1376
-
#534 már megint nem gondolkodsz! -
#533 az önkormányzattól most is kapunk pénzt, de az nagyon kevés. most van egy szerződésünk egy céggel, 2×70milláról, de nem akarnak fizetni. viszont folyamatosan folynak a tárgyalások nagyobb cégekkel, így szerintem azért van esély a megmenekülésre -
#532 Én is olvastam nem kár értük:))
Jön az eger:) az a csoportba:) -
#531 Most olvastam a Sportban, hogy peticiót nyujtottak be a játékosok, mert jó pár hónapja nem kapnak fizetést. Állitolag sztrájkot is fontolgattak, tényleg ilyen rossz a helyzet? Semmi szponzor nem támogatja ezt a régi, bajnok,dicsőséges csapatot? Hát nagyon elszomoritó, hogy már semmire sincs pénz. Titeket régen az önkormányzat is támogatott, vagy nem jó tudom? -
#530 de azért párszor nekem is... ;) -
#529 Ez a baj hogy sose adsz igazat mert sok esetbe nmásnak van igaaz...
Szeritnem továbbra is irhatunk itt és ha nem egyezi ka véleményünk az nem baj...
MK itt FEHÉRVÁRON:) mán bérletem is van:) -
#528 lehet hogy elvakult vagyok, de en sose adok masnak igazat, bocs. :) -
#527 Hm...mivel a neten bárhol találok ennél jobb helyet (bár spatz rendes, meg szolnoki is, meg csum666-val se lenne semmi bajom, ha nem kén eveszekedni), többet nem írok, csak annyit, hogy azért ilyen rossz a magyar kosár színvonala, mert sok az olyan csapat, akiknek csak pénze van. de mostmár tényleg abbahagyom.
A Szolnoknak meg gratula az eredményért, talán jövőre lesz egy piros-fekete döntő...
jah, és csum, ti kikkel vertetek meg minket??? -
#526 spatz ha jobb lesz a csapatotok az az egész bajnokságnak jót tesz.....
Amugy kedves mrjack nek üzenem nem tom mmire veri magát de szolnoki társát többre tartom pedig szolnokot nem szeretem de spatz normális de te....
Sztem vegyél vissza kösz
Savanyú a szőlő....
Amúgy mikor elvertetek a két légiósnak köszönhetitek... szal összevagytok vásárolva hey hey...
-
#525 Hagyd már, még írni se tud...gondolom max 10 éves, bár szellemileg... -
#524 Majd nem röhögtök jövőre....
Ennél csak jobb jöhet. -
#523 M ia zolajon röhögünk mindig és jól esi khidd el:))))))))))))) -
#522 Ezüstérmes lett a Szolnok az Európa-kupában.
Baltijszkaja Zvezda–Szolnoki MÁV-Coop 68-64
Döntőbe jutásért: Szolnoki-MÁV Coop SE–Fenerbahçe 74-61 ez volt a nem semmi. -
#521 Én is emlékszem...Ott röhögtünk az Alba-n -
#520 Emléxek akkor nagyon tecett a körmend és azt mondtam vagy ő avyg paks és paks lett.. IGAZSÁGOSAN
Te elvakult vagy... szaros csapatoddal divat vagyok az:)))
-
#519 Azt hiszed érdekel? Én ezt a csapatot is tudom szeretni, nem érdekel, ha szarok vagyunk, én nem vagyok divatdrukker, veled ellentétben!!! És emlékeszel, amikor 42 pontot kaptatok tőlünk??
Biztos nem, akkor nem volt divat fehérváriak lenni... -
#518 Azt hiszed érdekel??? Tavaly ilyenkor nem volt ilyen nagy a pofátok!!!! Büdös senkik vagytok mind...én nem tudnák egy olyan csapatnak szurkolni, amiben egy olyan játékos nincs, aki saját nevelés... nálatok a magyar játékosok se fehérváriak, nálunk meg pl. sose volt ilyen, mindig csak légióst hoztunk...EZ A KOSÁRLABDA, nem egy összevásárolt izé... na mindegy, hülyeségekről nem tárgyalok, aki hülye, az hülye...legyél csak büszke magadra, meg a szaros csapatodra, nem érdekel. Ez az egész topik egy szar hely... -
#517 inkább te gondolkodj...hol voltatok szarok, he??? Ugyanazt hoztátok, amit eddig... -
#516 Nagyon kikapott körmend:) hahahahahaha
Hajrá ALBACOMP
az "ifik" megint kikaptak:) -
#515 AZ mind1 ki jáccik a lényeg hogy SZAR Játékkal vertük meg a legjobban jáccó körmendet -
#514 Jó nevetséges én is röhögök:) hidd wl
CSak én RAJTATOK..... gondolkodj el..
HAJRÁ ALBACOMP -
#513 Fehérváron úgy is lesz pénz. Amúgy annyit a legszarabb albáról, hogy a meccsen végig a körmendi ifi játszott az alba legjobb kezdő ötöse ellen, így részemről téma lezárva. Nagyzolhatsz, hogy nyertetek, csak nevetséges. -
#512 Na a körmend meccsre visszatérve nem irtál arra amiket irtam
Amuyg Fehérváron is lesz pénz remélem és Alba körmend döntő lesz jövőre ALBA sikerrel -
#511 hi
most lesznek uj tamogatoink, ugyhogy jovore lesz penzunk, visszahozzuk madisont, edmonsont és a fiATALOKAL EGYÜTT mindenkit megverünk .:)
bár nem biztos, hogy ők jönnek, csak jo lenne... -
#510 Mivan hol vannak a többiek????? -
#509 ja de épp eléggel nyertünk:) -
#508 Nem sok kellett volna.... -
#507 3 pont elég ahhoz képest két kezdő emeber hiányzott
Szép volt fiuk HAJRÁ ALBACOMP -
#506 Szerdán meg kikaptok:) LOL
Hajrá FEHÉRVÁR -
#505 Végre nyertünk:
Mol Szolnok–Soproni Ászok-SMAFC 79–74, O’KELLEY (23/18) -
#504 EZ A LEGJOBB FORUM AZ EGÉSZ SG-N!!!! -
#503 NEKEM MONDOD:)
Hajrá ALBACOMP -
#502 Nem rossz az ALBACOMP -
#501 Örülj neki ilyen szar az albacomp....
ÉN örülök ilyen "szar"
Hajrá ALBACOMP -
#500 Gratula körmendnek milyen jók voltak:)))))))))) LOL
Összevagytok vásárolva hej hej ez tecett:))
Büszkék magukra a körmendiek:)sztem szar játékka lnyertünk 1 jó körmend ellen csak hoyg a kép tiszta legyen
1600:) egész sok a hangulat teccett
Szal nyertünk de kétségeim voltak:)
HAJRÁ ALBACOMP -
#499 Izé, bckormend.hu-ról kopiztam
"Ma a papíron vesztes csapat nyert. Szin tiszta saját nevelés (kivéve Muja), ezt csinálja utánunk valaki.
Nyert a Körmend, főleg, ha minden körmendi pontjait nekünk számoljuk (Gergő). Ma megint kiderült, hogy mi van fehérváron: pénz, pénz, pénz. Mi van nálunk: szaktudás, felkészítés, utánpótlásnevelés és MUNKA, MUNKA, MUNKA. Ha ez így marad, akkor egy összevásárolt zsoldosokból álló lélektelen, szívtelen Albacomp soha nem tud fölénk nőni.
HAJRÁ KÖRMEND !!!" -
#498 amúgy röhejes, hogy az alba az egész utolsó negyedben a legjobb kezdő ötöst játszatta, mi meg a fiatalokat, és csak ennyire voltak képesek -
#497 És megmutattuk, hogy mennyit ér a saját nevelés egy több, mint 100milliós csapat ellen... -
#496 KURVA JÓ MECCS VOLT!
Bármelyik csapat megnyerhette volna....
Szerintem ahhoz képest, hogy légiós nékül, végig fiatalokat játszatva eddig jutottunk, az jelent valamit! Vavra Peti és Rafi is nagyon jó volt! Kuttor is jól, okosan irányított, és egyáltalán nem volt érezhető Ike hiánya, sőt, így még elképzelés is volt az egészben!
ÍGY SZÉP KIKAPNI!!!! HŐSIESEN MEKHALVA! :) -
#495 Tényleg szarok a magyar játékosaink! Főleg Vavra....
na mindegy, úgy is kikapunk