3410
SlipKnoT
-
Vegas #532 Slipknot - jövőre lemez
[2006. június 6.]
Mick Thomson a Slipknot gitárosa úgy nyilatkozott a Billboard.com-nak, hogy később kezdik idén a dalírást a kovetkező lemezre: "Lassan újra összejövünk az új témákon dolgozni-mondta a gitáros-. A mag, amely az új nótákon dolgozik kezd összerázódni. Nem túl könnyű úgy dalokat írni, hogy kilencen állnak ugyanabban a szobában. Azt mondanám, hogy a következő pár hónapban elkezdjük a melót. Már párszor beszéltem Paul-lal (Paul Gray bőgős). Majd lassacskán, külső nyomás nélkül."
Előbb azonban egy DVD-vel fog jelentkezni a csapat, mely a második lesz a csapat életében a 2002-es Disasterpieces után. "Ez most másféle anyag lesz-nyilatkozta Thomson-a legutóbbi a koncertünkre fókuszált, ez most sokkal személyesebb cucc. Több hülyéskedés lesz rajta. Egy kis muzsika, egy kis móka, láthatjátok, hogyan telnek a napjaink. Sokkal viccesebb lesz az egész." -
Vegas #531 linkö -
Vegas #530 Uj SS Klipppp -.- -
#529 Jah, a Ciánkáli ott van. Pontosabban a Dohány utcában. -
Vegas #528 bótba -
#527 nagyon vicces és hol? -
Vegas #526 én láttam hasonlót 9000huf-ért.. hasonló cipöm volt oviba D: -
#525 CSá a Before I forget című klippbe Corey Cípője mien márkájú vagy mien cipő az?
Pesten lehet venni valahol?
Ha igen hol?
kösz -
Vegas #524 nem -
mikusmate #523 melyik? 30 30 150? -
Vegas #522 http://nfp.mine.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=603 -
CUCLI #521 linkt. számcím? -
Vegas #520 van egy uj Stone szám.. teccetős -.- -
mikusmate #519 Nem a Ciánkálira (vagy mi...) gondolsz? Nem vagyok jólinformált, de úgy rémlik, mintha az lenne ott valahol... -
#518 Azt hallottam hogy a blahán van hol?
-
#517 kb -
CUCLI #516 az 1994 a születési évedet hivatott jelezni? -
gerusz1994 #515 a királyság az egész banda!!!!!!!!!!!! -
mikusmate #514 Headbanger -
#513 nem tudtok pár rokkerboltot?pesten
kössz -
Vegas #512 nekemis van 1-2 fekete cuccom, munkámhoz is kell ( biztonsági őr :c ) -
CUCLI #511 bezzeg én. mint valami gyászhuszár :] -
mikusmate #510 áááá dehogy :) Én mondjuk egyáltalán nem öltözködök "rockeresen". Még egy fekete pólóm sincs :D -
#509 mindőtök rokker ? -
mikusmate #508 De azért a country Left Behind is nagyon oda**** :D -
mikusmate #507 Köszi! Most hallgatom... NAGYON KIRÁLY :D -
#506 A slipknot az fasza. -
Vegas #505 gecajok nem izs uj Stone Sour album jelent meg hanem "csak" 1 uj szám :d
link -
Vegas #504 nameless fanpédzs -
mikusmate #503 akkor mindegy, majd megkeresem :) -
CUCLI #502 haver küldte át msnen -
mikusmate #501 Esetleg egy link? Vagy vmi fájlcserélőn találtad? -
CUCLI #500 ezt hallotta már valaki? Richard Cheese - People=Shit
végig röhögtem a zegészet. -
mikusmate #499 Hát az biztos hogy nem Slipknot... nekik van az MFKR, a Slipknot, az IOWA, a Vol:3, és a Live CD-jük... persze van egy-két kiadatlan számuk, de album az nuku. -
blindmousexx #498 Tribute? -
Vegas #497 sztem semmi köze hozzá.. vagy valamelyik Tribute bandája. Nemtoom :Oo -
blindmousexx #496 én találtam egy olyan Slipkont albumot sminek a cime Clan még nem hallottam róla de találtam a neten és azt is hogy milyen számok vannnak rajta és itt láttam a Fall-t is .A zenét ltöltöttem de nem igazán hangzik SLipknot nak ,amugy jósájm
-
mikusmate #495 Én még nem hallottam róla, meg nem is találtam arra utaló nyomokat, hogy lenne. -
blindmousexx #494 létezik a Slipknot-nak olyan szám hogy: FALL??? -
mikusmate #493 És ugyanezt megtalálod itt, csak magyarul :D