30
F1 manager játékok
  • ntex
    Jól tolod, ilyen HSZ ekkel nem csodálom ha a 2 hónapos regeddel máris 3 büntetőponttal rendelkezel
  • madage
    Honnan lehet letölteni bármilyen teljes verziót??:

• danieldrogba
    van valami új f1 manager a láthatáron?
  • Help17
    Chal 99-02 az manager game?
  • ricsa008
    de valamelyik warez oldalról szedtem le Chal. 99-02 höz 2007 modot 370 MB körül van újra dolgozott grafika meg minden nem rossz
  • Help17
    Hát elvileg valalmikor megjelenik egy új forma1 manager játék, asszem az a címe hogy grand prix racing manager

Hivatalos Oldal
  • JackSparrow
    HEllo! nincs még valami új 2007-es MOD az F1-hez vagy új jáék PC-re?
  • maci13
    Hello szedjatek le hozzá magyarosítást!
  • SD456
    Szevasztok

Valaki nem tud a Grand Prix 4-hez 2005-ös modot?????????????????????????????????????
  • Raulicio
    Pont ezt akartam kérdezni, mármint hogy nem csinál-e az ea valami f1 managert mostanában. De akkor ezek szerint nem:(((
  • Ibron
    ja és Time Scaledre állítottam,mer elvilleg akkor sok hibám lesz..de nem így történt.

Ibron
  • Ibron
    hy all!

Hogyan lehet azt megcsinálni a Forma-1 2002-ben,hogy legyenek sűrűn az autónak technikai problémái?nekem egész szezon alatt csak Brazíliában füstölt el a motor,pedig a BAR-ral vagyok.Légyszi segítsetek!

Ibron
  • lac coo
    Ea Games nem csinálhat Forma1 -es játékot mert 2006-ig megvette az F1 jogokat a Sony , az meg nem ad ki pc-re semmit .
  • Sanya52
    Köszike
  • Istencsászár
    Forma 1 Challenge gémhez 2 2004-es seson kiegészitő (mivel ea baszik csinálni 2003-2004es forma1es gammát pcre csak szar consolra erőlteti a arcade szarokat) ezért ez a team megcsinálta helyettük és kiadta a rh ill. ctdp 2003/2004 sesonu mod-okat amik túlnőttek azon hogy egy modok legyenek szal mondhatni rája f1 2003 f1 2004 teljes seson kocsiformák pályák adatok stb.. stb..
  • Sanya52
    mi ez az RH meg CTDP???nemrég kezdtem el a szimulátorokkal foglalkozni.....
  • Istencsászár
    rhba csak ugyérzed pattog a kocsi ami élethű és olyan érzésed is van nagyon cool. sajnos a ctdp-ből ez kimaradt viszant ebbe meg szebbek a kocsik jobban kidolgozottak kettőt össze kellene gyurni és kész a tökélete forma1:))))))
  • Danecay
    Hát nem tudom, én alig vártam, hogy kijöjjön a CTDP de ahogy próbálgattam, nekem valahogy realisztikusabbnak tűnt az RH, a CTDP-ben valahogy könnyebben irányíthatóak az autók, az RH-ban valahog jobban érezhetőek az útviszonyok, szerintem. De kinek mi jön be.
  • Istencsászár
    szerintem azérvan ezzel igy mindeki mer ctdp nagyon későn jött és már rhra rászoktunk azt érted mire akarok kijukadni:D
  • Danecay
    Nekem a CTDP2004 kevésbé jött be mint az RH féle 2004-es MOD
  • Istencsászár
    persze persze meg a ctdp 2003,2004 de hátr a rh 2003 a
    legbrutálab vezetéstechnkai szempontból
  • Danecay
    No meg az RH2004 :)
  • Istencsászár
    F1 chalenege a legjobb + 2003 rh mod legnehezebb legélethűbb
  • zizzzzencs
    A http://foci.regioregia.hu oldalról regisztrálás után le lehet tölteni a Grand Prix World nevű 1999-es managerjáték rip-elt verzióját. Sajna csak ezt tudtam megszerezni, de a semminél ez is jobb asszem.
  • jimmyjoint
    Szerintem a 3 sokkal jobb!!!
  • jimmyjoint
    Új játék van készülőben:
    F1 Championship Manager
  • rezsofiz
    gp4 a király
  • Alexease
    Igen, azt hiszem a jatek reszet mar tul is targyaltuk dolognak! :)
  • oneal1
    Gpl az isten gamma!!
    ennyi:)
  • jimmyjoint
    Üdv mindenkinek!
    Szívesen fogadok minden hozzászólást a témával kapcsolatban, legyen szó F1 szimulátorról, managerről, vagy akár a valódi száguldó cirkuszról.