162
internetfüggő vagy?
-
#80 Nem mert én csak számgép függő vagyok és az egyenlőre elég.
Ez olyan mint a drog mindig erősebb anyag kell. -
#79 " rossza gepem akkor szarul vagyok nyugtalan stb hehe vicces lenne nem a gepem iranyitja az eletemet"
-Hát pedig ez így normális. Ha valakinek rossz a gépe, akkor nyugtalan, hisz nem járt végére az ügynek.
Ha rossz a kocsid, akkor is nyugtalan vagy, ha rossz a mobilod, akkor is nyugtalan vagy, ha kiégett a lakás összes villanykörtéje, akkor is nyugtalan vagy... -
#78 4 -
#77 Én is netről rendelem, de én azért, mert látom az árlistát, és nem oa telefonba kell elmondatni az egész árlistát a csajjal. Meg ugye ingyen van, és a telefon számokat sem kell fejben tartani. -
#76 mi vagyok én, pszichomókus? foglalmam sincs -
#75 az mar netfuggo hogy netrol rendelem a pizzat es borravalot adok hogy felhozza a lakasba?:D -
#74 ez nem monitorfejség
egyszerüen itt az sg-n megjelenő emberek sokat neteznek szóval ez itt a menő, nem a havi 10 óra -
#73 5 pont,de az utolsó kérdés hülyeség. mivan ha nem is vagyok feszült? ha meg újra netezhetek,nyilván fogok is. mind1..
-
#72 vazz jobban át gondoltam megcsináltam újra és 10pont
de ez csak az internet része
hoho mivan a csak számitó géppel :)))
(egyéként az adsl az ezekszerint csak internet függőknek van?) -
#71 3 Pont:) -
#70 hááááááát
a ?-ből nem úgy tűnt mint aki érti... -
#69 Nem mondod? :) Szted nem jöttem rá? Én csak hétköznap netezek szinte de akkor is letöltök. hétvégén soha nem vagyok itthon. Én nem szoktam rá a netre csak hát ha van akkor mér ne... -
#68 azért keress,hogy majd ő nem akar netezni,hanem(mondjuk tvzni:))mást csinálni,és így te is leszoksz... -
#67 hát igen... -
#66 bazzeg,én nem lennék büszke a monitofejemre,már bocs... -
#65 Hát igen, bevallom nekem elsőre 11 lett, és pszichiátert ajánlott a progi úgyhogy kitöltöttem még1x.
Azért lett 8, mert a chates kérdések nekem kiesnek viszont én meg inkább chat helyett fórumozok, szóval azért rezeg a léc. -
#64 Marhaság.Sosem játszom multiplayert, sosem csetelek, fingom nincs, hogy feszült leszek-e ha elromlik a gép, mert sosem romlott el...Ezek miatt csak 3 pont jött ki, mégis szerintem néha(sokszor) aggasztóan sokat netezek:) -
#63 8 pont, de vhol mar nem volt pofam igent nyomni mert lenyomozzak az ipmet es kijon a mento:) -
#62 Nekem 8 pont és ugyanezt írta.
Én leszek. -
#61 ezt nem értem! :) -
#60 hehe, tudnék erre mit irni :) -
#59 9 pont
Valószínűleg már internetfüggő. Kérjen segítséget, keressen internettől független kedvtelést és hozzá barátokat.
Lessz valaki a barátom? :))) -
#58 Nekem 6 pont :) -
#57 Úrissten 8 pont!!!!!!! -
#56 hát igen, csak a sok monitorarc nem így gondolja... -
#54 Eredmény: 3 pont
Internethasználatát valószínűleg jól tudja irányítani.
Már lassan függő leszel cimbi!! -
#53 Itt is 8 pont, internetfüggő vagyok, nagy valószínűséggel :) -
#52 nem
az a jó akinek a legtöbb van
akinek csak 2, az igazi Lúzer
már bocs :D -
#51 először én is azt hittem, aztán én is megcsináltam igenekkel... -
#50 Internet-függőségi teszt
Eredmény: 8 pont
Valószínűleg már internetfüggő. Kérjen segítséget, keressen internettől független kedvtelést és hozzá barátokat.
hmmm..
anyád !! -
#49 hmm7 pont :D -
#47 csak mert azthittem ,hogy a sok a jó,aztán meraktam mindent igenre-és az lett 11 pont... -
#46 ehhemm...mér nem rkja be? -
#45 nekem nemkell teszt tudom hogy függő vagyok :/
-
#44 hm, ok
akkor jó -
#43 Eredmény: 2 pont
ehhe az a jó ha minél kevesebb nem? -
#42 Eredmény: 2 pont
há nemá!pedig azt adtam meg amitjónak találtam! -
#41 izé, csak a kérdéseket olvastam, melyik a jó, ha több, vagy ha kevesebb ? -
#40 8 pont -
#39 Internet-függőségi teszt
Eredmény: 3 pont
hmm