Internetfüggő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg már internetfüggõ. Kérjen segítséget, keressen internettõl független kedvtelést és hozzá barátokat.
Lessz valaki a barátom? 😊))
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Internethasználatát valószínûleg jól tudja irányítani.
Már lassan függõ leszel cimbi!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az a jó akinek a legtöbb van
akinek csak 2, az igazi Lúzer
már bocs 😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Eredmény: 8 pont
Valószínûleg már internetfüggõ. Kérjen segítséget, keressen internettõl független kedvtelést és hozzá barátokat.
hmmm..
anyád !!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ehhe az a jó ha minél kevesebb nem?

há nemá!pedig azt adtam meg amitjónak találtam!
Eredmény: 3 pont
hmm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha továbbra is önfegyelemmel használja az internetet, nem lesz függõ, amúgy viszont nem kizárt.
:-))
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Ha továbbra is önfegyelemmel használja az internetet, nem lesz függõ, amúgy viszont nem kizárt.
na, én nem félek!
😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Nem lehet teljesen kizárni, hogy valamelyest már függ az internettõl." 😊)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Life is around you and in you.\"