74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #33024 komolyan mondom én is ilyen életre vágyom...:DDD -
Hogyne tudnám, amikor végignéztem a tv-ben?
Micsoda felvonulás volt előtte-utána!
Banyek, a sok tányérsapkás magasrangú katona, a sok kabrió ZIL-lel, ahogy végiggurultak a pálya körül... -
HEEEEE? BAAZ! ezt nem vágom... (pestiesen szólva) :)))) -
peet69 #33021 [igazán örül] -
[Walaki]D`Lair #33020 Végre nem??? Mindíg velem basznak így ki...pedig általában az élet értelmére teszek árnyalt utalásokat ezen hozzászólásaimban, dehát az emberiség még fejletlen ehhez...:DD -
peet69 #33019 nos én nem így vagyok vele mert átlag közkedvelt személyiség vagyok [veri a mellét] :PPP a tanárok töbsége tisztel mivel énis megadom a kellő tiszteletet és miegyebet az zavarja őket hogy ha nem készülök mert amugy bármikor elcsevegnek velem bármiről meg minden -
a válasszal megelőztelek :) -
peet69 #33017 jajóó akkor megnyugottam hogy kata nyugottan alhat :-DDD -
Kétségtelen, hogy vannak különbségek, de én úgy voltam vele, hogy minél előbb húzzak a francba, nehogy má' plusz éveket szarjak el az életemből. Így is 20 évesen érettségiztem (nem buktam meg).
Reggel korán kelni, az órákon halálra untam magam, állandóan volt valami balhé, az igazgató pikkelt rám, mert lerítt rólam, hogy már akkor is tojtam magasról sokmindenre... -
Most végre nem... :) -
peet69 #33014 megint te kaptál ? :P -
Akinek friss monoklija van. :) -
Pedig tök logikus a magyarázat, szerintem magad is kitalálod. -
[Walaki]D`Lair #33011 engem....:PPPP -
peet69 #33010 valakit kiütötél :-DDD -
neked is -
[Walaki]D`Lair #33008 tudom de apám mániája hogy egyetem=biztos anyagi háttér...nc... -
GB #33007 Ha mindegy volna nem kérdezém!
-
[Walaki]D`Lair #33006 Végre egy ember aki tudja mi az...:DDD
Büfés néni ilyet kérdezett: jocika te kommunista vagy?
Bazz dobtam egy hátast...nemis...kettőt...:DDDD -
még annyit, hogy üdv all!
/I'm hepí/ -
Amúgy tényleg miért? -
köszi, majd áplódolok újakat. a változatosság gyönyörködtet, vagy hogy szokták ezt mondani?
Sirály: hazaengedtek a melóból... nyiháháháháháhá (pardon) -
peet69 #33002 geci vagy hyk nek hagytam direkt ! :-DDD -
peet69 #33001 énnemgofok -
[Walaki]D`Lair #33000 TÉK -
Hát ha még öt évig iskolapadban fogod lógatni a pöcsödet, akkor ez nehéz lesz...ha moszkvai olimpiás póló lesz rajtad, ha nem... :))) -
peet69 #32998 ja és van 1 ismerősőm 3 szor is megbukott 10-ik osztájba na azé sztem vannak különbségek ! -
[Walaki]D`Lair #32997 fú minnyá ték..:DDD -
peet69 #32996 nézd énnem igy gondolom mert jobb volt ugy hogy megismételtem azt az évet mert nagyon zsar volt az átlag és beszámított volna a továb tanulásba igy viszont csak 4 ik évvége és éreccségi fog beszámítani... aztény hogy elbasztam és "hibák sorozatát" követtem el de ettől még nem vagyok 1 retadált aki amiatt bukott meg mert képtelen megjegyzni 3000 reakció egyenletet meg egyebek hanem eccerüen buta voltammert nem fogtam fel azt hogy a tanulás az tanulás és hát nem lehet elhanyagolni !!! -
lol! :DDD
há ja, de ha nem szólnak, rá sem jövök... :P
semmi baj, smiley nélkül jobb, mert úgy el tudok gondolkodni, hogy komolyan gondoltad-e. Bár esetedben nem tart soká rájönni a dolgok komolyságára... :DDD -
Nem tökmindegy neked? :) -
[Walaki]D`Lair #32993 Elegem van...komolyan mostmár lassan függetlenedni akarok mind anyagilag mind mindenhogy szüleimtől... -
Lehet, mert nincs Modell Egyetem? :)) -
[Walaki]D`Lair #32991 Nekem még 5 év....minimum...:((( -
Hát...de a megbukás az már nem egy hiba, hanem hibák sorozata.
Nem irigyellek komám, néha amikor a szokásos baromságokat álmodom, néha van benne suli is, és én még csak középiskolás vagyok...aztán felébredek, és a jóleső tudat szinte bizseregve árad szét a testemben: már rég nem járok iskolába...tanulni... -
peet69 #32989 hi -
GB #32988 Sziasztok.
Miért mentél Müszaki Egyetemre, ha a modellkedés érdekel? -
[Walaki]D`Lair #32987 Én most reményeim szerint elvégzek egy Környezetmérnökit azt majd szépen mással foglalkozok...:DD -
peet69 #32986 baromm :P -
[Walaki]D`Lair #32985 Még mitnem hogy lenyúlják az ötletem!!! :DD