Magántanulóság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az igazság hogy sok suliba egyszerûen lenézik a "diák"ot hogy te még nem érted kicsi vagy.. a másikba meg már le se szarják leadják az anyagot és menny el könyvtárba meg olvasd el a magyar közlönyt ha többet akarsz tudni a felvételirõl címszóval szóba se állnak veled... úgyhogy szerintem megkell tudni hogy hogy s mint lesz a felvételi a te évfolymodnak... meg melyik évek átlaga számít és azokban tanulgatni a többimeg kell a 2es ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
és a felvételim is jó megy a jegyeim?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De az igazi változás szerintem közép iskolában leszz
Retteketet
Ahogy olvasom kedves barátunk mindig azt írja, hogy egyépként. Attól félek marad magántanuló még pár évig 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha nem jártam volna középsuliba, most rengeteg baráttal, haverra és exbarátnõvel lennék szegényebb.
Nem éri meg kihagyni.
tanárok járnak hozzád vagy saját magad tanulsz?
\"Life is around you and in you.\"
és egész nap otthon vagyok
kibéve 1-2-3-4 hét mert akkor vizsgákra tanulás mint állat