3410
SlipKnoT
-
Goth #292 fél óra se :DD -
flashX #291 -
#290 GRAT FLASHX!!
The Bannerer!:D -
#289 jóhogy.....1 kétbalkezes kockafejű fasz is tud csinálni 1 szar beatet....azt meg csinálja max 1 óra alatt
1 jó gitár szólót kicsit több ideig kell próbálgatni...és ők tehetségesek is... -
_Vegeta_ #288 Enis pont igy gondolom, es ilyenkor hordulnek fel a rapperek h leszarozom a zenejuket. Sok tudatlan divatmajmolo. :PPP -
#287 végülis ja....bár sztem a rapben nnincs annyi zene h zenének lehetne nevezni.
fogsz egy Hip-Hop Ejay-t azt beteszel 1 beatet.
kész.
ráénekelsz azt kész a kemény hiphop -
_Vegeta_ #286 Kinek a pap...
Ugye van hiphop meg rap mufaj is, es ezekbe a zenei resz igen elhanyagolhato, megis zenek ezekis. :) -
Pityi009 #285 hey hát lehet rá jót pogozni vagy nem? Szerintem nagyon jot lehet!!! -
#284 igazad van...de sztem az a zene többet ér amiben több a zene:D
lol jólmegaszondtam...monnyuk a slipknot se rossz -
flashX #283 -
_Vegeta_ #282 Egyiketse, mind idiota barom. A zenejuket birom. ;) -
flashX #281 Egyébként kit bírtok a legjobban a bandából? -
flashX #280 Ok, csak az lesz belőle, ha folytatjuk... -
_Vegeta_ #279 1,Ez neked hol flém? A slipknotrol beszelunk vagy nem ?
2, Pedig azis ugyanolyan Slipknot mint a tobbi, persze h jo. :) -
flashX #278 Most hallgatom a Vol.3 Sublimal Verses-t, és nagyon bejön. Ez a stílus tetszik. -
flashX #277 Na jó, ne flémeljünk. -
_Vegeta_ #276 Energikus, dallamos, gyors. Pl
McGrady:
Ez egy olyan hulye kifogas h azert nemjo mert orditanak benne meg az elektronikus zene nem zene mert a csoka nem fogja a hangszert. Hat lol. :)
Mond azt nemtetszik es le van tudva, de attol mert teged zavar az orditozas attol meg zene. :) -
#275 lehet...bár az idétlen ordítozás nem zene... -
Pityi009 #274 jo hangja van igen de ha nem úgy énekelne ahogy akkor milyen lenne a slipknot? igy jo ahogy van!!! -
flashX #273 Akkor mi? -
_Vegeta_ #272 Engemsem :) -
#271 engem sem....kombinálnak naon.
az ordítós rock a divatrocknál is rosszabb sztem.
Taylornak jó hangja van kár elcsesznie ordításra -
flashX #270 Az a baj, hogy engem nem az ordítás és a dühöngés fogott meg a Slipknotban. -
_Vegeta_ #269 pedigyo -
flashX #268 Most hallgatam bele az Iowa-ba. Háát, így első hallásra, igen magasra állította a mércét a durva ordításokban. Nem tetszik. :(( -
flashX #267 Mostanában rákaptam a Left Behind-ra is. Tök jó szám. -
#266 hm, ez a Duality naon király szám, szedek még slipet:) -
Pityi009 #265 jaja jo pörgös de filmzenének nagy lenne bármilyen hasonlo filmnél nem?! ............... szerintem -
flashX #264 Leszedtem, háát azt hiszem maradok a Wait and Bleed-né és a Duality-nél. -
_Vegeta_ #263 Az meg egy demo szam es tenyleg eleg lenduleges. :) -
Pityi009 #262 hallottad már a freddy vs. jason soundtrack-slipknot- snap c. számukat? na az szerintem nagyon odabasz -
flashX #261 Emberek!
A www.sicknewvideos.com -on rákattantok a Downloadsra, és töltsétek le a SlipKnot - BDO -t! -
flashX #260 Azt nem szeretem, de az egyetlen lehetőség. :) -
#259 DC++? :D -
flashX #258 Nemtudja valaki, hogy honnan lehet klipeket tölteni? -
flashX #257 Én a csávó hangját szeretem. Kár, hogy tele van az egész ordítéssal :( -
Pityi009 #256 Szerintem a SLIPKNOT az nagyon nagy zenekar!!! Nem fanatikus vagyok csak nagyon imádom a zenéjüket!!! -
flashX #255 Wait and Bleed, Duality -
flashX #254 Meghaltunk? -
#253 Kell hozzá egy BitTorrent nevű progi, az szépen letölti a stuffot a torrent file alapján.