Officers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs ennek valahol valamilyen magyarosítása??
Thx
Elég tucat 2 vh-s RTSnek tünt, a blitzkriegben annó kiéltem magam, nekem ez itt már kevés.
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A térképen lehet kijelölni, most nem emlékszem hirtelen pontosan hogyan, de valahogy úgy van, hogy arra a helyre klikkelsz, ahonnan kell átvinni a cuccost, lesz egy nyíl, és azon kell állítani a mennyiséget.
Valami ilyesmi volt.
Itt az Officers-ben, hogyan lehet Suppliest szállítani? Most tolom a tutorialt és az az utolsó feladat, hogy a városban kevés az nyersanyag, úgyhogy Truckokkal hozzak oda! Nincsen Truckom, csak Tank és Medic Truck! Egyikkel sem tudtam megoldani! Valaki megcsinálta?
(Mind a 2 SP-t megszereztem)
ty a választ
War Leaders Clash of Nations MULTi3-PROPHET
Homepage
nfo
"...
War Leaders: Clash of Nations (C) The Games Company
...
languages ......: PL/HU/CZ
..."
Minimum system requirements:
* Windows 98/2000/ME/XP
* P4 2.4Ghz or equivalent
* RAM: 512 MB
* 128MB vga
Ezt ismeritek? Jobb, mint az Officers?
Majd mondjatok véleményt és szúrjatok be képet. Én sajnos a hosszú hétvége miatt csak kedden tudok nekikezdeni a letöltésnek.
Reménykedjünk, hogy a tartalom annál nagyobb és minõségibb.
A demo annak idején engem meggyõzött.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
VÉGRE!
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Ilyenkor már a 2. részt illene bejelenteniük.
a francia innen húzható le. nem tudom hogy védelme milyen vagy hasonlók, most kezdtem el szedni. talán könnyebben érthetõ mint az orosz verzió
A franciáknál októberben megjelent. Természetesen franciául, de akkor számíthatunk az angol nyelvû verzióra is.
De itt vannak új linkek amik mûködnek: http://bezpaleva.ru/2008/05/27/oficery-specialnoe-izdanie-2008rus.html
A katonák mozgása viszont a tökéletesség határát súrolja. Hihetetlenül jó lenne ez a játék, ha:
- minimum angolul lenne (vagy magyarul)
- megjelenik 2007 elején mint az oroszoknál
Mármint a #173-as beírásban belinkelt kiegészítõhöz is van törés.
Nos elég nehéz eligazodnom, de a gamecopyworld-röl letölthetõ új törés egy Special Edition verzióhoz készült, ami megegyezik a #173-as beírásban belinkelt játékkal. Úgy néz ki, hogy ez amolyan addon féleség, de tartalmazza az alapjátékot is.
Mindenesetre hívhatjuk mi is special editionnak.
Elindítva a játékot van benne tutorial is, nem tudom, hogy az angol demoban volt-e, mindenesetre most van.
Sajnos most is az omaha pályával kell kezdeni, ami már a demoban is benne volt. Csak ezután adja a többi küldetést és sajnos ezután adja a többi kampányt is. Jó lenne ha legalább a menü angol nyelvû lenne, mert így roppant nehéz eligazodni benne.