19
Problémáskodik a monitorom! :(
-
Chaos Mad #19 valaki a 13-ra??? -
#18 18" TFT-nek nagyobb a képe, mint egy 19" CRT-nek, ezt többször le is mértem (mer kíváncsi vagyk vaze). -
#17 nekem az a baj a monitorommal hogy tul kicsi!!!14"
kéne már egy 19es fletron! -
Zozo76 #16 Egy 17-es TFT 17 colos kepatloval rendelkezik igaz? De egy 19 colos CRT 18 colos kepatloval bir. Tehat 1 col kulonbseg van a CRT javara. Vagy megsem? -
Chaos Mad #15 hahó?? valaki?? please help me!!!! -
Chaos Mad #14 amugy 1024x768-ban megy 85 hz-n -
Chaos Mad #13 nah ecsém, nem akarok egy uj topicot nyitni a problémámnak ugyhogy lécci valaki help me!
a probléma ott kezdödöik hogy a monitorom kikapcsol egyes játékok elinditás a után, pl: Starsky & Hutch, XIII
a zene, hangok mennek, csak a zöld led sárgán világit a monitoron! miert van ez??? -
#12 Hali. nekem is ssok baj volt a monitorommal. Mindenbe beletette a piros színt, így a fehér halványan pirosnak látszott, fekete vörösnek. De hála Istennek, megoldottam. Kérded hogyan? Kicseréltem :)) -
klastrom #11 Miért vennél CRT-t ? Csak az ára miatt?
Ezek szerint ahogy írod egy 17-es TFT megfelel egy 19-es CRT-nek a káva miatt ?
-
Borg #10 Nemtom, én 85Hz-en nyomom 1280x1024-ben, és abszolút nem bántja a szemem. (napi 16 óra akár) -
Cat #9 60ért kapsz egy 19es moncsit
tftben 15"öst kapsz ugyanennyiért, a képátlója megfelel egy 17"esének (ugye nincs káva). Én ma még crt t vennék -
klastrom #8 Akkor ezek szerint a megoldás egy TFT ? Vagy inkább egy 95 Hz-es csak az anyagiak miatt? -
Borg #7 Nem ér semmit. -
klastrom #6 Sziasztok! Mi a véleményetek a Monitor szűrőről? Mármint TFT-ben gondolkodom de rohadt drága sajna... Egy Belinea,85 Hz,19"-os monitorom van és azért gondolokodom a szűrőn hogy addig kihúzom ezzel amíg nem megy le egy kicsit a TFT-k ára.Viszont a szememt is védeni akarom mégjobban.Szóval ér ez a szűrö valamit? -
Borg #5 Monitort mindig lehet cserélni, de szemet nem... -
#4 Talán érdeklődd meg. -
#2 elviszed egy pc bontóba és kicserélteted egy monitorra ami tud 1024et is, benne lesz vagy 1000-1500 ft ba a csere. amugy a szemed érdekében jobb lenne egy ujabb monitort beszerezni ami tud minimum 85hz et 1024 ben. -
Joey #1 Hellosztok! Nekem az a gond a montirommal hogy vmiért nem képes a nagyon képfrissítést elbírni, még a 70 et sem. Részletesen leírom mit szeretnék. Szóval az a gond,hogy Nekem van egy régebbi tipusú monitorom, ez 800X600 as felbontásban, 60 Hz-n fut. Ilyen felbontás mellett még bírja a 70 et is, a 85 öt viszont már nem:( Az én játékom meg amivel játszani szeretnék, az meg csak 1024X768 as felbontásban képes futni, 70 HZ környékén,mert ugyanis képtelen magát a játkot megjeleníteni, holott a játék alatta fut!!! Sztetek mi a gond? micsináljak? Haveromnak régebbi monitorja van és neki simán megy minden..
Köszi!
Roli