és szirupos, inkább félszáraz vagy Szürkebarát - balatoni gyerek vagyok:) -
G_ArchAngel #32763 Az előbb írt a Veszett csaj topicba - Te csacsi:))) -
GB #32762 Én nem termelek magamnak bort, de a rokonaim Tokajban laknak, ezért elég sok bort ittam már. A kedvenc italom a Tokaji Aszú! Whisky, sör az nem tartozik a kedvenceim közé! -
Ma dolgozott te csacsi!:D -
G_ArchAngel #32760 Hykao! Munka van! -
a kép alá eztet a szmájlit kérem aláírásnak:
htx -
G_ArchAngel #32758 igazából tavaly jöttem rá, hogy vannak fimon italok: whiskey-k, rumok, koktélok, sörök, de annál a bornál semmi nem finomabb, amit saját kezeddel termelsz meg! -
GB #32757 Akkor jobb a fröccs. -
G_ArchAngel #32756 azt nem lehet, akkor zörögnöm kell, felébred a blöki, elkezdi akparni az ajtót, be kell engednem, bemászik az ágyba, összevissza szőröz mindent - FB kilőve... -
GB #32755 Neked keresned se kéne,hogy találj ilyet, mert gondolom megtalálnak. -
GB #32754 A fröccs helyett nehogy forralt bort igyál, mert megégetheted magadat. -
G_ArchAngel #32753 húúú, elmult éjfél, akkor 4dl-t ihatok, mert a tegnapi + a mai az négy:))) -
G_ArchAngel #32752 2dl bor egészséges/mindennap:)
korsó: 2dl bor + 3 dl Sprite:) -
alkoholista :PPP -
G_ArchAngel #32750 hozok magamnak vmit inni, mert elalszok...
keverek egy fröccsöt:) -
G_ArchAngel #32749 belétek is:) -
estét! -
[Walaki]D`Lair #32747 estét -
G_ArchAngel #32746 egy skóciai várkastélyért én is lemondanék korunk minden áldásáról...:)
feltalálnám magam a lovak, vadászebek, whiskeys hordók, szivartermek, cselédlányok között:))) -
G_ArchAngel #32745 Szerintem letudnál mondani a netről:))) -
Azt hiszem, akkor ritkán lennék netközelben, vagy nem nagyon repülőznék a neten... :)