Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
amúgy én nem szeretem az LGT számait, úgyhogy nekem az tetszett aki a legszebben énekelt és az a Boogie volt, mert az gyönyörû volt szerintem, nekem megszépítette ez a dal a srácot😊))
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
itt is nagyon rosszul viselte a kritikáta, ahogy kiment backstage-re, már sírt is egy kicsit t. gabi nyakában.
ellenben õ az, aki nagyon ráérzett, hogy mi kell a közönségnek. ha nem is olyan jó énekes, de nagyon jó elõadó. végigugrabugrálta a számot, látványos volt, nem is csoda, hogy nem szavazták ki.
Hogy mondjak valami értelmeset is, innentõl kezdve, már majdnem mindenki jó általános viszonylatban nézve és félretéve a "nekem ez, nekem meg az szimpi effektust". Már a múltkori adás is bebizonyította, hogy bárki megy el az órási veszteség, dehát ez a játékszabály, nincs mit tenni, és okokat, vagy ellenérveket keresni. Presser már alig tudta kimondani azt a nevet akit bent szeretne tartani, szerintetek?
Visszatérve a nekem ki szimpire. A tegnapi döntõn, engem újra fölrázott az Eszti, a Boogie és a Palcsó, már nekem is kezdett egy kicsit egysíkú lenni amit csinálnak, és lám, ha jó dalokat adnak elõ, és tudnak vele mit kezdeni, akkor zseniálisat alkotnak. Még a Torres-t is ide sorolnám. Ádám se nem jó, se nem rossz, õ elérte azt nálam amit a Levi, olyan semmilyen, szürke egér. Gabi meg tényleg hazamehetne már, mert szabályosan üvölt, nem énekel, ahogy a zsûri mondta, van benne erõ, hát persze, bennem is van erõ ha teli torokból üvöltök, és közben semmi harmónia nem jön ki a torkomon😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
szerintem a Palcsó Tomi, Bartók eszter rosszabbak nála sokkal, fõleg hogy már unalmasak nagyon nekem...
a Bálint Ádámot már nem tudom hova tenni... az most vagy elmebeteg vagy ki akar esni vagy eccerûen csak ennyire nem méri fel, hogy miket énekel??? ez a szám nagyon rossz volt szerintem, meg a végén most pozitívan értékelték végülis és csak pislogott meg hunyorgott... tény hogy nem sok jót kapott eddig.
Viszont karamel meg boogie nagyon jól énekeltek és booginak nagyon kijött ebben a számban az a szép férfias hangja!
a múltkor sem sokon múlott az uccsó 2-be kerülése (ezt még tilla mv is kiemelte, hogy ide-oda változik az állás közte és b. eszter között, de most már b. levente kiesésével úgy tûnik nem tudott sokat növelni. a köv. körben a tendencia alapján meg fog nõni jelentõsen a szavazatainak a száma, mivel a rászavazûk félteni fogják (ld, a legutóbbi boogie-boost)
😊 az összeesküvés-elmélet fanatikusoknak erre is lesz magyarázata😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ha azt nézzük, akkor a szavazók között õket látták a legkevesebben elsõnek - személyes ízlés (tied, enyém) nyilván nem számít.
amúgy a lényeg: elméletileg lehetséges, hogy mondjuk a mai vagy múlt heti kiszavazott minden egyes szavazónál a második helyen végzett) és a legtöbb szavazatot kapó lehet, hogy a legtöbb embernél utolsó volt), de mivel a gyõztesre szavaznak, így nem az esik ki, aki a nép szerint a leggyengébb, hanem az, aki a legkevesebb embernél elsõ😊
ráadásul a megasztárra a vv-hez épest csak töredék ember szavaz. a nézettsége kb. a fele, az sms-szavazatok a nyolcada.
na inkább erre sem mondok semmit................
hát igen....
NA byz
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Arra lennék kiváncsi, hogy akkor mi van ha mondjuk Bartók-Boogie-Caramel hármas közül lesznek az utolsó helyen. (hozzáteszem, remélem valami hasonló lesz 😄)
Hülye Pély írhatná megint a hol van a fületek cetlijét<#hehe>#hehe>
ez természetesen csak ujjból szopott dolog (feltételezések, paranoia😊, de ha így lenne, akkor mi van? te sem hiszem, hogy szétszavaznád magad, ha valaki a te faludból jött volna, és sem szavaznék az én falubelimre😊
A hüle magyarral elhitetik, hogy számít a szavazata, és a tévékettõ annyira nagylelkû, hogy tévét is sorsol a szavazók között. Loller.
miért ne számítana - frankó ez az üldözési mánia, de idõvel egyre unalmasabb lesz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tényleg ne nagy cucc, meghamisítani egy ilyen telefonos szavazást. Csak kell egy ember a háttérben, gép elõtt, aki kap erre sok pénzt, és szépen begépeli a papíron, vagy levélben meghatározott szavazatszámokat.
Ezzel nem tudnának befojásolni, a kis buták.
Ha ez a szavazás igazi is lenne, akkor is az a helyzet, hogy aki anno a Verára szavazot, az most a testvérére fog. Meg azok a Tapolcaiak vannak sokan😊
ATóth Gabin nem csodáxok, elég pénzes család. A szavazások arról szólnak, hogy Tapolcán vagy Pesten, esetleg Alsórekettyésen van-e több pénz esemesre. További "meg nem erõsített forrás szerint" Tapolcán 800-1000 db Tóth Vera CD-t osztogattak szét ingyen... na miért?
A hüle magyarral elhitetik, hogy számít a szavazata, és a tévékettõ annyira nagylelkû, hogy tévét is sorsol a szavazók között. Loller.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amit írtál nagyon jó meglátás, az együttesekben helyet foglaló elõadokról. Van rá egy nagyon egyszerû válaszom😊))
Mivel pont azt írtad példának, az összes elõadóra, hogy más volt az együttesében és más szolóban. Ez így igaz, és helyes meglátás. Errõl azt gondolom, hogy egy zenekarban nem minden esetben tud kialakulni, és önmegvalósítani valaki, esetleg elnyomják a többiek, vagy csak alkalmazkodik hozzájuk, ill. együtt másokkal teljesen más lesz a stílusa, hiszen más az élete is tõle. Az együttes a kollektivitásról szól, amit a neve is takar. Én el tudom azt képzelni, hogy ha valaki szóloba kezd, akkor alakul ki a valódi énje, stílusa, egzinszenticája, vagy csak a kollektív egóját felváltja az egyéni egó, amitõl természetesen változni fog mindenben. Nem minden esetben persze, de általában azt hiszem merhetem ezt állítani. Föleg olyan esetekben amikor ténylegesen észrevehetõ, hogy más egy együttes tagjaként, és más szolóban.
Ezek az év hangjai? a Megasztár 3-ba benevezem a lyukas kipufogómat...
khm
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez azért kicsit szõrborzoló 😊))
egyébként a felsorol mûvészek, igazából a elsõ, nem Mgyarok felsorolásra értem, szal nekik sem a mostani volt a stilusuk régebben...sõt nagyon nem.
akár a Police-os Sting-et nézem, akár a Madonna-t, akár a Genesis-es Phil Collins-ot (bár ott azért ki tudhatja 😄 )
De a Wham sem Szólt arról amirõl a mostani George Michael.
Nem is kell elvárni egy pályakezdõ énekestõl, hogy mármost kialakult stilusa legyen...inkább tegye próbára magát kényszerítve, mert még fogalma sincs, hogy ez akár jót is tehet vele, szélesedik a tudástára.
Az hogy ez miatt ki is eshet, az már gázabbá teszi a dolgot.
..De öszintén megmondva, tök mindegy, lesz egy 'sztár' aki megnyeri a közönség szerint, de aztán ennyi. max többet tud haknizni különféle fesztiválokon, és meghívják beszélgetõ mûsorokba.
A zenésznek csak kihívásra, új tapasztalatokra, és nyilvánoságra van szüksége sztem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van egy énekes-elõadómûvész, és annak van egy stílusa, azt többé kevésbé meg lehet állítani, hogy saját, egyéni vagy átvett, másolt stílusról beszélünk.
A Popszakmában jeleskedõ nagyoknak is egyféle stílusuk van, mindegyik saját:
Sting
Madonna
George Michael
Phil Collins
Michael Jackson
Vagy nagyarok (inkább régebbiek):
Bikini
KFT
Sipos F. Tamás (Exotic)
Ákos (Bonanza)
és bizony én úgy gondolom Pierrot-ban is megvan ez (ha nem akkor nem jó elõadómûvész, de én merem remélni, hogy az általános közvélemény szerint is az).
Csak azt kéne megérteni, hogy ez nem fikázni való dolog, mert nem könnyû megõrizni, vagy egyálalán megtalálni a saját egzisztenciáját, és saját stílust kialakítani egy ilyen mûvésznek. Ez a becsülendõ, értékelhetõ és követendõ példa, és nem hinném, hogy fújolással kéne díjazni.
Az Esztirõl, és Boogie-ról a véleményed pedig szubjektív, amit nyugodtan elmondhatsz, és el is fogadom, de ebben az esetben egy olyan üzenetemre válaszoltál, ahol szinte tényekre, és a zsûritagok meglátására tértem ki. Az én szubjektív véleményem pedig részben egyezik ezzel.
Ádámmal pedig csak irónizáltam, de már mondtam. Nem én állítottam róla, hogy "vicc". Ezért is van/volt idézõjelben és ezért használtam ezt az idegen szót: irónia. Ebben az esetben nekem ugyanaz a véleményem mint neked, hát nem érted?😊)
Pressernek kb. 40 éve ugyanaz a stílusa, Pély is pályafutása kezdetétõl csak nyávogni tud, Soma - na jó, neki könnyû, nincs is stílusa, a Bakátsról fogalmam sincs, ki a fene, talán Pierrot az egyetlen, akitõl láthattunk már két különbözõ elõadásmódot.
Boogie megmár annyira vicces, hogy olyan groteszk
Szerintem Ádám jó, és nem vicc
Gabira kitérve, õ is csak azért hangzik egyéninek mert folyton nyávog, nem beszédben értem, hanem éneghangban. Most vettem ezt észre ezzel a Herkules zenével, amikor föl kellett álnom a tv elõl, mer elszólítottak, és csak a hangját hallottam a csajnak. Hát ez csak üvütözés volt, nem ének.
Szóval visszatérve a témára, ott tartottam, hogy kik a favoritok. Azokkal szemben akiktõl, úgymond "mindíg újat kérnek", vagyis pontosabban azt, hogy mtasson már magából is valamit. Az ilyen ember vagy nem ismeri magát, vagy fél, vagy sunyi magából mutatni bármit is, álarc mögé bújnak. Ezért lesznek azok jók akiknek az elõadásmódjukat, mindegy, hogy milyen mûfajban kell megmutatniuk, de az utalni fog hangzásilag magára az elõadóra. Annak ellenére, hogy én birom az Ádámot is, (föleg mert egy "vicc"), és mindíg jókat nevetek rajta (ez itt az irónia helye). Talán Írigy Mirigyék az egyetlen kivételek ezalól az önmegmutatás alól, a jelenleg praktizáló elõadók között😊)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB