15
-
#15 Mármint 2év/100e HUF........... -
#14 Sztemmeg tökmindegy, hogy Intel, vagy AMD... Mármint a tokozási baromságra gondolok. Egyik ugyanolyan köcsög mint a másik. Jó pillanatban kell tudni váltani, és akkor elég 2 évente gépet cserélni, és akkor 2év/100-ből kijössz, és akkor mindíg elfogadható géped van.... -
#13 nem kell ilyen gyorsan fejleszteni a gépeket.. erre csak ezt tudom mondani. Én 3 évig el voltam a Celeronokkal, legfeljebb kicsit húztam rajtuk. Legutoljára egy 800-as Cerkám volt 1133MHzen és jól elvoltam vele másfél évig. Se alaplapot, se memót nem váltottam.
Most 3 év után volt egy nagy váltás és ügyesen csinálva 70e HUFból kihoztam egy 3 GHz 800FSB-s Intel procit, 512 400MHz-es RAMal, egy ASUS P4C800 Deluxe lappal, meg egy Ati Radeon 9600PRO 128Mb-as kártyával. 3 évig megint nem szándékszom a géphez nyúlni, feldughatja magának az összes gyártó az tokozásait, meg a socketeit.
Ja és ez az új config sem akkora durranás, hogy hasra esem tőle. Azt hittem, hogy a 800-as Celeronomhoz képest valami nagyon nagyot fogok látni. Erre egy nagy csalódás az egész pedig órásit léptem előre. Tök SUX. -
Cat #11 az hogy lehet kapni, és hogy bejelentették két külön dolog -
Csatti #10 Úgy látszik van még pár alak, aki szemellenzővel járkál... -
TheZsenyka #8 Kímélj meg a 32/64 bites öszvér "kényszerterméktől". -
#4 103W??? nem sok az egy kicsit? -
TheZsenyka #2 Akkor mit lehet ezek után elmondani az AMD-ről? LOL... Nem is tudom ki az, aki a "Nem tud uj cuccot kihozni, csak a regieket szepitgeti." MEGALOL...