Progresszív rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ulj elore 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Rossi is the best, Rossi is the king of MotoGp!!!
Rossi is the best, Rossi is the king of MotoGp!!!
Elõször írok ide, szeretem a DT is, de mostanában Circus Maximust hallgatok, meg egy kis Pagan's Mind-ot! Hallgatjátok ezeket a bandákat? Szerintem nagyon ászok!
Ja, és egyébként én már megkaptam a karácsonyi ajándékomat: Mathias Blad welcome back to Falconer!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#pias>#pias><#pias>#pias>
nekem teccik igaz csak 1 albumuk van de azon nagyon jó számok vannak 😊
Kuss!-magyarázta.
Jethro Tull-t ismeri vki? az is nagyon király progrock....igaz régi de sztem mostanság is megállná a helyét...nekem bejön, nagyon profik 😊
Kuss!-magyarázta.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
:-O http://www.ashes.hu O-:
nem hallgatok DT-t inkább régi fajta progrockot kedvelem.
Kuss!-magyarázta.
:-O http://www.ashes.hu O-:
õ még nem nincs helyem..azaz már van majd meghallgatom csak add meg újra az oldalt plz 😊
Kuss!-magyarázta.
OFF: meghalgattad az Uriah Heepet?
de latom nem
de én inkább a régihez konyítok, szal ha vki rajtam kívül még ismeri/meg akarja ismerni azzal szívesen folytatok eszmecserét 😊
Kuss!-magyarázta.
attól még progrock...
és az alcímben van 1 hárombetûs szócska...stb?
hm...érdekes.
Kuss!-magyarázta.
ELP egy már nem aktív banda, Pink Floydról meg nem hallani mostanság.
Az alcím egy kicsi jelzés..
de mivel zakika ide írta, ezért ide válaszolok, nem a hard rock topikba(ha van)
egyébként király a rainbow nézd meg sztem teccene neked
Kuss!-magyarázta.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Magyar instru prog.rock album, letölthetõ 1 az 1ben, és ide keresek zenészeket is!A véleményeket örömmel fogadom!
Cucc, tudás, megbizhatóság szükséges!
Üdv!