6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#4821 nekem egy satcheles logó kéne, jó nagy, már másodszor reptetett meg a szerverkonfig, mert a csapattárs kismanók mindig rohantak táncolni az eldobott tatyóra... -
#4820 Jaja ahogy mondod url.
Hát nem tudom. Akkor ne töröld le hanem csak mentsd el valahova csak a systemben ne legyen.Így nem veszítesz semmit. -
#4819 Köszi, nálam is ez volt.
Bár nekem szűz telepítés, tehát semmiféle mód vagy plusz dolog nincs (még) a játékban, így nem biztos, hogy a módszered segít.
A hibaüzenet egyébként az volt: hibás az URL, ahonnan le tudná tölteni a játék az AHZ vehicle csomagot. -
#4818 Toltam egy haverral a botokkal az isteneken és egy tanács:
Havernak nem akart fellépni a szerverre iylen hiba miatt:
ahz_rovehicles error.
Szerintem sok embernél ez lehetett, mert láttam mást is csatlakozni és egyből left the game ez miatt a hiba miatt.
Javítása, törölje a common\red orchestra\
ahz_rohvehicles.det
ahz_rohvehicles.in
ahz_rohvehicles.u
Fájlokat.
Utána felbírnak jönni.
Tata250 invitáltam a groupba hogy ez mennyit ér majd kiderűl.
Mindenképp kell a steames email akko küldöm.
-
#4817 küld.
oops. ^^
ja. -
#4816 Petershark 19. kép a voks.
Serpa Tata250 friends name-re küld a meghívót.
Ha steam email kell akkor küldöm..
Első összejövetel:
Szept 22 éjfél kicsit késő nem?:)
Én biztos ott leszek, az istenek szerveren a találkozó? -
#4815 szépek.. -
peteshark #4814 14.javítva. Tényleg van amelyiknél lemaradt egy "S" betű. Bocsi, javítom. -
#4813 nekem a 14.
(egy "S" betű lemaradt + ha a korona feletti glória teljes mértékben látszodna és kisebb betűk lennének, tökéletes lenne)
nehéz lesz dönteni melyik kerüljön fel ^^ -
#4812 nagyon jók, nálam a 2. a befutó :) -
benioh1993 #4811 Köszönöm én is a meghívást... -
#4810 Nagyon jók.
Nálam a hosszúkásokból a jobboldalon, legfelül lévő tetszik a legjobban.
(Folytatva a számozást, fentről lefelé, balról jobbra haladva) a 23. -
priluki #4809 le a kalappal... nagyon komoylak,személy szerint nekem a 17-es tetszik a legjobban.. -
peteshark #4808 Köszönöm szépen a meghívást a csoportba! Mostanában rengeteg dolgom volt, ezért egy kicsit elhanyagoltam a játékot, de igyekszem aktiválni magam! :)
Készült pár avatar, sign, userbar, bár még közel sem vagyok kész velük, de azért feltöltöttem azokat a képeket amik eddig elkészültek. Remélem lesz olyan ami elnyeri a tetszésetek. Megpróbálom majd folyamatosan frissíteni, új képeket feltölteni, van még pár ötletem ....
priluki #4807 Hirdessük az igét testvéreim!!! :D -
#4806 Én is kihírdettem máshol, remélem korrekt, érett arcokból fog szépen bővülni a baráti közösség. -
#4805 ^^
már 8 vagyunk, és még 6 ember biztos várható ...
legalábbis akiket én meghívtam.
duli!
kit akarsz meghívni? -
#4804 köszönöm szépen a meghivást a groupba :) -
priluki #4803 :D ja, király volt nekem is tetszett!! -
#4802 A mai két bugshoot:
Hnnnnyyyyyyünnyünyü, Hans, ez szerintem vérhas!!4
gyuri vagyok, ne fürgyé le, szeretem ha egy kicsit büdös a picsa!
-
#4801 Ma ismét volt szerencsém prilukival játszani, csak később szállt be, ezért nincs a stat elején, pedig piszok jól rendezte az előre törő NKDV-t.^^
-
benioh1993 #4800 Hogyan tudok csatlakozni a community hoz?Már ha lehet... -
#4799 Én is a 2.ra szavazok :-) -
#4798 A 2. az jóóóó! -
#4797 utólag áttudtam írni a Hpatriot utótagot HunPatriots -ra.
jó ötlet
én is bedobok 2.
'Huns
!Huns -
#4796 Elnézést, csak melóban vagyok, most jut eszembe.:)
Mindenki: azért esetleg jó lenne, ha ugyan a groupnév "csak" a Hpatriots, viszont markánsan megjelenne az ország neve is. Ugye az user groupban mindegy, de netalán a nincknevekben is megjelenne, akár a RO^CHINA mintájára például Hun_RO vagy Hun*RO, netán nemes egyszerűséggel a nick után #huns ?:) é akkor égeszakadna a [HUN] utótag pályafutásának (hiszen más játékban nem feltétlen előny ez!)
Ez csak olyan személyes gondolatfüzér, a baráti, jó hangulatú közösség számomra az elsődleges, látom, hogy itt korrekt, sokféle ember van, ami tud egy jó bagázst alkotni, talán azért is, mert nem vagyunk annyian mint a nyüvek és a RO is megkövetel egyfajta szemléletet.
Akár a Hpatriotsból lehet clanbase klán is, ha vagyunk annyian és éreznek sokan erre késztetést (személy szerint most szeretek publáma lenni)
Peteshark: nem egyszerűen igen, hanem igggen! Nagyon jók, hangulatosak és igen, pofás lenne egy userbar.^^ -
#4795 Állat! -
de 184*184 -nek kell lennie. -
peteshark #4793 Csinálok majd több féle variációt az avatarra, sign-re, esetleg csinálhatok userbarokat is ha valaki kéri.Ezek még csak kezdeti próbálkozások. :) Ha kész leszek feltöltöm majd valahova a képeket és linkelem. -
#4792 nekem az első tetszik jobban -
priluki #4791 Aha sztm is a második nagyon odavág!! -
#4790 A második tetszik. Az első kicsit csicsás nekem. -
peteshark #4789 Én pedig megpróbálok összehozni valami avatar félét :)
Még csak próbálkozok ....
-
#4788 azta:D Na beléptem a csoportba -
#4787 woot?:)
-
#4786 lehet joinolni ... -
priluki #4785 Nemakar valaki játtszani 1-te? -
RedRiot #4784 "nem garantálják, h később átlehet váltani a másikra."
Ebben az esetben én is a meghívós verziót támogatom. -
benioh1993 #4783 Szerintem is meghívós... -
#4782 Szerintem meghívós, mert akkor lenne "értéke".