74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #33064 degeccííííí...:PPPP -
[Walaki]D`Lair #33063 Mindenféleképpen olyan területen ahol teret engedhetek a kreativitásomnak... -
Melyik csóka? Amelyiket bezártuk? Próbált volna kitörni, de nem sikerült neki persze, amíg el nem engedtük az ajtót...na akkor viszont kiszabadult onnan mint egy futóbolond...pont a kukkeres fizikatanár karjaiba...végeredmény: intő, első nap... :) -
hrmmm
-
peet69 #33060 :-DDD elvárjuk :-P -
Jó rendben, én meg majd bemásolom ide. -
Nem félek én semmitől, de ezeket elég fiatalon írkáltam.
Ma már sokmindenről másképp vélekedem.
De ha nagyon érdekel, holnap megpróbálhatom előkotorni őket, és priviben elküldöm. -
peet69 #33057 énnemmondtam bvolna rá ien gyorsan :PPP -
GB #33056 Mivel akarsz foglalkozni? -
íííjh, és mit szólt a csóka: hhmmmrrrkkgghh?
nem volt szűk a hely? azért az durva lehetett... -
nem. :) -
[Walaki]D`Lair #33053 Közösen megdumáltuk már egy éve hogy veszünk...én tudtam hogy hol lehet, én szereztem be...kit basztak le? engem...:DDDDDD -
peet69 #33052 :-DDD azmunka :P én inkáb nem példálozok mer elfog a közutálat :-DDD -
jaja, humán tárgyak közül csak verselemzésben voltam (többé-kevésbé) jó...
egy kis verselemzés nem ártana éjjel egy órakor az agyamnak!
(azért ugye nem vagyok pszhichopata???) :DDDD -
peet69 #33050 épp TCM et nézek valami mjuzuikel van de már vagy 2 órája :-DDD nemtommé kapcsoltam ide csak ugy rámjött :)
és itt ragattam :DDD -
[Walaki]D`Lair #33049 jujj...mi 3 poroltót fújtunk el bolondballagáson...sztem azóta takararítanak...:DDDDD -
peet69 #33048 áz -
Hehe, én is elrendeztem, ne izgulj! Egyik haverommal állandóan osztottuk a jónépet...
Egy madár inkább lebukott, egy másik meg átment estire a sorozatos migula-mongola elől... :))
Már az első nap intőt kaptunk, mert bezártunk egy csókát az öltözőszekrénybe...
Aztán pár hét múlva, kifújtam a poroltót a tornateremben, meg az ebédlőnél...épp amikor a tanárok jöttek lefelé ebédelni... -
[Walaki]D`Lair #33046 Amúgy én is írtam már...:)) -
[Walaki]D`Lair #33045 ez csunya vót...;PPPPP -
ez így van...magyar mérnökök 150 ropi nettóért dolgoznak napi 10-12 órát,
míg 21 éves török szerelő óránként 30 €-ért.
Diploma vs no diploma... -
Attól még lehet. :) Félsz, hogy kielemezzük? :) -
[Walaki]D`Lair #33042 Így van...viszont tuti nem azzal fogok foglalkozni... -
peet69 #33041 :-DDD -
Na azt már nem! Nem vagyok én Free... :) -
peet69 #33039 nálink a diri azt hoszo ő szarta a spanyol viaszt sazlé ne is doglalkozom vele meg van még pár ien tanár velük nem is foglalkozom aki a nagyját agyja a tanároknak avval jóba vagyok és jó hejzetben vagyok mert kiálnak értem -
Ahh de jól nézzek ki.. négy pont van a sipcsontomba!:DD: -
áhááá, most már látom, akkor nem árulom el, hogy úgy nyomkodtam a Mehet! gombot, mint borjú az új kapura -
peet69 #33036 nem láttam :P -
GB #33035 Szerintem jó az egyetemi végzettség, de nem biztos az anyagi háttér. Most voltam osztálytalálkozon és soknak az a problémája, hogy nincs munkája. Az egyik barátom föiskolai végzettséggel uszomester! Ez milyen anyagi háttér? Szerintem nem erröl álmodott.
Én a fösulit csak a faterom miatt fogom befejezni, mert ez a vágya! Gondolom ez dominál neked is!? Igaz jól jön a diploma, mert másképp kezelik az embert, ha valahol kérdezik, hogy mi a végzettsége. Meg ki tudja, hogy mire lesz jó. Valamire biztos. -
Másolj be ide párat. :) -
peet69 #33033 aham az a jó hogy aki nem teccik avval nemfoglalkozom vagyha kötexik lerendezem :-DDD -
Ja és főleg a humán tantárgyakban elég otthonos voltam.
Még verseket is írtam, meg ilyenek. Pár még megvan talán az utókor számára... :) -
pont Hykao kérdése elé postoltam a választ, de nem vagyok látnok, csak úgy kibukott belőlem -
peet69 #33030 :-DDD mék gondolkodom rajta :-DDD -
No a rohadt igazgató nem nagyon érdekelt, és a tanárok nagy részével azért jóban voltam.
Illetve a diákokkal is (össz-vissz 30-an voltunk fiúk), de akkor is má' nagyon untam azt a taposómalmot... -
akkor jobb a kommunikációs készséged, és talán a meggyőző képességed is az átlagosnál, ha tanulnál némi retorikát, és érzel magadban affinitást a hazudozásra, kiváló politikus lehetnél! :PPPP -
peet69 #33027 fórum bug valakinek elvetted a hozzá szólását -
peet69 #33026 énnemétem
[NEM ÉT] -
[Walaki]D`Lair #33025 Mákker...:P