1376
-
#454 körmendi jeggyel is be lehet enni.
amúgy a zsebe edzőnek hülye.... -
#453 Péntek elvielg menek körmendre...
Halottam nem akarnak jegyet adni avgy alig...
Majd kiderü lbejutok -
#452 Elvagyok szállva kész oké:) LOL
Te meg a körmnedtől ha nem zsebe lenne az edző ike nélkül is elvernénk midnekit LOL az év vicce
Figy a körmnedi nevelés globális:)
Győzzőn a jobb tehát mi:) -
#451 Már most milyen jól elbeszélgettek, mi lesz veletek pénteken:
2004. március 26., péntek
18.00 Marc-Körmend–Albacomp (Sport1)
18.00 Falco KC-Szombathely–Marso-Nyíregyházi KK
2004. március 27., szombat
18.00 ZTE KK–MAFC-Újbuda
18.00 Atomerőmű SE–PVSK-Panthers
18.00 MOL-Szolnok–Soproni Ászok-SMAFC
18.00 Univer KSE–Gunaras KC Dombóvár -
#450 veled felesleges vitatkozni, egyszerűen el vagy szállva az albától és kész... -
#449 Amuyg leht szolnokon kimennek 1200 an de hát... -
#448 csicsaka csapat ez teccik..
Mikor 6.kak voltun kakkor is voltam voltunk 2200 an ... -
#447 amúgy az alba, meg debrecen,paks....ezek mind csicska csapatok, akik 2 év múlva megint eltűnnek és 200 ember lesz meccsenként
NEM CSAK AKKOR KELL MECCSRE JÁRNI, MIKOR JÓ A CSAPAT! -
#446 nektek nem csapatotok van... ez az egész egy vállalkozás, amit a mi adonkbol fizetnek... :P -
#445 1500 :) ahah 500 ra gondoltál sztem.. vagy annyi se -
#444 Miről beszélsz, most mikor ennyire hátul van a Szolnok 1500-2000 néző kinnt van, plusz női meccsekre járnak 2000....
-
#443 Figy mondok vmit szolnokon szar a kosár hányan mennek ki meccsre? elég kevesen
Amugy téged zavar a csapatunk 3x nyertünk bajnokságot sztem egész jó... -
#442 simán rekordot dönthetnél avval, amennyi hibát "teszel" egyetlen egy mondatba :))))) -
#441 mertösszevagytokvásárolva!!!!!!
Te nem is tudod, mi volt régen! Itt szidod a Szolnokot, meg a többi kosárcsapatot, amikor ők rendes, igazi, múlttal rendelkező egyesületek!
-
#440 Igen, meg még egy-két társa. És mellékesen megemlíteném, hogy jelenleg az NB1-ben 18 körmendi kosaras játszik azokon kívül, akik nálunk pattogtatnak... -
#439 mint csapat szarok vagytok. de felesleges is magyarázni neked, mert te nem érted a kosárlbda lényegét. Ti csak divatdukkerek vagytok, akik miután zar lesz a csapat, nem is járnak meccsre. a debreceniek, paksiak is keménykednek mindehol, hogy milyen jo a szurkolotaboruk, aztan 1-2 év múlva, mikor már nem lesznek sehol, 200 néző ha lesz egy meccsen....majd meglátod! -
#438 szarok a véleményedre -
#437 Mert nálatok kivan kutasi?
Nem kéen a nagypofájuság...
-
#436 Ha gaygi akkor mért vagyunk 1.? -
#435 Lehet ne mértek de te nagyo nspiller vagy hidd e lte szakemebr vagy...
-
#434 húha...de komoly.... -
#433 nem igaz. csak te,mert tudod, hogy gagyi a csapatfelállásotok,stb... -
#432 féltékeny a csapatotokra a szar, én inkább nézem a körmendet nb2-ben, mint hogy ilyenek legyunk...
egyébként szart se értessz ehhez a sporthoz... -
#431 Amugy náaltok is vannak külföldiek ha nics pénz akkor nincs..
Mindenki unja a sirándozást meg igy játékos nevelés ugy... -
#430 Az a ba jféltékenyek vagytk hoigy körmend fos olaj meg szivattyú
EZ A GOND? -
#429 DE számít és ot vannak a játékosok
Wittman Dávid Geri Soos elég??? -
#428 olyan nincs. majd valamikor feldobok vmit a sg képalbumba :) -
#427 kicsit szánalmas -
#426 hát..izé...szerintem meg az albacompot olyan szinten tisztelik a kosárban, mint fociban a haladást....a kosárban a fradi pl. a körmend, a zte, vagy a szolnok :) -
#425 Nincs nekik, nem is volt és nem is lesz. Ott az utánpótlásnevelés nem számit, majd vesznek játékosokat. -
#424 Akkor kérünk egy rendes képet. -
#423 Mind1 a léyneg az albacomp oylan a kosárban mint a fradi a fociban mindenki őt akarja megverni...
HAJRÁ ALBACOMP 3x (+1) os bajnok és 2 (+1) szers kupa győztes -
#422 amúgy egy csapat nem csak akkor jo, ha bajnok. nem az a legfobb dolog. ott vannak pl. a szurkolok. na jo, mondjuk ha ti 6. vagy 7. helyen lenetek, full üres lenne a terem, de azért 1-2 helyen mashogy van. ott a kosárlabdát szeretik... -
#421 jézz, bazz, most nézem, hogy amit belinkeltem kép az nem én vagyok, hanem az öreg..nah...kurva élet... -
#420 sokra tartom...igen, mert van miért. Nekünk van MÚLTUNK, ami nektek viszont egyáltalán nincs...
Vagy netán az alba olyan nagy kosárhagyományokat pátyolgat? Hány fehérvári nevelésű játékos játszik jelenleg az nb1-ben? :DDD -
#419 Mindenkit elvertek elég gyenge ahhoz a csapatotok
de nem tudom sztem sokra tartod körmnedet...
Mult évbe zsebe volt a siker edző??? -
#418 Ki még azért nem estünk. -
#417 Ismét nagyon igazad van, a pénz nem minden... -
#416 Teljesen igazad van. -
#415 aha más is szokta szolnoki mentalistás....
Lehet kiestek jót tesz remélem...
Izzik a csarnok....