3410
SlipKnoT
  • Sadun Tryst
    ez olyan mint a Guns N' Roses koncert... LOL
  • szacsi
    :P
  • Don Vito
    Ide is beírom hogy Debrecenben azt beszélik, hogy június végén állítólag a Metallica a Főnix csarnokban játszik. Az előzenekar meg a Slipknot ha igaz.
  • szacsi
    áhh...nálunk az nem divat,csak ha krisz rudi van ... :P
  • Voltan
    Tudom, az album is Budapesten játszódik, tehát ILLENE itt is fellépniük, de már régóta megy a turné, és sztem, ha jönnének ide is, akkor már rég ki lenne plakátolva.
  • szacsi
    asse rossz,bár nagyon nem ismerem
  • RadeoN
    ...a PeCsában
  • RadeoN
    ja, ha minden igaz:

S O U L F L Y

Budapest, Március 12 (péntek), este 19h!

• szacsi
    ja,de nekem az összes tetszik.
    amugy ha jol emlekszem,enekes baratnknak magyar felesege van,igy elképzelhető egy magyar koncert
  • Voltan
    Ja-ja! Az új King, a Puppet Master, valami hihetetlenül király. Persze amilyen faszák a magyar koncertszervezők, nyilván nem jutnak el ide...
  • szacsi
    a king diamond az ...az kurva jó...meg ugyehát ebből adódóan a mercyful fate :)
  • Voltan
    A béues az blues akart lenni.
  • Voltan
    Jézusom. Hát, nehéz kérdés. Mondjuk etalon a Manowar, a Tristania, a Lake of Tears, a Slayer, Skyclad, King Diamond, Merciful Fate. Továbbá Marduk, Immortal, Emperor, Summoning, Nokturnal Mortum, Finntroll, Amon Amarth, Einherjer, Mithotyn, Enslaved, Nile, Mortiis, Dissection, Bolt Thrower, és még sok, de ennyi igy kapásból.
    Metalon kivül szeretem a folk-ot (Loreena Mckennit, M.É.Z.) A régebbi bandákat: Cream, Animals, Creedence Clearwater, stb. Sőt, még Frank Sinatrát és Louis Armstrong-ot is. Klasszikusból Chopin, Mussorgskij, Gerschwinn és Grieg a kedvenc. Szeretem még a rag time-ot és a béues-t és a nem túl virtuózkodó jazz-t is. No meg néhány filmzenét. Basil Poledouris a kedvenc.
  • szacsi
    a change of seasons a legjobb dt album lehetne,ha nem maxi lenne. :)
    a jethro tull is oke.en viszont a rusht tekintem a progi ősének.amug ymik a kedvenz muikjaid? :)
  • Voltan
    Hát nemtom. Én meg a progresszivért nem vagyok oda valahogy. Hallottam már egy rakás DT albumot (mondjuk ezt a maxit pont nem), nem rosszak, de engem valahogy nem fog meg. O.K. mondjuk azért egy Operation Mindcrime nagyon ott van, és a Jethro Tull-t is szeretem, ami talán az őse ennek a mai progressziv hullámnak.
  • szacsi
    én is rengeted stílust szeretek,csak valahogy a progresszív az,ami nagyon-nagyon bejön.
    én durvább zenék közül a system of a downt hallgatom meg,csak az is divat lett mostanság :(((
    egyébként hallottad már a Dream theater - a change of seasons című maxiját? :)) kurva jó
  • szacsi
    nemtudom,az egyik cdjüket régen letöltöttem,tetszett,aztan amikor elmentem koncertre,valahogy nem adta vissza...szóval ott vannak azok az izomcsávók és így nem is lehet normálisan zenélni...na mindegy.azért a headbangeres póloik egész jók :)))
    theriontol a theli és a vovin tetszik,a többi nem.ezt a kettőt hallgatom.a nightwishtol meg a wishmastert,a többit nem,csak megvannak... :)
  • Voltan
    " A Manowar nagy szar, koncerten jól beégtek"
    Hát, te nem tudod, mit beszélsz, öregem. Marha jó zenészek, és náluk feelingesebb koncertet nem ad senki.
    Amúgy meg, ha cinkeled itt a Theriont meg a Nightwisht (bár teljes mértékben egyetértünk), akkor mi a jó fenének irtad őket az általad hallgatott bandák közé? Miért hallgatsz olyasmit, nem tetszik? Sokkal inkább ennek van divatszaga!
  • Voltan
    Mondjuk én nem vagyok épp mai gyerek, és rengeteg stilust szeretek, kezdve a klasszikusoktól, a folkon át az underground black metalig. Nem szabad lenézni a "zúzós" zenéket, azok is elég gazdagok tudnak lenni zeneileg (már az igényesebbje.) Jó, itt most speciel nem a Slipknotra gondolok, de például érdemes meghallgatni egy jó kis Nile-t. Iszonyat komplex, és igényes, pedig zúzás szempontjából igencsak köröket vernek a Slipknot-félékre.
  • szacsi
    egyébként annyita a halottságról,hogy ha ebbol a topikbol kiszednenk az offokat,maradna kb 3-4 beírás...no tsá
  • szacsi
    most mi a f***nak pattogsz,vazzeg,nem mondtam neked semmit sértőt....
  • szacsi
    mégis ők voltak a címlapon
  • robotnyk
    már meg volt az is ne agódj, de lerendeztük vele
  • Sadun Tryst
    MetalHammer-ban ha akarod tudni még mindig fikázzák az LP-t, meg a többi "divatbandát", és külföldi Rolling Stones magazin etc, pl. sztem nem csak a tinihülyéknek írnak, hanem ott tényleg olyan emberek vannak, akik értenek az adott mqfajhoz, és nem csak zenekedvelök... ennyi elég?
  • szacsi
    ahha...értem...amugy ha nem offolnánk,hanem szigoruan a slipknotrol irnank,mar reg meghalt volna ez a topik
  • szacsi
    szerintem meg az elejen fikaztam,de most meg mar nem,de valahogy neked meg most tunik ugy,hogy szidom...
  • szacsi
    a manowar az egy nagy szar...koncerten jol beégtek!

jah,amugy neked mik a nagy metalujságok????
    A bravo meg a popkorn????
    jah,amugy a metalhammer is már szar,tele van geci linkinparkokkal,ugyhogy nemtom mit csodákozol azon,hogy a slipvalamit dícsérik
  • szacsi
    a manowar az egy nagy szar...koncerten jol beégtek!

jah,amugy neked mik a nagy metalujságok????
    A bravo meg a popkorn????
    jah,amugy a metalhammer is már szar,tele van geci linkinparkokkal,ugyhogy nemtom mit csodákozol azon,hogy a slipvalamit dícsérik
  • Sadun Tryst
    egyébként, csak 1 dolgot említsek a SlipKnoT mellett, hogy a legnagyobb rockújságok is elismeröen beszélnek róluk, mivel a zenéjük nem divatzene! tény, hogy többen hallgatják az extra brutalitása miatt, mint más zenét, de arról ök nem tehetnek, hogy pár divatgeci akkor érzi magát keménynek, ha ilyet hallgat... ÉS nem is mondtam még, hogy a SlipKnoT az elsö bandák között volt, akik ilyen zenét nyomatnak! és akinek nincs fantáziája a SlipKnoT-hoz, azaz a tömény túzáshoz, és a "furcsa" dallamokhoz, annak persze, hogy nem teccik a Slipk... ö menjen oszt hallgasson akkor valami Iron Maident, vagy Manowart...
    és addig a slipk-re se lehet rámondani a divatzenét, míg nem annyira nem nyomják, mint mondjuk az LP-t... bár én az Ö zenéjüket is bírom, nemtudom mi a baja velük sok embernek... csak azér mert a sok luvnya is örjöngve azt hallgatja, mikor a polca másik oldalán Britni Szpírz van? na és? nekem tetszik, és értékelem az agyoneffektezet zenéjüket... ez van, az sem rossz zene, csak a "divatzene" mivoltából sok ember elvböl nem szereti, és ettöl hányok! és minden bekövültagyú metálos fasz (tisztelet a kivételnek) ilyen!
  • szacsi
    nightwish az nem progressziv...amugy szinte minden albumuk ugyanolyan és semmi változás nincs benne...pedig a wishmaster tetszett
  • szacsi
    ket albumuk van meg,egyik se a legujabb...a theli meg a vovin..azok még aránylag elfogadhatóak,viszont az ujabbak már tényleg szarok.
    amugy ha unalomrol beszelunk,akkor naightwish...eszmeletlenul egysiku zenekar... :P
  • szacsi
    nem vagy az....

naszóval,kezdeném:
    Dream Theater,Pain of Salvation,Rush,Spock's Beard,Stonehenge,Rage és néha System of A Downt,Nightwisht,Nemesist
    A DT tagjai meg csinaltak projeckteket,auokat is hallgatom,de főleg a Transatlanticot,az O.S.I-t
    és még hallgatom néha a gyűrűk ura zenéjét,bár elég unalmas,minden a főcím zenéjére épül
    Jah,meg néha Theriont
    Van még elég sok,de azokat max egyszer egy honapban ugyhogy nem emlitenem oket....

És Te mit hallgatsz?
  • RadeoN
    miket is hallgatsz te egyébként,
    ha nem vagyok indiszkrét?
  • szacsi
    huha...sugarzik beloled az ertelem....
  • RadeoN
    na ez altalanositas...faszagyu hgy.!
  • szacsi
    jaj
  • szacsi
    de azert barmennyire is nem ertesz egyet velem,egy slipknotot és egy rusht nem is lehet és nem is szabad összehasonlítani!!!!!!! ha szerinted ez baromság,akkor....
  • szacsi
    a rush a legősibb és legjobb progresszív....!
    őket szidni oriási vétek.ha ismered,gondolom érted :)
  • szacsi
    de hogy könnyebben megértsétek,elmondom a ti "nyelveteken"!
    NU METAL
  • szacsi
    látod...pont ez,hogy nektek mindig csak az a jó,ahol össze-vissza zúznak,pedig az IGAZI zene nem erről szól! Sőt,a legtöbb metal zenekar zenéje se!
    Ez a mai gyerekek maniaja,hogy most "itt zuznak,ezmá aztán nagyonkemény,meg nagyonjó",meg ilyen...legalábbis én a legtöbb helyen ezt veszem észre és ez elszomorító....