30
F1 manager játékok
-
ntex #30 Jól tolod, ilyen HSZ ekkel nem csodálom ha a 2 hónapos regeddel máris 3 büntetőponttal rendelkezel -
madage #29 Honnan lehet letölteni bármilyen teljes verziót??:
-
danieldrogba #28 van valami új f1 manager a láthatáron? -
#27 Chal 99-02 az manager game? -
ricsa008 #26 de valamelyik warez oldalról szedtem le Chal. 99-02 höz 2007 modot 370 MB körül van újra dolgozott grafika meg minden nem rossz -
#25 Hát elvileg valalmikor megjelenik egy új forma1 manager játék, asszem az a címe hogy grand prix racing manager
Hivatalos Oldal -
JackSparrow #24 HEllo! nincs még valami új 2007-es MOD az F1-hez vagy új jáék PC-re? -
#23 Hello szedjatek le hozzá magyarosítást! -
#22 Szevasztok
Valaki nem tud a Grand Prix 4-hez 2005-ös modot?????????????????????????????????????
-
Raulicio #21 Pont ezt akartam kérdezni, mármint hogy nem csinál-e az ea valami f1 managert mostanában. De akkor ezek szerint nem:((( -
Ibron #20 ja és Time Scaledre állítottam,mer elvilleg akkor sok hibám lesz..de nem így történt.
Ibron -
Ibron #19 hy all!
Hogyan lehet azt megcsinálni a Forma-1 2002-ben,hogy legyenek sűrűn az autónak technikai problémái?nekem egész szezon alatt csak Brazíliában füstölt el a motor,pedig a BAR-ral vagyok.Légyszi segítsetek!
Ibron -
#18 Ea Games nem csinálhat Forma1 -es játékot mert 2006-ig megvette az F1 jogokat a Sony , az meg nem ad ki pc-re semmit . -
Sanya52 #17 Köszike -
#16 Forma 1 Challenge gémhez 2 2004-es seson kiegészitő (mivel ea baszik csinálni 2003-2004es forma1es gammát pcre csak szar consolra erőlteti a arcade szarokat) ezért ez a team megcsinálta helyettük és kiadta a rh ill. ctdp 2003/2004 sesonu mod-okat amik túlnőttek azon hogy egy modok legyenek szal mondhatni rája f1 2003 f1 2004 teljes seson kocsiformák pályák adatok stb.. stb.. -
Sanya52 #15 mi ez az RH meg CTDP???nemrég kezdtem el a szimulátorokkal foglalkozni..... -
#14 rhba csak ugyérzed pattog a kocsi ami élethű és olyan érzésed is van nagyon cool. sajnos a ctdp-ből ez kimaradt viszant ebbe meg szebbek a kocsik jobban kidolgozottak kettőt össze kellene gyurni és kész a tökélete forma1:)))))) -
#13 Hát nem tudom, én alig vártam, hogy kijöjjön a CTDP de ahogy próbálgattam, nekem valahogy realisztikusabbnak tűnt az RH, a CTDP-ben valahogy könnyebben irányíthatóak az autók, az RH-ban valahog jobban érezhetőek az útviszonyok, szerintem. De kinek mi jön be. -
#12 szerintem azérvan ezzel igy mindeki mer ctdp nagyon későn jött és már rhra rászoktunk azt érted mire akarok kijukadni:D -
#11 Nekem a CTDP2004 kevésbé jött be mint az RH féle 2004-es MOD -
#10 persze persze meg a ctdp 2003,2004 de hátr a rh 2003 a
legbrutálab vezetéstechnkai szempontból -
#9 No meg az RH2004 :) -
#8 F1 chalenege a legjobb + 2003 rh mod legnehezebb legélethűbb -
zizzzzencs #7 A http://foci.regioregia.hu oldalról regisztrálás után le lehet tölteni a Grand Prix World nevű 1999-es managerjáték rip-elt verzióját. Sajna csak ezt tudtam megszerezni, de a semminél ez is jobb asszem. -
#6 Szerintem a 3 sokkal jobb!!! -
#5 Új játék van készülőben:
F1 Championship Manager -
#4 gp4 a király -
#3 Igen, azt hiszem a jatek reszet mar tul is targyaltuk dolognak! :) -
#2 Gpl az isten gamma!!
ennyi:) -
#1 Üdv mindenkinek!
Szívesen fogadok minden hozzászólást a témával kapcsolatban, legyen szó F1 szimulátorról, managerről, vagy akár a valódi száguldó cirkuszról.