1376
-
#1015 a debrecen - albacomp jó meccs lesz majd valszeg..de szerintem elveritek a a debrecent mer mi is elvertük őket -
#1014 hogy értve 14-18 között kéne lennem??
korban?
amugy nem leszek Yao Ming , mer ahoz már 195-nek kéne lenni kábé..
-
#1013 Basszák meg hogy a tv ilyen meccset nem ad! -
#1012 És különben is neked 14-18 között kéne lenned.. -
#1011 Akkor te egy Yao Ming leszel.. -
#1010 Debrecen ALBACOMP
Ma nyerni kell!! -
#1009 milyen meccs lesz ma? -
#1008 jah és 13 éves vagyok :DDD -
#1007 amugy én 180 vagyok és sokat szoktam ugrálni a plafonra és zsákolok az ajtófélfára a lufikkal..és ha megerőltetem magam elérem a gyűrűt...és meg tudom fogni a labdát..ugy naggyából..
-
#1006 Jah láttam de a rangadó ma lesz!:D -
#1005 tegnap voltam meccsen !!
nyertünk a mafc ellen 103 - 69 re asziszem..de nagyon elvertül őket..pedig ott jáccik green is :DD -
#1004 Nem nagyon vagyok otthon az itthoni bajnokságban.. :) A DAC-nak még egy meccsét se láttam élőbe... nem vagyok nagy drukker.. Egyszer lehet kinézek egy meccsre.. De az itteni kosárlabda messze nem olyan, mint az fehérvári.. -
#1003 Aha :D
Akkor neked inkbáb dac meccsen a helyed:D -
#1002 Ez így, ebben a formában nem igaz.. de azért rossznak se mondanám magam :)
Dunaújváros az én otthonom.. Albacomp pályáján is játszottam párszor.. -
#1001 TE?? merre lax? -
#1000 NANÁ:D
És legalább jó tanuló vagy?:D -
#999 Én már nem vok igazolt.. kb egy éve.. abbahagytam, mert napi 2 óra edzés a tanulás rovására ment.. azóta csak itthon.. meg eljárok ilyen streetball rendezvényekre..
Fehérvári vagy ? -
#998 Te igazolt vagy vagy edzésre jársz? -
#997 Hát sajnos hobbi szinten se már, régen sokat dobáltma most már cska meccsre járok:D -
#996 Amúgy játszol valahol ? vagy csak hobbi szinten űzöd a sportot ? -
#995 Az igaz.. -
#994 Aha két kézzel tudok de 1el..:D de kis palánkra:D -
#993 Az nem baj... ügyesen kell csak felvinni.. a videókon én setudtam megfogni.. most se ugy zsákolok.. -
#992 OK szotkam én is:D de a labdát se tom megfogni:D túl nagy -
#991 Meg mindig próbáld meg elérni... annyit ugrálj amennyit csak tudsz..Én még itthon is mindig a plafonhoz ugrálok.. -
#990 Lépcsőzz sokat :) -
#989 bazz én is akkora vok de hát azé közelébe se érek:D -
#988 Télleg elég neccesen.. -
#987 Mondom immel-ámmal.. pl. meccsen nem... de egy egylábas egykezeset.. sikerül néha.. -
#986 Sztem olyan 178 körül voltam.. de nem tudom.. abban az időben kezdtel el nőni.. :D -
#985 és nagypalánkra 185 cm rel tucc zsákolni?? -
#984 Én most 185.. 2 éve.. nem tudom... -
#983 Jó kis videk mien magasak vagytok???? -
#982 Őő kb 15 évesek voltunk... a gyűrű olyan 270 -en van... most is csak most rugós.. :) Nagy palánkra még üggyel bajjal.. néha sikerül néha nem.. :D -
#981 amugy kábé mekkora ez a gyűrű?
jhah és most már rendes gyűrűre is húztok? -
#980 ez kemény :D
hány évesek voltatok itt?? -
#979 Mostmár beszerztem a rugós gyűrűt, uh nem kell félni, h leshajlik, leszakad.. :) -
#978 nah majd lesz jó idő mi is csinálunk -
#977 hát jah:))
-
#976 Bár a gyűrű elég alacsonyan van, de 2 éve még kicsik voltunk.. :)