Officers

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Sajnos az ss3 sem túl népszerû, mint ahogy ez sem. Mindkettõnek vannak erényei és sajnos hibái is. Az ss3 számomra lebosszantóbb hibája, hogy roppant könnyen ki lehet lõni a tankok személyzetét. Szinte minden találatra, meghal néhány a személyzetbõl és egy kisebb csata után ott állnak a tankok teljesen üresen. Idegesítõ.

Hecker007
hát az SS3-nál mindenképp jobb lett szerintem, habár ez egyéni vélemény, biztos van akinek az jött be jobban

Axon
Szerintem is egész jó lett. Én a Sudden Strike folytatásának tartom. Legalább is pont azon a vonalon halad, amit a sud kijelölt.

Hecker007
pedig nem rossz ez, csak az elsõ 1-2 pálya után unalmas:S

Hi all!
nincs ennek valahol valamilyen magyarosítása??
Thx
Speciel, épp tegnap próbáltam ki. Valahogy a hosszú töltési idõk és a partraszállásnál, a gyaloglás helyett korcsolyázó katonák nem hozták meg hozzá a kedvem, igy ment a levesbe.
Elég tucat 2 vh-s RTSnek tünt, a blitzkriegben annó kiéltem magam, nekem ez itt már kevés.

beyczy
kihalt a fórum...

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

beyczy
ja amúgy utánaolvastam és sajnos tényleg csak a szövetségesekkel lehet nyomulni... óriási negatívum! <#szomoru1>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

beyczy
nektek nem voltak gondok a hangokkal? nekem egy idõ után megszûnnek a lövés/robbanás/motorhang effektek, aztán csak a karattyolást lehet hallani. valami ötlet vagy megoldás?

beyczy
gondolom... az intrók alapján legalábbis. szerintem végigtolod az amcsi kampányt és utána jön az orosz/német valamilyen sorrendben. mondjuk kár hogy nem lehet rögtön a németekkel kezdeni, õk a kedvenceim

hello az volna a kérdésem hogy lehet e a németekkel is küldetést játszani?
m1garand
csak a felderítõk túl erõsek(németek elkapják a shermanokat is) a tigrisek meg gyengék

makett.tk

Kopiati
Az a szívás, hogy könnyû a feliratokat átírni, de a menük kivételével az ékezeteket sehol nem tudom elõcsalni... de minden esetre a játék egész jó... a tüzérség szerintem még egy játékban sem volt ilyen brutálisan hatásos...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hecker007
CD Projekt nem jelentette be tudomásom szerint hogy ki akarja adni magyarul, más meg nem szokott magyar nyelven kiadni játékokat

Kopiati
Elkezdtem fordítani a játékot...hátha nem magyarul jelenik meg...ha tudtok valamit szóljatok nem szeretnék feleslegesen dolgozni.... 😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nem truckokkal kell megoldani, csak teherautok fogják vinni majd az utonpótlást a másik helyre.
A térképen lehet kijelölni, most nem emlékszem hirtelen pontosan hogyan, de valahogy úgy van, hogy arra a helyre klikkelsz, ahonnan kell átvinni a cuccost, lesz egy nyíl, és azon kell állítani a mennyiséget.
Valami ilyesmi volt.
GyaxyBoy
Sziasztok!

Itt az Officers-ben, hogyan lehet Suppliest szállítani? Most tolom a tutorialt és az az utolsó feladat, hogy a városban kevés az nyersanyag, úgyhogy Truckokkal hozzak oda! Nincsen Truckom, csak Tank és Medic Truck! Egyikkel sem tudtam megoldani! Valaki megcsinálta?
(Mind a 2 SP-t megszereztem)

ty a választ
a.carkey
pl. a 2-3 perces töltések ...

A medve nem játék.

Hecker007
ismerjök, másabb mint az officers, sajnos a hihetetlen bug mennyiség amit az a játék tartalmaz élvezhetetlenné teszi

Ez is "most jelent meg":
War Leaders Clash of Nations MULTi3-PROPHET

Homepage
nfo

"...
War Leaders: Clash of Nations (C) The Games Company
...
languages ......: PL/HU/CZ
..."

Minimum system requirements:

* Windows 98/2000/ME/XP

* P4 2.4Ghz or equivalent

* RAM: 512 MB

* 128MB vga

Ezt ismeritek? Jobb, mint az Officers?
Nagyon nagy játék! Minden II.Vh-s stratégának kötelezõ darab! Akinek nincs meg az itt letöltheti: http://dtsh.ath.cx
<#taps>
Hecker007
ugyanaz mint a ruszki és a német verzió, csak hál' isten ez már angol nyelvû, de maga a játék semmit nem változott, most már csak azt nem értem miért kellett ennyit várni arra hogy az angol nyelvet belepakolják...

Axon
Végre!

Majd mondjatok véleményt és szúrjatok be képet. Én sajnos a hosszú hétvége miatt csak kedden tudok nekikezdeni a letöltésnek.

😊
Reménykedjünk, hogy a tartalom annál nagyobb és minõségibb.
A demo annak idején engem meggyõzött.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Serpa
meg-meg.

barátságos méretû.

MEGJELENT GYEREKEK!
VÉGRE!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Axon
Úgy látom május 15 a megjelenési dátum. Jó két évvel az orosz nyelvû verzió után.
Ilyenkor már a 2. részt illene bejelenteniük.

Prince23
Axon
Ha jól emlékszem, akkor 2007 márciusában jelent meg az orosz verzió. Csupán 2 év késésben van. Azért remélem, hogy a német és a francia verzió után jönni fog angol nyelven is.

beyczy
...és itt van 2009 és az angol verzió még mindig sehol...

m1garand
talán németbõl

makett.tk

Sziasztok honnét tudnám megszerezni az Officers nevû játékot elõre is köszi!
beyczy
na végre valami jó hír... most már tényleg ideje lenne. Ha jött német akkor jön az angol is <#finom>

Axon
Megjelent a német nyelvû officers.
Most már aztán igazán megjelenhetne az angol nyelvû is...

Axon
Semmi hír az angol verzióról, az orosszal meg valahogy nem szeretek játszani. Szeretném a menüket is jobban áttanulmányozni, mert valószínûleg valahogy állítható, hogy a jármûvek fogyasszák az üzemanyagot és a lõszert. Most nem fogy nekik, pedig van töltõ autó benzinhez és lõszerhez is külön. Lehet, hogy simán a nehézségi fokozattal lehet ezt bekapcsolni, de lehet, hogy teljesen máshol. Mivel nem értem az orosz menüt, így ezt nem tudom állítani. Én mindenképpen reálisabbnak tartanám úgy játszani, hogy ezeket folyamatosan pótolni kelljen.

beyczy
valami újdonság?

Axon
Nekem teljesen egyre megy, hogy orosz vagy francia nyelvû, mert egyiket sem értem. Az oroszt néha elindítom, de inkább csak nézelõdöm. Csak megvárom az angol nyelvû verziót, mielõtt komolyabban hozzáfognék.

beyczy
valakinek sikerült lehúzni a francia verziót? nekem egyáltalán nem tölti... <#szomoru1>

beyczy
hát egyelõre nem igazán szedi, koleszba elég szar a net. majd hazaérek talán le tudom tölteni. kíváncsi vagyok rá, mert legutóbb a demóval játszottam, de az már ezer éve volt...

Axon
A védelem nem probléma, mivel a gamecopyworld-ön van crack a francia verzióhoz is.

beyczy
http://isohunt.com/torrent_details/52071324/officers?tab=summary

a francia innen húzható le. nem tudom hogy védelme milyen vagy hasonlók, most kezdtem el szedni. talán könnyebben érthetõ mint az orosz verzió

Axon
Talán mégis van remény!
A franciáknál októberben megjelent. Természetesen franciául, de akkor számíthatunk az angol nyelvû verzióra is.

Axon
Sajnos nincs és szerintem már nem is lesz.

beyczy
angol megjelenésrõl továbbra sincs hír? <#szomoru1>

Axon
Most ellenõriztem és a #173-as beírásban közölt linkek már nem élnek.

De itt vannak új linkek amik mûködnek: http://bezpaleva.ru/2008/05/27/oficery-specialnoe-izdanie-2008rus.html

Axon
Úgy tünik, hogy a grafikán is csiszoltak, de sajnos képet nem tudok csinálni a játékból a hagyományos PrintScreen billentyûvel. Képlopót pedig most nincs kedven telepíteni.
A katonák mozgása viszont a tökéletesség határát súrolja. Hihetetlenül jó lenne ez a játék, ha:
- minimum angolul lenne (vagy magyarul)
- megjelenik 2007 elején mint az oroszoknál

Axon
Végre van hozzá törés!
Mármint a #173-as beírásban belinkelt kiegészítõhöz is van törés.
Nos elég nehéz eligazodnom, de a gamecopyworld-röl letölthetõ új törés egy Special Edition verzióhoz készült, ami megegyezik a #173-as beírásban belinkelt játékkal. Úgy néz ki, hogy ez amolyan addon féleség, de tartalmazza az alapjátékot is.
Mindenesetre hívhatjuk mi is special editionnak.
Elindítva a játékot van benne tutorial is, nem tudom, hogy az angol demoban volt-e, mindenesetre most van.
Sajnos most is az omaha pályával kell kezdeni, ami már a demoban is benne volt. Csak ezután adja a többi küldetést és sajnos ezután adja a többi kampányt is. Jó lenne ha legalább a menü angol nyelvû lenne, mert így roppant nehéz eligazodni benne.

Ennél nagyobb öngólt nem is rúghattak volna a fejlesztõk. Már rég elavult lesz a program, mire kijön. Akkor meg a hülye oroszok siránkoznak majd a rossz külföldi eladások miatt. Hiába na, õk már csak oroszok, a színvonaluk maradt a régi. <#nyes>

Axon
Tényleg rajta van, csak ki a pöcs az a Peter Games / HMH Interactive. Sosem hallottam róluk.
Azért érdekes, hogy 1,5 - 2 évet kell várni egy orosz nyelvû játék angolosításához.

Oldal 1 / 5Következő →