3410
SlipKnoT
-
#3110 jah. talan radioban adhattak es onnan vettek fel. csak a minoseg meg nem az igazi igy :S majd 20-an lesz rendes minosegu biztosan. -
#3109 Július 20-n adják ki (legalábbis iTunes-on)
nem tudom, valahogy kikerült a netre, de ez nekem nem baj :D -
#3108 ezt mar ki is adtak, vagy hogy van fent? :O
itt a recording of-ja is: link
elvileg ez (lesz?) az elso single az Audio Secrecy-bol. -
#3107 Say you'll haunt me
-
#3106 -
CUCLI #3105 köszcsy -
#3104 hbd cucli -
#3103 Audio Secrecy cover -
Vegas #3102 fine -
#3101 oké, de amikor rámentem, még nem láttam azokat a kommenteket... úgy olvasom a fórumot, hogy amit még nem olvastam, azzal kezdem, időrendben. -
#3100 Le lett írva hogy ne menj rá. -
#3099 baszki rémentem... de ez egy kamu szar oldal. takarodj már -
#3098 Mostmár törölheted,nehogy valaki rámenjen és ezzel is ennek a parasztnak segítsen. -
#3097 Corey-t is meghívjuk az úgyis embert eszik. -
#3096 -
#3095 majd megsütjük a spammert? benne vagytok egy kannibál pratyba? -
#3094 ehh, egy régi ismerős. eltűntél egy időre. -
#3093 Igazából megbaszathatnád magadat egy kecskével. De tényleg... -
#3092 -
#3091 ne nyomjatok rá.
nem törlöm. írtam a moditopikba hogy basszák ki. -
#3090 mocskos zsido kurva -
#3089 Ó hogy rohadnál meg a szemét linkeddel te paraszt! -
#3088 Aha basszer nélkül? -
#3086 Igen,minden megváltozott már,2007 után már nem volt az igazi.Annyira más volt az egész.(leginkább élő felvételekre gondolok) -
#3085 nomeg, azért benőtt sztem már a fejük lágya...sok gondjuk volt mostanság... pl. Shawn feleségének betegsége stb. -
#3084 Valahogy úgy érzem hogy az utolsó album is kicsit erőltetett volt, de szerintem fasza lett, meg hogy kóri inkább a sourt tekinti fontosabbnak meg a szólóprojektjét, nem a knotot. Úgy érzem hogy nem nagyon akarták már folytatni, lehet kicsit öregnek érzik magukat a színpadon való "majomkodáshoz" () meg dobokon ugráláshoz. Lehet hogy ebbe még örümüket lelték a 20-as éveikben mikor elkezdték a bandát, de így a 30-as éveik vége fele közeledve szerintem idősnek érzik magukat ehhez. DE AKÁRKI AKÁRMIT MOND AKKOR IS ŐK A LEGKIRÁLYABB MODERN-METÁL BANDA!!! -
#3083 gyakorlatilag feloszlott. ha jönne is új tag, annyi erővel már változtathatnának nevet is, annyira bástyája volt a bandának Paul... -
#3082 Hivatalosan nem,de ez nem számít...Szerintem Paul halála nélkül is hamar vége lett volna,így csak meglett az ok. -
#3081 Ja és Tiesto májusban volt, idén már nem lesz. -
#3080 nem, de nem is fognak.
Kori szóló meg ss. -
#3079 De hivatalosan nem oszlottak fel... vagy igen? -
#3078 Tovább?Nincs hír,de szerintem vége...Nem hiszem hogy tudnák/akarják pótolni! -
#3077 Arra vagyok kíváncsi mikor lesz tiesto? Ez nem a Slipknot topik?
Szarkazmust félretéve, nincs hír a bandáról? Hogyan tovább? -
#3076 miről? -
#3075 Szasztok! Nincs még semmi hír? -
#3074 köszi, köszi. majd ss koncerten iszunk rá. ;> -
#3073 HBD -
CUCLI #3072 bódogságosat -
#3071 Elég fasza lett, remélem a többi is lesz ilyen jó. Öröm újra hallani Corey hangját, a SlipKnoTban az AHiG óta túl mély, el van cseszve az egész, de most úgy hallom visszatért. -
#3070 jó kis zene