73
avagy családi aranyköpések
-
#33 Én is büszke vagyok rád! -
#32 Igen, mi már csak ilyenek vagyunk
Szerinted utána nem lett kivéve, vízcserélve, kádkimosva, gyerekújrafürdetve, te láma? -
#31 és csak nröhögtetek rajta ?? ott fürdik a ....ban ti meg...
ÁHH! -
#30 4-5 éves lehettem, amikor az lett a szokásom, hogy miután elmentek a vendégek, minden pohárból kiittam a maradék alkoholt. Le is vagyok fényképezve, amikor széles vigyorral tartok két félig üres poharat a kezemben, amolyan "tyuhajja" pózban. Én ezeket a maradék italokat "borikának" hívtam, és büszke voltam magamra, hogy milyen ügyes kislány vagyok, hogy csak üres poharak maradtak utánam. -
#29 szombat reggel kb 7 óra. Anyukám a földszinten zuhanyozik erre unokahugom feljön az emeletre és az ajtóm elől kezd el kiabálni neki, félálomban kibotorkálok hogy mit akar mire a legtermészetesebb arccal közli hogy semmit.....
(még szerencse hogy tesómék 1 héten csak egyszer passzolják át a kölköt) -
#28 Szintén Viki kishúgom ollót ragadott egyszer, és cicájának fazonra nyírta bajszát, mert neki nem tetszett úgy. Szegény macsek, amíg ki nem nőttek újra a bajuszszálai, alig bírt közlekedni, mert egyensúlyrendszerét és sötétben-tájékozódását is befolyásolta az operáció. -
#27 Szar ügy....:D -
#26 (nyomdahiba: megfolytottam ---> megfojtottam)
Van két húgom. A legkisebb pár éves lehetett, mikor apa nagy röhögéssel jön be a szobába, és alig bírja elmondani, hogy menjünk ki a fürdőbe, ahol Viki húgom épp pancsolt. Mior beléptünk, a kiscsaj elégedett vigyorgással pillantott ránk. A fürdővizen barna gombóckák lebegtek, amiket ő pásztori gondossággal terelgetett ide-oda. Mi is majdnem betojtunk - a röhögéstől... -
#25 Ez meg még durvább! :-D -
#24 Haha jellemző...:DD
Volt egy IQ mester barátnőm, aki gyerekkorában a kedvenc kiscicáját lefújta jégoldóval, hogy ne legyen annyira melege szegénynek...állítólag még egy pár napig élt a cica! -
#23 Fúúú ez durva! -
#22 sejtettem, hogy vannak gyilkos hajlamaid :DDD -
#21 Valamelyik nap késő este, az ágyban durozsóltam nejem fülébe egy kellemes pásztoróra reményben...
- Kicsim! Megmaszírozzam a hátad?-súgtam
- Nem kell!-válaszólta élesen
- Nincs meleged?- cirógattam gyengéden...
- Fogd már be! Álmos vagyok nem érted?? Nem igaz, hogy nem tudod befogni a pofádat!-torkolt le miközben Én nagyokat pislogtam
- Jól van, jól van!- viszakoztam sértődötten- Seggembe dugót ne dugjak??!!- szellentettem eggyet, mondván már úgy is mind1.... -
#20 Úgy 2 éves lehettem, amikor nagymamát mentünk látogatni. Kint játszottam a kertben. Mamámnak volt baromfiudvara, és alig totyogó pelyhes kis libái. Én megfogtam őket a nyakuknál fogva, és lefektettem őket, hogy aludjanak - ilyet játszottam. Valójában a fogással azonnal nyakukat törtem és/vagy megfolytottam, így elégedett mosolygással nyugtáztam, hogy a kis libák milyen szépen alszanak katonás sorban a bokor alatt, ahova letettem őket, óvva a napsütéstől, és az erős fénytől, mert hát ott senki nem tud aludni. Az eset kiderültével apukám jókat nevetett, nagymamám meg sápítozott és a fejét fogta, hogy megtizedeltem a kisliba-állományát. -
#19 jójó okok ELHISZEM
-
#18 Mi a korai? Az erekció?? Mert, nehogy azt hidd...láttam már... -
#17 Lehet nem kellet volna annyira hátrahajlítani a lábát. -
#16 :))) -
#15 Elsőszülöttünk kb. 1 hónapos korában történt a kövi eset:
A gyerek nyűgös volt, valszeg fájt a hasa. Erre a fikcióra fel is hívtam hitvesem figyelmét, mire a gyereket a felenkázóra fektette és megkezdte a pelenkázás szertartását...
Kisruha gigomból, pelenka szakszerű feltárása, gyerek lába megfog, finoman hátrahajlít, hogy a seggtörlővel a leghatékonyabban el lehessen végezni a tisztitás műveletét...
Gyermekünk erre a pillanatra időzítette a sugárirányú tűzoltóslagot megszégyenítő fosást, ami teljes egészében beterítette nejem ábrázatát és a környező bútorokat...
Az akciót gyermekünk elégedett mosollyal nyugtázta.
- Nézd mama rádmosolygott a gyerek!-jegyeztem meg apai büszkeséggel. -
#14 őőőő, nem azért mondtam, csak 7 évesen kicsit korai nem ? -
#13 :) -
#12 nem vágom pontosan,de maj rákérdezek bővebben ha ennyire érdekelnek a részletek ;) -
#11 7 évesen ? hmm -
#10 igen,idősebbik bátyám. én még 2 éves sem voltam akkor... -
#9 Ja, testvéred mi? -
#8 anyám mesélte a köv.sztorit:
testvérem rohan ki ijedten a fürdőszobából(max 7 évesen,bár nemtom pontosan) és kiabál:
-Anya! ANYA! Csont van a kukimban!
...pedig csak erekció volt :D -
#7 -
#6 CSaládi pofavizit hétvégén...ebéd, bezsélgetés, gyerekek...
Nagyobbik fiam 1.0 4 évesen megkapta nagymamától a következőket:
-Jaj már Te gyerek, olyan nagy vagyól és okos! Hát tudod-e hány éves vagy??
-Igen!-válaszólja gyerek 1.0 sugárzó arcal
-Na, és hány éves vagy??-kérdi a nagyi döbbenten, hogy milyen okos ez a gyerek...
- Fél kettő!!!
Nejem mókás kedvében hülyeségekre tanítja a gyereket... -
#5 nincs Star Trek és unatkozol? -
#4 Már nem emléxem miért, de egyszer azt mondtam páromnak, hogy Drágám, benned egy költő veszett el ! Erre furán rámnézett és azt mondta: Szerintem Te voltál az !
:) -
#3 Na, legalább tanulok majd valamit. -
#2 Nos kezdem Én a sort...
Kedves imádott nejem szájából hangzott el a következő mondat: Fejezd már abba hagyjad! -
#1 Kedves családos emberek!
Ezt a topikot azért indítottam, mert ilyen még nincs és szerintem igencsak lehet ide írni olyan aranyköpéseket, amiket imádott anyósunk, apósunk, nejünk, urunk, csemetéink tóltak bele az arcunkba, akár egy kiadós veszekedés során vagy csak egyszerűen spontán!